Spirituelle Foredrag

Herunder kan du se eksempler på
4 af mine mest populære spirituelle foredrag.

Empower You

Men foredragene kan også tage en anden drejning
alt efter den aktuelle sammenhæng og deltagergruppe.

Empower You

Booking af foredrag: 
Skriv til mig på hello@empoweryou.dk
eller ring på 26 18 10 36

Empower You

HÆV DINE VIBRATIONER
og bliv mere let og glad

 

Lave vibrationer er årsag til de allerfleste af de lidelser, som vi mennesker oplever. Når vi sidder fast i lavt-vibrerende følelsestilstande – så som frygt, sorg, vrede, had, forladthed, forurettethed, skyld, skam – bærer vi på en tyngde, som gør det svært for os at få det rigtig godt.

 

I dette foredrag ser vi på, hvordan du kommer ud af tyngden gennem de 4 primære veje til høje vibrationer; sjælskontakt, selvkærlighed, tilgivelse og taknemmelighed. 4 veje som alle bringer dig op i toppen af vibrations-stigen, hvor kærlighed, tillid, lethed og glæde befinder sig.

 

Læs mere om foredraget HER

Kærlighedsøvelser fra bogen KÆRLIGHED i 5: DIMENSION. 3 guidede øvelser og 1 meditation

LÆR AT ELSKE DIG SELV
– og skab glæde, ro og kærlige relationer

 

I de sidste mange år har vi hørt fra mange forskellige sider, at en vigtig del af livet i den nye energi på Jorden, er at vi bliver bedre til at elske os selv. Altså at vi lærer at praktisere selvkærlighed, så vi hæver vores vibrationer og er med til at forankre og udbrede kærlighedens vibration på Jorden.

 

I dette foredrag ser vi på selvkærlighedens væsen og betydning. Hvorfor er det så vigtigt, hvad er selvkærlighed egentlig og hvordan gør vi? Vi ser på, hvordan vi praktiserer en form for selvkærlighed, som rækker langt ud over den selvforkælelse, vi ofte forveksler med selvkærlighed.

 

Læs mere om foredraget HER.

Kursus i Taknemmelighed. Viden og indsigt i, hvordan taknemmelighed, overflod og mirakler hænger sammen og tips til, hvordan du gør.
TAKNEMMELIGHED
– stil ind på en frekvens af overflod og mirakler

 

Taknemmelighed er en af de følelser, der hurtigst og mest effektivt bringer dig direkte op i toppen af vibrations-stigen. Derop hvor kærligheden, tilliden, begejstringen, glæden og alle de andre højtvibrerende tilstande befinder sig.

 

Når du er fyldt af disse høje vibrationer, stiller du ind på en frekvens, hvor overflod og mirakler naturligt kommer til dig. I dette foredrag får du indblik i, hvordan alt omkring vibrationer og vibrations-stigen hænger sammen – og hvorfor taknemmelighed er så effektivt til at bringe dig ind i denne frekvens.

 

Læs mere om foredraget HER

TILGIVELSE
– sæt dig selv og andre fri

 

I dette foredrag kigger vi dybt ind i tilgivelsens væsen og dens betydning for dine og verdens vibrationer. Vi ser på, hvorfor tilgivelse er så essentielt i denne tid på Jorden. Og vi ser på, hvad tilgivelse er for en størrelse, og hvordan du praktiserer det.

 

Den tilgang til tilgivelse, som foredraget bygger på, er primært inspireret af Et kursus i Mirakler og den hawaianske healingsfilosofi og -metode Ho’oponono. Desuden af andre af verdens spirituelle lærere, bl.a. Louise Hay, Kyle Gray, Neale Donald Walsh og Gary Renard.

 

Læs mere om foredraget HER

Kontakt mig

 

Hvis du er foredrags- eller kursusarrangør inden for

selvudvikling, personlig udvikling, spiritualitet. empowerment og positivt livssyn.

 

Hvis du er med i en forening eller en anden forsamling af nysgerrige mennesker, som elsker at udforske, hvordan vi kan skabe mere livsglæde og livskvalitet i vores liv.

 

Hvis du/I har lyst til nye input til, hvordan livet på Jorden og i Universet  hænger sammen. Og hvordan vi kan bruge den viden til at få større indflydelse på vores liv.

 

Så lad os tage en snak om, hvorvidt de foredrag, jeg tilbyder er noget for jer.

Skriv til mig på hello@empoweryou.dk

Skriv til mig på hello@empoweryou.dk
eller ring på 26 18 10 36
Coaching i spirituel coaching. Enjelt sessioner og klippekort