E-kursus. Lær at elske dig selv – og skab mere KÆRLIGHED i dit liv

599,00 kr.

empoweryou

Her får du et e-kursus bestående af:

empoweryou

 • undervisningsvideo
 • øvelser
 • guidede meditationer
 • og diverse andre redskaber, som tilsammen giver dig det bedste fundament for at styrke din KÆRLIGHED til DIG SELV.

empoweryou

Når din selvkærligheds-muskel er sund og veltrænet, skaber du den livgivende kærlighedsvibration i hele dit system, som helt automatisk spreder sig til dem omkring dig. Og som betyder, at du begynder at tiltrække mere KÆRLIGHED. Fordi et af grundprincipperne i Loven om Tiltrækning netop er lige tiltrækker lige. Så når DU ER KÆRLIGHED, så TILTRÆKKER DU KÆRLIGHED.

empoweryou

OBS: Du kan betale kurset i 2 månedlige rater á 300 kr. – uden renter og gebyrer.

TRYK HER hvis du ønsker ratebetaling.

empoweryou

Tryk BESKRIVELSE for at læse den fulde beskrivelse af kursusmaterialet.

TRYK HER hvis du ønsker yderligere info om kurset.

Kategori: [social_share_list]
Beskrivelse

selvkærlighed

SELVKÆRLIGHED E-KURSUS.

selvkærlighed

Selvkærlighed – eller evnen til at elske dig selv – er en af de vigtigste evner at træne for dig, der ønsker at transformere gamle begrænsende programmer i dit system til nye styrkende programmer. Så du kommer i bedre kontakt med din sjæl og din sande essens. Sagt på en anden måde: selvkærlighed er den bedste og sikreste måde at hæve vibrationerne i hele dit system på.

empoweryou

Når din selvkærligheds-muskel er sund og veltrænet, fylder du dit system med den livgivende og velgørende kærlighedsvibration. Den vil så  helt automatisk flyde fra dig til alt og alle, du kommer i nærheden af. Og sørge for at du tiltrækker endnu mere kærlighed, da du tiltrækker noget, der matcher det, du selv er fyldt af.

empoweryou

Så din evne til at elske dig selv er forudsætningen for, at du både kan tiltrække kærlige mennesker og sprede sand og ubetinget kærlighed til mennesker omkring dig.

empoweryou

Her er, hvad du får:

empoweryou

I dette e-kursus får du indsigt i selvkærlighedens betydning og væsen. Og du får meditationer, øvelser og andre redskaber, som du kan tage ind i din dagligdag til at træne din selvkærligheds-muskel. Der er et rigt udvalg af redskaber, som du kan prøve af. For så at udvælge dem, som påvirker dit hjerte og din vibration på den mest positive måde.

empoweryou

Herunder får du en beskrivelse af det materiale, der ligger i kurset. Når du køber det, får du en PDF med guidning til, hvordan du downloader det hele, så du har det til evig eje på din egen computer. Så du resten af livet kan arbejde med at styrke din selvkærlighed, præcis når, hvor og hvordan det passer dig.

empoweryou

OBS: Du får 2 bonusser oven i hatten, når du køber dette kursus:

empoweryou

 • 4 INSPIRATIONSMAILS de første 4 uger efter køb. Her motiverer, inspirerer, forklarer og uddyber jeg, hvordan du bruger kursusmaterialet bedst muligt
 • efter 4 uger: opgraderede 2.0 VERSIONER af kursets 2 vigtigste øvelser, så du kan tage din evne til at elske dig selv til næste niveau

empoweryou

Det samlede kursusmateriale:

empoweryou

 1. Velkommen til kurset. En PDF, hvor du får en oversigt over det materiale, der ligger i kurset og hvordan jeg anbefaler dig at bruge det i din hverdag. Lær at elske dig selv og skab mere kærlighed i dit liv.Elsk dig selv elsk dig selv elsk dig selv
 2. Undervisningsvideo: Selvkærlighed – hvorfor, hvad og hvordan (mp4). Her ser vi på, hvorfor det, at vi lærer at elske os selv, er så betydningsfuldt i denne specielle tid, hvor den nye højtvibrerende energi er i gang med at etablere sig på Jorden – og hvordan det at lære at elske os selv er en uadskillelig del af vores individuelle og kollektive livsformål. Desuden ser vi på, hvad selvkærlighed er og hvordan du praktiserer det. Plus en del mere. I videoen er der indlagt 2 mini-øvelser.  Lær at elske dig selv og skab mere kærlighed i dit liv
 3. Audio-version af videoen Selvkærlighed – hvorfor, hvad og hvordan (mp3). Du kan have audioen i ørerne når du går tur, laver mad, cykler, kører bil, bus eller tog. Eller når du ligger på sofaen og gerne vil genopfriske pointerne fra undervisnings-videoen. Lær at elske dig selv og skab mere
 4. Slideshow fra videoen Selvkærlighed – hvorfor, hvad og hvordan (PDF). Her får du de slides der optræder i videoen, så du kan printe ud og bladre, finde udvalgte steder frem og repetere m.m. Elsk dig selv og skab mere kærlighed i dit liv.
 5. Meditation: ELSK DIG SELV. Guidet meditation, hvor du planter selvkærlige rødder i din underbevidsthed. Med 3 enkle mantraer styrker du kontakten til sandheden om den, du er. Nemlig Kærlighed. v og skab mere kærlighed i dit liv.
 6. Meditation: Omsorg til dit indre barn (mp3). Her møder du dit indre barn. Du sætter dig i forbindelse med, hvordan det har det, hvad det har brug for og hvordan du bedst muligt hjælper det. En meget omsorgsfuld og blid meditation, som kan indeholde noget forskelligt for hver gang du bruger den.  Lær at elske dig selv og skab mere kærlighed i dit liv.Selvkærlighed er nøglen til alt..
 7. Lyskugle-meditation (mp3). En velgørende og kraftfuld meditation med et stort transformerende potentiale. Du sætter dig i forbindelse med den ubetingede kærlighed, som er dit virkelige ophav og dermed sandheden om dig. Du tager denne kærlighed ind i dit eget hjerte hvorfra du bruger den til at heale det, der trænger til det. Lær at elske dig selv og skab mere kærlighed i dit liv.
 8. Øvelse: Genopret kontakten til din indre GPS (PDF). I denne øvelse træner du brugen af din indre GPS. Det fine og enkle navigations-system, som du fik i fødselsgave og som er designet til at sørge for, at dine behov er opfyldt, så du trives og har det godt. De fleste af os har afbrudt kontakten til dette navigationssystem, da vi var børn. Her genopretter du kontakten og genoptræner evnen til at bruge det til at tage selvkærlige valg i livet. Lær at elske dig selv Selvkærlighed er nøglen til alt..
 9.  Øvelse: audio version af øvelsen Genopret kontakten til din indre GPS (mp3), som du kan bruge til at støtte dig i starten. På denne 11 minutters lydfil guider jeg dig igennem ovenstående øvelse. Så du ikke selv skal huske trinnene men kan kan fordybe dig i din indre proces med at mærke dine behov. Lær at elske dig selv og skab mere kærlighed i dit liv.Selvkærlighed er nøglen til alt..
 10. Øvelse: ELSK ALT DER OPSTÅR (PDF). Denne øvelse er hentet fra Matt Kahns selvkærligheds-bibel ELSK ALT.  Med en helt enkel metode starter du din egen private kærligheds-revolution, som fuldkommen ændrer din måde at møde dig selv – og dermed andre – på. Et must-have i ethvert selvkærligheds-kit, lige som Louise Hays spejløvelser (som du får i undervisningsvideoen). Lær at elske dig selv og skab mere kærlighed i dit liv.
 11. Øvelse. Kærlighed til kroppen (PDF). Kærlig inspiration til at inddrage selvkærlige rutiner i din måde at møde din krop på. Du får 3 forskellige indgangsvinkler til at tale og lytte til din krop med mere kærlighed og medfølelse. Lær at elske dig selv og skab mere kærlighed i dit liv.Selvkærlighed er nøglen til alt..
 12. Øvelse: Styrk dit selvværd gennem 5 daglige minutter (PDF). På bare 5 minutter dagligt kan du genoprette et sundt og stabilt selvværd. Hvilket er en forudsætning for, at du kan skabe følelsen af sand kærlighed til dig selv i dit hjerte. Øvelsen er enkel og hurtigt lavet. Udfordringen består i at være vedholdende og fortsætte i mindst 40 dage, også når du støder på modstand. Lær at elske dig selv og skab mere kærlighed i dit liv. Selvkærlighed er nøglen
 13. 10 øvelser til at træne din selvkærlighedsmuskel (PDF). Her får du 10 tips, som alle er med til at træne din selvkærligheds-muskel. Du kan tage dem ind i din dagligdag som det passer dig. De  sender alle stærke signaler til din underbevidsthed om, at din evne til at elske dig selv er en af dine top-prioriteter i livet. Det vil hele dit energisystem – og hele universet – respondere positivt og forstærkende på. Så du bliver støttet og guidet både indefra og udefra i din proces. L
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “E-kursus. Lær at elske dig selv – og skab mere KÆRLIGHED i dit liv”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *