Elsk dig selv. Guidet meditation på selvkærlighed

49,00 kr.

I denne meditation guides du blidt til at styrke din evne til at elske dig selv. Du kommer i kontakt med sandheden om dig – nemlig:

 

  • at du er perfekt præcis som du er
  • du er værdig til at være elsket – og
  • din sande essens er kærlighed.

 

Din evne til at elske dig selv er helt afgørende for din evne til at elske alt og alle omkring dig. Ud fra den gamle sandhed: du kan ikke give til andre, hvad du ikke kan give dig selv.

 

Ved jævnlig brug af  denne meditation på selvkærlighed, bliver du mildere og mere omsorgsfuld over for dig selv og andre. Din tendens til at dømme og vurdere dig selv og andre forsvinder lige så stille til fordel for en dyb accept af, at vi alle er præcis sådan som vi er – og det er altsammen perfekt.

 

Det bringer mere glæde, mere fred og mere tilfredshed ind i dig og dit liv.

 

Tryk BESKRIVELSE for mere info om meditationen.

 

OBS: Denne meditation er en del af six-packen 6 Meditationer til sjælen. Når du køber alle 6 meditationer på én gang

Empower You

sparer du 50%

empower you
Du finder six-packen her
Kategori: [social_share_list]
Beskrivelse

Elsk dig selv

 

Selvkærlighed  meditation er med til at styrke din evne til at tiltrække mere kærlighed og andre dejlige, højtvibrerende tilstande  ind i dig og dit liv. Selvkærlighed er alfa og omega, når det handler om at hæve dine vibrationer.

 

Ikke fordi alting kun skal handle om dig, men fordi din evne til at elske dig selv er helt afgørende for din evne til at elske alt og alle omkring dig og dermed skabe mere og mere kærlighed. Ud fra den gamle sandhed: du kan ikke give til andre, hvad du ikke kan give dig selv.

 

Når du jævnligt bruger denne selvkærlighed meditation, forandres din måde at være i verden på og du bliver mildere, mere omsorgsfuld og mere kærlig over for både dig selv og andre. Din tendens til at dømme og vurdere dig selv og andre forsvinder lige så stille til fordel for en dyb accept af, at vi alle er præcis sådan som vi er – og det er altsammen perfekt.

 

Når du udvikler din evne til selvkærlighed, bliver du desuden gladere, mere fredfyldt og mere tilfreds med dig selv og dit liv.

 

I denne  selvkærlighed meditation guides du til at komme i kontakt med den dybe kærlighed til dig selv.

 

Gennem mantraerne kærlighed – jeg er kærlighed – jeg elsker mig selv – bringer du dig selv derhen, hvor sandheden findes. Nemlig sandheden om, at universets, livets og din sande natur er kærlighed. Det er alt, der er, når vi slukker for sindets evige kværnen om, hvorvidt vi er gode nok og hvad vi skal gøre for at lave os selv om.

 

Du er perfekt præcis som du er. Du er værdig til at være elsket. Du er kærlighed. Du elsker dig selv. Og sådan er det.

 

Når du bruger denne selvkærlighed meditation, åbner du dit hjerte og disse sandheder bliver dit nye fundament i livet. Og derfra forandrer alting sig.

 

Varighed: 20 minutter.

 

Musikken er komponeret af Ole Sloth mens Ianneia fra Empower You står for ord og speak.

 

OBS:

Denne meditation er en del af six-packen 6 Meditationer til sjælen. Når du køber alle 6 meditationer på én gang

Empower You

sparer du 50%

empower you
Du finder six-packen her
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Elsk dig selv. Guidet meditation på selvkærlighed”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *