E-kursus. Lær at elske dig selv – og skab glæde, ro og kærlige relationer

799,00 DKK

empoweryou

Her får du et e-kursus bestående af:

 • undervisningsvideo
 • øvelser
 • guidede meditationer
 • og andre redskaber

–  som tilsammen giver dig det bedste fundament for at ELSKE DIG SELV – mens du laver alt det, du også skal.

empoweryou

Når din selvkærlighedsmuskel er sund og veltrænet, skaber du den livgivende kærlighedsvibration i hele dit system, som helt automatisk spreder sig til alt og alle, du kommer i nærheden af.

empoweryou

OBS: Du kan betale kurset i 2 månedlige rater, uden renter og gebyrer.

TRYK HER hvis du ønsker ratebetaling.

empoweryou

Tryk BESKRIVELSE for at læse den fulde beskrivelse af kursusmaterialet.

Beskrivelse

Empoweryou.dk

E-kursus. Lær at elske dig selv – og skab glæde, ro og kærlige relationer.

empoweryou

Evnen til at elske os selv er i disse år en af de vigtigste evner at træne for os, der arbejder med at transformere gamle begrænsende programmer i vores system til nye styrkende programmer. Så vi kommer i bedre kontakt med vores sjæl og vores sande essens. Sagt på en anden måde: selvkærlighed er den bedste og sikreste måde at hæve vibrationerne i hele dit system på.

empoweryou

Når din selvkærlighedsmuskel er sund og veltrænet, fylder du dit system med den livgivende og velgørende kærlighedsvibration, som så  helt automatisk vil flyde fra dig til alt og alle, du kommer i nærheden af. Så din evne til at elske dig selv er forudsætningen for, at du kan komme til at sprede sand og ubetinget kærlighed til alt levende omkring dig.

empoweryou

I dette e-kursus får du både indsigt i selvkærlighedens betydning og  væsen samt meditationer, øvelser og andre redskaber, som du kan tage ind i din din dagligdag til at træne din selvkærlighedsmuskel. Der er et rigt udvalg af redskaber, som du kan prøve af for så at udvælge dem, som påvirker dit hjerte og din vibration på den mest positive måde.

empoweryou

Herunder får du en beskrivelse af det materiale, der ligger i kurset. Når du køber det, får du en PDF med guidning til, hvordan du downloader det hele, så du har det til evig eje på din egen computer. Så du resten af livet kan arbejde med det præcis når, hvor og hvordan det passer dig.

empoweryou

OBS: Du får 3 bonusser oven i hatten, når du køber dette kursus:

empoweryou

 • Den populære MEDITATION: ELSK DIG SELV
 • 4 INSPIRATIONSMAILS de første 4 uger efter køb. Her motiverer, inspirerer, forklarer og uddyber jeg, hvordan du bruger kursusmaterialet bedst muligt
 • efter 4 uger: opgraderede 2.0 VERSIONER af kursets 2 vigtigste øvelser, så du kan tage din evne til at elske dig selv til næste niveau

empoweryou

 

HERUNDER EN OVERSIGT OVER DET ØVRIGE KURSUSMATERIALE:

empoweryou

 1. Velkommen til kurset Træn din selvkærlighed. En PDF, hvor du får en oversigt over det materiale, der ligger i kurset og hvordan jeg anbefaler dig at bruge det i din hverdag.
 2. Undervisningsvideo: Selvkærlighed – hvorfor, hvad og hvordan (mp4). Her ser vi på, hvorfor det, at vi lærer at elske os selv, er så betydningsfuldt i denne specielle tid, hvor den nye højtvibrerende energi er i gang med at etablere sig på Jorden. Vi ser på, hvordan selvkærliged er en uadskillelig del af vores individuelle og kollektive livsformål. Desuden ser vi på, hvad selvkærlighed er og hvordan du praktiserer det. Plus en del mere. I videoen er der indlagt 2 mini-øvelser (Louise Hays spejløvelser plus det ultimative spørgsmål til at tage selvkærlige valg) og mantraet til mini-meditationen ELSK DIG SELV.
 3. Audio-version af videoen Selvkærlighed – hvorfor, hvad og hvordan (mp3). Du kan have audioen i ørerne når du går tur, laver mad, cykler, kører bil, bus eller tog – eller ligger på sofaen med lukkede øjne og gerne vil genopfriske pointerne fra undervisnings-videoen.
 4. Slideshow fra videoen Selvkærlighed – hvorfor, hvad og hvordan (PDF). Her får du de slides der optræder i videoen, så du kan printe ud og bladre, finde udvalgte steder frem og repetere m.m.
 5. Meditation: Omsorg til dit indre barn (mp3). Her møder du dit indre barn og sætter dig i forbindelse med, hvordan det har det, hvad det har brug for og hvordan du bedst muligt hjælper det. En meget omsorgsfuld og blid meditation, som kan indeholde noget forskelligt for hver gang du bruger den. Vi har alle mange forskellige indre børn, som kan komme frem på skift og modtage den omsorg, healing og medfølelse fra dig, som de har brug for. Så brug endelig meditationen mange gange, hvis den taler til dig.
 6. Lyskugle-meditation (mp3). En velgørende og kraftfuld meditation med et stort transformerende potentiale. Du sætter dig i forbindelse med den ubetingede kærlighed, som er dit virkelige ophav og dermed sandheden om dig. Du tager denne kærlighed ind i dit eget hjerte hvorfra du bruger den til at heale det, der trænger til det.
 7. Øvelse: Genopret kontakten til din indre GPS (PDF). I denne øvelse træner du brugen af din indre GPS, som er det fine og enkle navigations-system, som du fik i fødselsgave og som er designet til at sørge for, at dine behov er opfyldt, så du trives og har det godt. De fleste af os har afbrudt kontakten til dette navigationssystem, da vi var børn. Her genopretter du kontakten og genoptræner evnen til at bruge det til at tage selvkærlige valg i livet. Det foregår gennem selvkærlighedens 4 komponenter: selv-empati, selv-respekt, selv-anerkendelse og selv-omsorg.
 8.  Øvelse: audio version af øvelsen Genopret kontakten til din indre GPS (mp3), som du kan bruge til at støtte dig i starten. På denne 11 minutters lydfil guider jeg dig igennem ovenstående øvelse, så du ikke selv skal huske trinnene men kan kan fordybe dig i din indre proces med at mærke dine behov.
 9. Øvelse: ELSK ALT DER OPSTÅR (PDF). Denne øvelse er hentet fra Matt Hahns selvkærligheds-bibel ELSK ALT.  Med en helt enkel metode, bestående af mantraet Jeg elsker dig, som du bruger over for ALT, der opstår i dig, starter du din egen private kærligheds-revolution, som fuldkommen ændrer din måde at møde dig selv – og dermed andre – på. Et must-have i ethvert selvkærligheds-kit, lige som Louise Hays spejløvelser (som du får i undervisningsvideoen).
 10. Øvelse. Kærlighed til kroppen (PDF). Kærlig inspiration til at inddrage selvkærlige rutiner i din måde at møde din krop på. Du får 3 forskellige indgangsvinkler til at tale og lytte til din krop med mere kærlighed og medfølelse.
 11. Øvelse: Styrk dit selvværd gennem 5 daglige minutter (PDF). På bare 5 minutter dagligt kan du genoprette et sundt og stabilt selvværd, som er en forudsætning for, at du kan skabe følelsen af sand kærlighed til dig selv i dit hjerte. Øvelsen er enkel og hurtigt lavet. Udfordringen består i at være vedholdende og fortsætte i mindst 40 dage, også når du støder på modstand. Gør du det, kan øvelsen til gengæld udrette mirakler i forhold til dit selvværd og dermed din evne til at elske dig selv på et dybt plan.
 12. 10 øvelser til at træne din selvkærlighedsmuskel (PDF). Her får du 10 tips, som alle er med til at træne din selvkærligheds-muskel. Du kan plukke i dem og tage dem ind i din dagligdag som det passer dig. De er alle velgørende og nærende og sender stærke signaler til din underbevidsthed om, at din evne til at elske dig selv er en af dine top-prioriteter i livet. Det vil hele dit energisystem – og hele universet – respondere positivt og forstærkende på, så du bliver støttet og guidet både indefra og udefra i din proces. Her genopretter du kontakten og genoptræner evnen til at bruge det til at tage selvkærlige valg i livet. Det foregår gennem selvkærlighedens 4 komponenter: selv-empati, selv-respekt, selv-anerkendelse og selv-omsorg.
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “E-kursus. Lær at elske dig selv – og skab glæde, ro og kærlige relationer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *