Healing til dig. 2 metoder, der fjerner de tunge energier i dit system

Metoder til HEALING af DIG

2 metoder til HEALING: Guddommelig Kærlighed og Healings Meditationer.

 

I dette indlæg vil jeg dele et par metoder til healing med dig. I tilfælde af, at de intense august-energier bringer ting op til overfladen, som kunne kalde på healing og transformation. Hvis det sker hos dig, kan jeg berolige med, at du ikke er den eneste. Det ved jeg både fra min egen verden og fra mange, jeg taler med. Og jeg ved også, at ALT er præcis som det skal være. Og at det, der kommer op, beder dig om at heale og transformere det. Så du kan gå videre og indeholde endnu mere lys end før og dermed hæve din grundfrekvens.

Den første af de to metoder til healing hedder Healing med Guddommelig Kærlighed. Du kan bruge den på alt. Fysiske lidelser, svære følelser, begrænsende tankemønstre m.v. Jeg brugte metoden en del for nogle år siden, da jeg læste om den i en af Christiane Northrups bøger. Christiane Northrup er en amerikansk læge, som i efterhånden en menneskealder har udforsket og delt ud af alle mulige holistiske metoder til healing i kombination med hendes lægefaglige baggrund. Hun har denne metode fra Bob Fritchie.

For nyligt stødte jeg så på Christiane Northrup i et interview, hvor hun guidede lytterne igennem en healing session med Guddommelig Kærlighed. Så på den måde kom metoden ind i mit felt igen. Og jeg begyndte at bruge den igen på dette og hint, der trænger sig på i mit liv. Det er en af de skønneste metoder til healing, jeg kender og jeg fik lyst til at dele den med jer, kære Læsere af denne blog.

m

Den første af de 2 metoder til healing: Allround Healing med Guddommelig Kærlighed

Fjern først alle smykker m.m. så der kun er dig og din krop. Sid på en stol, fødderne solidt plantet i Jorden/gulvet, hænderne med håndfladerne opad på lårene. Hverken ben eller arme krydset (det forstyrrer kroppens batteri-poler). Tag nogle dybe vejrtrækninger, så du er godt centreret i dig selv.

Nu har du 2 muligheder:

Den første er en generel all-round healing hvor du siger, gerne højt:

Med min ånd og med hjælp fra de kærlige engle af Lyset fokuserer jeg nu Guddommelig Kærlighed gennem hele mit system. Jeg beder om, at min ånd identificerer enhver årsag og enhver situation, som adskiller mig fra min Skaber. Og jeg beder nu om at alle disse må blive fjernet med Guddommelig Kærlighed i overensstemmelse med Skaberens vilje.

Tag nu en dyb indånding, hold vejret mens du tæller til 4 (dette trækker din intention ind i dit system). Ånd ud på et “fnys” som hvis du skulle pudse næse/rense næseborene (dette sender din intention ud i Universet). Sid nu i mindst 2 minutter og fokuser blidt på din thymus kirtel, som ligger bagved brystbenet. Det er her, Guddommelig Kærlighed kommer ind i dit system. Herfra distribueres den ud i hele din krop.

Måske mærker du en blid bevægelse i området. Måske ikke. Uanset hvad, så hav tillid til, at Guddommelig Kærlighed er til stede og udfører sin healing på dig. Læg mærke til, hvad der kommer til dig i de 2 minutter. Får du bestemte tanker, ideer, følelser, indsigter. Kommer der måske en sang med et budskab eller andet, som giver dig et nyt perspektiv på din problematik – eller nye ideer til, hvad du kan gøre.

GOD works in mysterious ways, som du måske ved 🙂

Når der er gået 2 minutter eller mere, så sig TAK til Guddommelig Kærlighed og din Skaber.

m

Specifik healing med Guddommelig Kærlighed

Den anden mulighed er at bede om mere specifik healing. Her nævner du specifikke symptomer (fysiske eller følelsesmæssige/tankemæssige mønstre) som du gerne vil have healing til. Så siger du:

Med min ånd og med hjælp fra de kærlige engle af Lyset fokuserer jeg nu Guddommelig Kærlighed gennem hele mit system. Jeg anerkender (nævn dit symptom: min hovedpine/min sorg/mine mindreværdstanker …) og beder om, at det må blive healet med Guddommelig Kærlighed i overensstemmelse med Skaberens vilje.

Herefter gør du det samme som ovenfor. Nævn et symptom ad gangen og lav processen flere gange, hvis du har mere en én ting, du ønsker healing til.

For at denne metode virker, skal du kunne svare JA til følgende to spørgsmål:

  1. Tror jeg på, at der er en Guddom – noget, der er større end mig?
  2. Ønsker jeg virkelig at få det bedre?

 

Hvis du kan svare JA til det, så er det bare at gi den gas. Hvis ikke, skal du måske kigge efter andre metoder til healing. Jeg oplever, at denne form for healing er både blid og kraftfuld. Og at det giver mig en mere intim forbindelse til den Guddommelig Kærlighed og min Skaber.

Håber, det også gir mening for dig.

m

Den anden af de 2 metoder til Healing: Healings Meditationer

Hvis du vil have flere metoder til healing af dit system, så lad mig henlede opmærksomheden på mine guidede healings-meditationer, som mange er glade for (se nederst). De har hver deres specifikke formål og du er mere “aktiv” i processen (altså aktiv mens du ligger eller sidder helt afslappet 🙂 ). Desuden bliver du guidet (af mig) til dejlig musik, så det er en anden oplevelse end healingen med Guddommelig Kærlighed.

Jeg nævner titlerne på de enkelte meditationer herunder, så kan du trykke på links’ene og se den uddybende beskrivelse, hvis du har lyst.

Prisen pr. meditation er 49 kr.

DOG:
Hvis du køber pakken med De 6 Meditationer til Sjælen (som ligger i e-kurset med De 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv) får du dem til halv pris: 24 kr. stykket.

Altså 144 kr. for hele pakken.

Her er titlerne:

Pakken med De 6 meditationer til Sjælen:

Mød dit Fremtids-selv
Kontakt dit Store Selv (Forenede Chakra Meditation)
Elsk Dig Selv
Transformer din Selvsabotage
Trim dine Overbevisninger
Styrk din Grounding

Hvis du vil købe hele pakken, finder du den HER.

Og de øvrige meditationer:

Healing af Indre Barn
Healing med Ubetinget Kærlighed
Tilgivelsesrummet

De to første af disse ligger i kurset Lær at Elske Dig Selv – og skab mere Kærlighed i dit liv. Den sidste ligger i kurset Tilgivelse – sæt dig selv og andre fri. Så hvis du har disse kurser, har du meditationerne i forvejen.

Men alle meditationer kan altså købes som enkeltfiler.

Jeg ønsker dig nogle rigtig gode healing sessioner, hvor du giver slip på de tunge energier fra dit gamle liv. Så du er klar til dit nye liv i de højere vibrationer 🙂

m

Her er hvad andre har oplevet med healing meditationerne

For at du ikke skal bruge alt for meget tid på at lede efter, hvordan andre oplever meditationerne, har jeg sakset nogle udtalelser ind herunder.

—–

Jeg har brugt din meditation igen og igen et stykke tid – lige hvor jeg stod op og om aftenen, når jeg skulle lægge mig til at sove. Det var fantastisk! Jeg kunne føle gåsehud, hver gang det blev sagt noget positiv om mig selv. Og det var ligesom en bekræftelse fra mit Indre som sagde: “Sådan er det.” Mange tak! Beatriz Boysen

—–

Du har en meget rar og behagelig stemme. Der er meget kærlighed og omsorg i den, og når man lytter til den og den smelter sammen med det der bliver sagt, så føles det meget ægte/ment og i balance. Maria

—–

Tusind tak for den mest empowerfulde kærlige meditation jeg nogensinde har lyttet til. Jeg er vild med dine meditationer – og med hele din tilgang, hvor man kan mærke dit eget empowerment. Roze Milene

—–

Elsker alle dine meditationer. Jeg har så mange positive oplevelser og de hjælper mig i en ny retning af min Selvudvikling og troen på mig selv. Jeg kan fortælle, at jeg er begyndt at tegne rigtig meget. Især farver som lyseblå, gul, lyserød og tegner især sole😊 altså mest pastelfarver og det giver mig ro i tankemyldret. Tak fordi du laver dem. Bettina Hansen

—–

Jeg har haft nogle meget store oplevelser igennem dine meditationer. Den hvor man får en gave fra sit højere selv, der duftede jeg min egen sjæls energi. Og så, hvor meget jeg levede igennem min hjerne, som koksede i nogle overlevelse mekanismer, og hvordan mit højere selv var mere viis og rolig og større end det udgangspunkt, jeg så virkeligheden igennem på daværende tidspunkt 🙂  Angelie Joeline Lucia Zeuthen

 

OBS!

Hvis du ønsker inspiration som denne direkte i din indbakke, kan du TILMELDE DIG NYHEDSBREVET FRA EMPOWER YOU. Her kommer indlæggene nogle uger før, de bliver uploadet som blogindlæg. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du en gratis meditation til din skaberkraft. 16 minutter, der booster din evne til at skabe højtvibrerende scenarier for dig selv og andre. TILMELD DIG HER

1 Comment
  • lisbeth
    Posted at 11:38h, 14 marts Svar

    hej jeg vil gerne modtage mail tak for inspiration til selvhealing <3

Post A Comment