Tilbud

BOG: Din guide til Loven om Tiltrækning

99,00 DKK

guide til Loven om Tiltrækning

OBS: Prisen er inkl. levering til den Post Nord pakkeshop, som er nærmest din adresse.

guide til Loven om Tiltrækning

I denne bog får du koncentratet af, hvordan den skabelsesproces, der hele tiden finder sted mellem dig og Universet, fungerer. Og hvordan du styrer skabelsesprocessen i den retning din sjæl ønsker sig. Med andre ord: udlever dit livsformål.

empower

Du får den grundlæggende viden om den nye højtvibrerende energi på Jorden og den nye tidsalder.

empower

Og ikke mindst får du den nødvendige viden om, hvordan Loven om Tiltrækning fungerer. Og hvordan du hæver vibrationerne i hele dit system. Så du får større og større indflydelse på, hvad du tiltrækker, og dermed hvordan kvaliteten af dit liv er.

skab dit liv

Tryk BESKRIVELSE for mere info om bogens indhold.

Kategori:
Beskrivelse

Din guide til Loven om Tiltrækning.

din guide til loven om tiltrækning

SKAB DIT LIV: I denne bog får du et koncentrat af, hvordan skabelsesprocessen mellem dig og Universet fungerer.

 

Du får den grundlæggende viden om den nye energi, den nye tidsalder og de højere vibrationer på Jorden.

 

Du får den grundlæggende viden om, hvordan Loven om Tiltrækning fungerer. Om hvordan du skaber dit liv 24-7 uanset om du er bevidst om det eller ej.  Så du kan begynde at bruge Loven om Tiltrækning bevidst og målrettet til at skabe det liv din sjæl ønsker sig. Det, som vi også kan kalde at udleve dit livsformål.

 

Du får masser af tips til, hvordan du styrer dit vibrations-niveau. Bl.a. ved hjælp af selvkærligheden, som er den vigtigste kvalitet til at fylde dig med positive, højt-vibrerende tilstande. Som er alfa og omega, når det handler om at gøre dit system parat til at tiltrække endnu flere højtvibrerende tilstande. Fordi et af de allervigtigste grundprincipper i Loven om Tiltrækning er: lige tiltrækker lige.

 

Så når du bl.a. gennem selvkærligheden hæver dine vibrationer, så er du i en tilstand, hvor Loven om Tiltrækning kan komme til at levere endnu flere dejlige, højt-vibrerende tilstande. Du sætter en positiv, opadgående spiral i gang.

guide til loven om tiltrækning

Introduktion til e-kursus

Du kan betragte denne guide til Loven om Tiltrækning som en introduktion til hovedtankerne i E-kurset: Manifester din Livsdrøm – skab det liv din sjæl ønsker sig med Loven om Tiltrækning.

 

Det er et kursus, som er bygget op over de 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv. De 5 nøgler er designet til, at du bliver en bevidst skaber af dit eget liv Så du får større og større indflydelse på, hvad du tiltrækker og dermed hvad kvaliteten af dit liv er.

 

Når du har læst bogen ved du, om E-kurset er noget for dig. Hvis du vælger at investere i kurset, får du pengene for bogen tilbage. Der er en rabatkode på side 1 i E-bogen, som du kan bruge, når du køber kurset. Så ryger de 49 kr., som du har brugt på bogen, af kursets pris.

 

Tag kraften hjem til dig selv med den viden og de redskaber, du får i denne E-bog.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BOG: Din guide til Loven om Tiltrækning”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *