Healing af indre barn

49,00 kr.

Healing af indre barn

Healing af dit indre barn er en meget vigtig del af evnen til at elske dig selv og skabe dig et liv med glæde, trivsel og høje vibrationer. I denne meditation giver du den omsorg til dit indre barn, som det måske altid har savnet.

 

Måske er en af de allervigtigste formål med livet på Jorden, at vi skal lære at elske os selv. Ikke ud fra en mangel-tankegang, hvor du er nødt til elske dig selv fordi de andre (dine forældre) ikke magtede det.

healing af indre barn

Men mere ud fra den dybe sandhed, at du ER kærlighed. Og indtil du – og ikke de andre – tager denne sandhed til dig, så vil livet blive ved med at præsentere dig for omstændigheder og personer, som viser dig, hvad det vil sige ikke at modtage ubetinget kærlighed, så du bliver motiveret til at erkende denne sandhed i dig.

healing af indre barn

Hver gang du laver denne meditation, tager du et vigtigt skridt for at du og dit indre barn kan vokse og gro og trives og ha det godt.

healing af indre barn

OBS: Denne meditation ligger også i e-kurset LÆR AT ELSKE DIG SELV – og skab glæde, ro og kærlige relationer. Så du skal altså ikke både købe dette e-kursus og denne meditation som enkeltfil 🙂

 

Kategori: [social_share_list]
Beskrivelse
Giv dit indre barn den omsorg, det har savnet

 

Healing af indre barn er en meget vigtig del af evnen til at elske dig selv og skabe dig et liv med glæde, trivsel og høje vibrationer. I denne meditation giver du den omsorg til dit indre barn, som det måske altid har savnet.

 

Måske er en af de allervigtigste formål med livet på Jorden, at vi skal lære at elske os selv. Ikke ud fra en mangel-tankegang, hvor du er nødt til elske dig selv fordi de andre (dine forældre) ikke magtede at give dig den helhjertede og ubetingede kærlighed, som du har brug for og som er din fødselsret, bare fordi du er DIG.

 

Men mere ud fra den dybe sandhed, at du er et fantastisk og unikt væsen, som er skabt af kærlighed og den dybeste sandhed om dig er, at du ER kærlighed. Og indtil du – og ikke de andre – tager denne sandhed til dig, så vil livet blive ved med at præsentere dig for omstændigheder og personer, som viser dig, hvad det vil sige ikke at modtage ubetinget kærlighed, så du bliver motiveret til at erkende denne sandhed i dig.

 

For hver gang du laver meditationen, møder du dit indre barn i forskellige situationer, hvor det har haft brug for denne omsorg. Du møder barnet, tager dig af det, lytter til det og hjælper det med at løse de udfordringer, det står i. Du viser dit indre barn, at det selvfølgelig har fortjent at blive mødt med ubetinget kærlighed, og at tiden nu endelig er kommet, hvor det som en selvfølgelighed modtager det.

 

På den måde tilfører meditationen for hver gang den healing af dit indre barn, som skal til for at det/du kan vokse og gro og trives og ha det godt. I kærlighed og glæde.

 

Musikken er lavet af Ole Sloth, mens Ianneia fra Empower You står for ord og speak.

 

Varighed: 20:14 minutter

 

OBS: Denne meditation ligger også i e-kurset LÆR AT ELSKE DIG SELV – og skab glæde, ro og kærlige relationer. Så du skal altså ikke både købe dette e-kursus og denne meditation som enkeltfil 🙂

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Healing af indre barn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *