E-KURSER

E-kurserne hos Empower You fører dig sikkert gennem de 4 veje til høje vibrationer:

sjælskontakt, selvkærlighed, tilgivelse og taknemmelighed.

empoweryou

Du arbejder med materialet i din dagligdag (ofte i dine tanker mens du er busy doing other things), hvilket er langt det mest virkningsfulde til at omprogrammere dit system fra lave til høje vibrationer.

empoweryou

Når du køber et e-kursus i webshoppen, får du straks link, så du kan downloade al kursusmaterialet og gemme det på din computer til evig eje. Og det er en god ting, for du vil ha stor glæde af at vende tilbage til materialet flere gange.

empoweryou

Alle kurser består af undervisningsvideoer, hvor du får dyb indsigt i kursets emne og den nye energi – samt guidede meditationer og øvelser, som du inddrager i din dagligdag som det passer dig.

LÆR AT ELSKE DIG SELV

– og skab glæde, ro og kærlige relationer

empoweryou

599 kr.

Et e-kursus, hvor du lærer at hæve dine vibrationer gennem selvkærlighed.

empoweryou

Vel at mærke en form for selvkærlighed, som forankrer kærlighedens vibration dybt i dit hjerte – og som rækker langt ud over den selvforkælelse, vi ofte forveksler selvkærlighed med. Her snakker vi en dyb ubetinget kærlighed til dig selv.

empoweryou

Din evne til at elske dig selv skaber selve fundamentet for din evne til at elske alt og alle omkring dig og dermed sprede den nye energis vibration, som ER kærlighed. Derfor er selvkærlighed ikke til at komme uden om i denne tid på Jorden.

 

OBS: Dette kursus er kun til salg i perioder 2-3 gange om året. Men det er altid tilgængeligt i Grundpakken til 5. Dimension, hvor det er pakket sammen med kurserne i hhv Tilgivelse og Taknemmelighed. Selvfølgelig til særlig pakkepris.

empoweryou

Læs mere om LÆR AT ELSKE DIG SELV her

 

Læs mere om GRUNDPAKKEN til  5. DIMENSION her

MANIFESTER DIN LIVSDRØM

– skab det liv din sjæl ønsker sig med Loven om Tiltrækning

1.499 kr.

Mit store e-kursus, hvor du lærer at hæve dine vibrationer i alle dele af dig – med de 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv.

empoweryou

I første nøgle kommer du i kontakt med din sjæl og det liv din sjæl ønsker sig (dit livsformål/din livsdrøm). Herfra sætter du retningen for din videre rejse med at hæve dine vibrationer.

empoweryou

I nøgle 2 lærer du dit lille selv (dit ego) og dit store selv (dit højere selv) at kende, og du får redskaber til at sikre, at det er dit store selv, der sidder på førersædet på rejsen med at manifestere din livsdrøm.

 

I nøgle 3, 4 og 5 lærer du at hæve vibrationerne i dine følelser, tanker og handlinger, så processen med at manifestere din livsdrøm foregår i hele dig, og der ikke er noget ubevidst benspænd, som forhindrer dig i at nå dit mål.

 

OBS: Du kan købe nøglerne enkeltvis eller som samlet pakke. Når du køber alle 5 nøgler på en gang, får du den ene nøgle gratis.

empoweryou

LÆS MERE OM KURSET HER

TILGIVELSE

– sæt dig selv og andre

FRI

empoweryou

299 kr.

Tilgivelse er alfa og omega, når det handler om at give slip på den tyngde, som den gamle energi har skabt i os.

empoweryou

Vores forståelse af tilgivelse forandrer sig hastigt i takt med, at vibrationen i den menneskelige bevidsthed stiger. Dette kursus bygger på bl.a. Et kursus i mirakler, Ho’oponopono samt den moderne forståelse af Jesu’ sande lære.

empoweryou

I kurset får du en indsigt i tilgivelsens væsen, som rækker langt ud over hvem skal tilgive hvem for hvad. Og du får enkle redskaber, som du bruger til at tilgive og give slip, så du for kan hæve dine vibrationer og skabe din fremtid uden fortidens skygger.

e-kurser

OBS: Dette kursus ligger også i Grundpakken til 5. Dimension  hvor det er pakket sammen med kurserne i hhv Selvkærlighed og Taknemmelighed. Selvfølgelig til særlig pakkepris.

empoweryou

Læs mere om TILGIVELSE – SÆT DIG SELV OG ANDRE FRI her

 

Læs mere om GRUNDPAKKEN til  5. DIMENSION her

TAKNEMMELIGHED

– stil ind på en frekvens af overflod og mirakler

empoweryou

149 kr.
selvkærlighed test. Et minikursus hvor du først tester din selvkærlighed og derefter opgraderer der, hvor der er rum til forbedringer

Taknemmelighed er den sikre vej til at hæve din frekvens, så den kommer op i toppen af vibrations-stigen

empoweryou

Derop, hvor et frit flow af overflod og mirakler er en naturlig del af livet. Derop, hvor sandheden om dig og livet befinder sig.

empoweryou

I dette kursus får du indsigt i, hvordan alt det med taknemmelighed, vibrationer, frekvens, overflod og mirakler hænger sammen. Og du får 5 konkrete og enkle tips til at starte din taknemmeligheds-praksis. Kort sagt: du får alt, du har brug for, til at hæve din frekvens, så den kommer derop, hvor overflod og mirakler kommer til dig, let og ubesværet.

e-kurser

OBS: Dette kursus ligger også i Grundpakken til 5. Dimension  hvor det er pakket sammen med kurserne i hhv Selvkærlighed og Tilgivelse. Selvfølgelig til særlig pakkepris.

empoweryou

Læs mere om TAKNEMMELIGHED – STIL IND PÅ EN FREKVENS AF OVERFLOD OG MIRAKLER

 

Læs mere om GRUNDPAKKEN til  5. DIMENSION her