FOREDRAG:

empoweryou

Hæv dine vibrationer – og bliv mere let og glad

Lave vibrationer er årsag til de allerfleste af de lidelser, som vi mennesker oplever. Når vi sidder fast i lavt-vibrerende følelsestilstande – så som frygt, sorg, vrede, had, forladthed, forurettethed, skyld, skam – bærer vi på en tyngde, som gør det svært for os at få det rigtig godt.

empoweryou

I dette foredrag ser vi på, hvordan du kommer ud af denne tyngde. Vi ser på de 4 primære veje til høje vibrationer, nemlig sjælskontakt, selvkærlighed, tilgivelse og taknemmelighed. og hvordan disse 4 veje alle bringer dig op i toppen af vibrations-stigen – derop hvor kærligheden, tilliden, letheden og glæden ved livet befinder sig.

empoweryou

De allerfleste lavt-vibrerende følelser har vi fået påført gennem vores opvækst. Den kultur, vi lever i, er gennemsyret af overbevisninger, som for størstedelens vedkommende er usande og helt ude af kontakt med den virkelige sandhed om os og livet:

empoweryou

Vi er højt-vibrerende kærligheds-væsener med en enorm skaberkraft – tæt forbundet med hinanden og med Skaberen og altid beskyttet og i sikkerhed.

empoweryou.dk

Denne sandhed har dog ikke været kendt og derfor heller ikke overleveret i menneskeheden i mange, mange generationer, faktisk i årtusinder. Men lige nu, hvor energi-vibrationen på Jorden hele tiden stiger, er tiden kommet til, at vi hver især giver slip på de lave vibrationer i os, som er skabt af de usande overbevisninger.

empoweryou

Det er tid til, at vi letter vores rygsæk og bevæger os op ad vibrations-stien, så vi kan forbinde os med den virkelige sandhed om os og livet. Og vi får al den hjælp vi har brug for på rejsen, af den nye højtvibrerende energi, vi har fået adgang til.

empoweryou

I dette foredrag ser vi på, hvordan du gør. Du får selvfølgelig brugbare tips med dig hjem fra foredraget, så du kan komme i gang med at hæve dine vibrationer med det samme.