Mød dit fremtids-selv. Guidet meditation.

49,00 kr.

I denne guidede meditation begiver du dig på en rejse, hvor du krydser broen til din fremtid. Her møder du dit fremtids-selv – den del af dig, der allerede lever dit højeste potentiale.

 

Dit fremtids-selv er er en mere vis del af dig selv, som kan vejlede dig til dine næste skridt.

 

Du får mulighed for at modtage gode råd og gaver fra dit fremtids-selv og du får mulighed for at smelte sammen med dit fremtids-selv og bringe energien og visdommen fra denne højtudviklede del af dig med tilbage til din dagligdag.

 

Tryk BESKRIVELSE for mere info om meditationen.

 

OBS: Denne meditation er en del af six-packen 6 Meditationer til sjælen. Når du køber alle 6 meditationer på én gang

Empower You

sparer du 50%

empower you
Du finder six-packen her
Kategori: [social_share_list]
Beskrivelse

Mød dit fremtids-selv

 

I denne meditation bliver du guidet gennem en rejse, hvor du krydser broen til din fremtid. Her får du mulighed for at møde dit fremtids-selv – den del af dig, som lever dit højeste potentiale og som allerede har realiseret de drømme og visioner, du har for livet. Både dem, du har erkendt og dem, som du endnu ikke ved, du har.

 

Dit fremtids-selv kan vi også kalde dit højere selv. Det er en højtudviklet del af dig, som ved det hele og som ser dit liv i det store helikopter-perspektiv. Et perspektiv, du nemt kan miste af syne i hverdagens rutiner og jag, og som det derfor kan være velgørende og oplysende at give dig selv tid til at opleve gennem f.eks. en guidet meditation.

 

På denne rejse får du i mødet med dit fremtids-selv mulighed for at modtage gode råd og vejledning fra  denne vise og højt-udviklede del af dig. Du kan få indblik i, hvilke skridt du skal tage for at komme nærmere dine drømme og visioner. Du får mulighed for at finde ud af, hvad du skal gøre for i højere grad at udleve dit fulde potentiale.

 

Og du opfordres til at smelte sammen med dit fremtids-selv, så du kan mærke, hvordan det føles at være denne højtudviklede version af dig selv, og så du kan tage energien og visdommen fra den del af dig med tilbage i din dagligdag.

 

Til sidst i meditationen får du mulighed for at modtage en gave fra dit fremtids-selv. Det kan være en symbolsk gave af en art – i form af billeder, ord eller genstande – eller det kan være en gave i en hvilken som helst form, som giver mening for dig og dit fremtids-selv.

 

Varighed: 23:30 minutter

 

Musikken, som ledsager denne guidede rejse ind i din fremtid er komponeret og produceret af Ole Sloth, mens Ianneia fra Empower You står for ord og speak.

 

OBS:

Denne meditation er en del af six-packen 6 Meditationer til sjælen. Når du køber alle 6 meditationer på én gang

Empower You

sparer du 50%

empower you
Du finder six-packen her
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mød dit fremtids-selv. Guidet meditation.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *