Din guide til Loven om Tiltrækning

119,00 kr.

guide til Loven om Tiltrækning

OBS: Prisen er inkl. 40 kr. for levering til pakkeshop.

guide til Loven om Tiltrækning

I denne guide får du koncentratet af, hvordan den skabelsesproces, der hele tiden finder sted mellem dig og Universet, fungerer. Og hvordan du styrer skabelsesprocessen i den retning din sjæl ønsker sig. Med andre ord: udlever dit livsformål.

empower

Du får den grundlæggende viden om den nye højtvibrerende energi på Jorden og den nye tidsalder.

empower

Og ikke mindst får du den nødvendige viden om, hvordan Loven om Tiltrækning fungerer og hvordan du hæver vibrationerne i hele dit system. Så du får større og større indflydelse på, hvad du tiltrækker, og dermed hvordan kvaliteten af dit liv er.

guide til Loven om Tiltrækning

48 sider, A4 format.

guide til Loven om Tiltrækning

OBS: Fås også som E-bog til direkte download. Tryk HER

Tryk BESKRIVELSE for mere info om guidens indhold.

Kategori: [social_share_list]
Beskrivelse

Din guide til Loven om Tiltrækning.

din guide til loven om tiltrækning

SKAB DIT LIV: I denne guide får du et koncentrat af, hvordan skabelsesprocessen mellem dig og Universet fungerer. Og du får den grundlæggende viden om den nye energi, den nye tidsalder og de højere vibrationer på Jorden.

 

Du får indsigt i, hvordan Loven om Tiltrækning fungerer. Om hvordan du skaber dit liv 24-7 uanset om du er bevidst om det eller ej.  Så du kan begynde at bruge Loven om Tiltrækning bevidst og målrettet til at skabe det liv din sjæl ønsker sig. Det, som vi også kan kalde at udleve dit livsformål.

 

Du får tips til, hvordan du lytter til din sjæls stemme, sætter dit store selv på førersædet i dit liv og styrer dit vibrations-niveau. Bl.a. ved hjælp af selvkærligheden, som er den vigtigste kvalitet til at fylde dig med positive, højt-vibrerende tilstande. Som er alfa og omega, når det handler om at gøre dit system parat til at tiltrække endnu flere højtvibrerende tilstande. Fordi et af de allervigtigste grundprincipper i Loven om Tiltrækning er: lige tiltrækker lige.

guide til loven om tiltrækning

Det hele er samlet i de 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv. Overskrifterne på de 5 nøgler er:

guide til loven om tiltrækning

1. FIND DIN PASSION OG FORMULER DIN VISION

2. KEND DIT LILLE SELV OG DIT STORE SELV

3. HÆV VIBRATIONERNE I DINE FØLELSER

4. HÆV VIBRATIONERNE I DINE TANKER

5- HÆV VIBRATIONERNE I DINE HANDLINGER

 

Når du hæver dine vibrationer gennem kontakten med din passion, sætter dit store selv på førersædet i dit liv samt skaber styrkende følelser, tanker og handlinger i hele dit system, så er du i en tilstand, hvor Loven om Tiltrækning kan komme til at levere endnu flere dejlige, højt-vibrerende tilstande. Du sætter en positiv, opadgående spiral i gang.

guide til loven om tiltrækning

Introduktion til e-kursus

empoweryou

Du kan betragte denne guide til Loven om Tiltrækning som en introduktion til hovedtankerne i E-kurset: Manifester din Livsdrøm – skab det liv din sjæl ønsker sig med Loven om Tiltrækning.

 

Det er et kursus, som er bygget op over de 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv. De 5 nøgler er designet til, at du bliver en bevidst skaber af dit eget liv. Så du får større og større indflydelse på, hvad du tiltrækker og dermed hvad kvaliteten af dit liv er. Hver af de 5 nøgler består af undervisningsvideo, guidede meditationer og øvelser, som du kan bruge i din hverdag præcis hvornår og hvordan det passer dig.

 

Når du har læst om de 5 nøgler i denne guide, ved du, om E-kurset er noget for dig. Men guiden kan også sagtens stå alene, hvis du ikke er indstillet på at gå i gang med kurset. Den indeholder som sagt både den grundlæggende viden om, hvordan du skaber dit liv og bringer det i en retning, hvor du trives bedre og tiltrækker mere af det, du ønsker – og en hel masse tips til at komme i gang med det samme.

 

 

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Din guide til Loven om Tiltrækning”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *