Sale

BOGTILBUD: Køb 3 – betal for 2

Original price was: 527,00 kr..Current price is: 398,00 kr..

Bogtilbud

OBS: Prisen er inkl. levering til den Post Nord pakkeshop, som er nærmest din adresse.

bogtilbud

Her får du en pakke med alle de 3 bøger, som Ianneia Livia Silke Meldgaard pt har skrevet om skiftet til Vandbærerens Tidsalder. Når du køber pakken, får du rabat på bøgerne og sparer desuden på fragten. Din samlede besparelse er 129 kr.

bogtilbud

De 3 bøger handler alle om at navigere i det store skifte fra 3. til 5. dimension, som vi befinder os i lige nu på Jorden. Det er det, som vi også kalder ascensions-processen. Titlerne på de 3 bøger er:

bogtilbud

KÆRLIGHED i 5. DIMENSION. 212 sider

AT VÅGNE. 72 sider, A4 format.

DIN GUIDE TIL LOVEN OM TILTRÆKNING. 44 sider, A4 format.

bogtilbud

Tryk på BESKRIVELSE for at læse mere om de enkelte bøger

bogtilbud

Kategorier: , [social_share_list]
Beskrivelse
BOGTILBUD: Køb 3 bøger om skiftet fra 3D til 5D. Betal kun for de 2.

bogtilbud

I denne pakke får du 3 bøger om at navigere i det store energiskifte fra 3. til 5. dimension – eller fra Fiskenes til Vandbærerens Tidsalder. Alle bøger er skrevet af Ianneia Livia Silke Meldgaard. Når du køber alle 3 bøger på én gang, får du den ene gratis og sparer desuden 2 gange fragt. Din samlede besparelse er 159 kr.

bogtilbud

De 3 bøger giver dig fra hver deres vinkel både indsigt og redskaber til at opgradere og justere dit eget system, så det i højere grad matcher den nye energi på Jorden. Når dit energisystem er tilpasset den nye energi får du meget mere medvind på cykelstien, hvad angår at skabe det liv, din sjæl er kommet for i denne unikke tid. Altså udleve dit livsformål, så du ikke bare trives og har det godt – men er fyldt med begejstring og passion omkring dit liv.

bogtilbud

Herunder kan du læse lidt om de 3 bøger. Ved at trykke på links’ene kan du få mere info om den enkelte bog – og desuden se, hvad andre læsere har fået ud af dem.

bogtilbud

KÆRLIGHED i 5. DIMENSION.

En bog, som handler om de nye måder, vi skal til at forstå og håndtere Kærligheden på, nu hvor vi bevæger os ind i 5. dimension. En af de største forandringer i forhold til livet i den gamle energi (3. dimension) er, at den ubetingede Kærlighed til os selv er alfa og omega. At elske og ære os os selv og være tro mod den indre (sjælens) stemme og dens guidning, er selve grundlaget for det liv, vi skaber for os selv i 5. dimension. Herfra udspringer vores kærlighed til alt og alle omkring os.

bogtilbud

I denne bog får du indsigt og redskaber til foretage opgraderingen af din kærligheds-evne, så du er klar til at tage hul på livet i den nye energi i Vandbærerens Tidsalder. Læs mere HER om KÆRLIGHED i 5. DIMENSION.

bogtilbud

AT VÅGNE

En bog, som handler om at få øje på de strukturer og mekanismer, der har styret vores liv i 3. Dimension. En vigtig del af ascensions-processen er at vågne og se vores nuværende “programmering” åbent og ærligt i øjnene. Kun derved kan vi transformere den indeni os selv til en mere styrkende og kærlig programmering.

bogtilbud

Covid-scenariet har vist sig at være en kickstart af den kollektive opvågningsproces, som menneskeheden oplever lige nu. Hvor rigtig mange får øje på 3D matrixen, som vi er født ind i og altså er ved at bryde ud af. Hvordan det hele hænger sammen, kan du læse i denne bog. Læs mere HER om AT VÅGNE.

bogtilbud

DIN GUIDE TIL LOVEN OM TILTRÆKNING

En guide, som giver dig den grundlæggende indsigt i principperne i Loven om Tiltrækning. Gennem disse principper skaber du dit liv 24-7, uanset om du er bevidst om det eller ej. Når du har læst denne guide har du en større bevidsthed om, hvorfor dit liv er, som det er nu. Og ikke mindst om, hvordan du skruer på dine vibrations-knapper og bringer dig selv op i frekvens. Så Loven om Tiltrækning kan komme til at levere flere højtvibrerende tilstande til dig ud fra princippet lige tiltrækker lige.

bogtilbud

Guiden er bygget op over de 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv og indeholder både indsigt og masser af tips til at hæve dine vibrationer. Læs mere HER om DIN GUIDE TIL LOVEN OM TILTRÆKNING.

BOFTILBUD

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BOGTILBUD: Køb 3 – betal for 2”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *