MINIKURSUS:

selvkærlighed test

TEST og OPGRADER din SELVKÆRLIGHED

Her får du et minikursus, hvor du laver en SELVKÆRLIGHED TEST gennem 3 enkle – men dybe – spørgsmål. Og herefter får du TIPS og redskaber til at OPGRADERE der, hvor testen viser, der er rum til forbedringer.

selvkærlighed

Kurset består af 5 lektioner, som du får leveret direkte i din indbakke 5 dage i træk. Den første lektion får du umiddelbart efter, du har købt kurset.

selvkærlighed

Lige nu, i 2020/2021, hvor vi for alvor træder ind i Vandmandens Tidsalder, bliver vores forståelse af selvkærlighedens betydning opgraderet til et helt nyt niveau.

selvkærlighed

Dette kursus giver dig både den forståelse og de redskaber, du har brug for, til at opgradere din KÆRLIGHED til dig selv, så den matcher den nye energi.

selvkærlighed test. Et minikursus hvor du først tester din selvkærlighed og derefter opgraderer der, hvor der er rum til forbedringer

De 5 lektioner

selvkærlighed

De 5 lektioner bliver leveret på mail direkte i din indbakke 5 dage i træk, om morgenen.

Så har du lidt tid til at tygge på hvert af de 3 spørgsmål, inden det næste melder sin ankomst.

selvkærlighed

Og jeg lover dig, at der er en del at tygge på.

Du kan godt forberede dig på at blive lidt overrasket over dybden i de 3 spørgsmål, som kursets SELVKÆRLIGHED TEST er bygget op over.

De er sjælens kærlige spørgsmål til dig.

Heldigvis har sjælen i samme åndedrag også nogle kærlige tips til dig,

så du straks kan gå i gang med at opgradere din kærlighed til dig selv.

selvkærlighed

Se det konkrete indhold i hver af de 5 moduler herunder.

Sjæl, Kærlighed og høje vibrationer. Kurser, foredrag, meditationer, bøger, mentoring,
Lektion 1

Du får et klart og præcist indblik i, hvorfor selvkærlighed er så utroligt essentielt – og nødvendigt – lige nu. For din livskvalitet og din evne til at skabe mere KÆRLIGHED – både til dig og dem, du holder af.

selvkærlighed

Vi står i overgangen fra Fiskenes til Vandmandens Tidsalder, fra 3. Dimensions lave vibrationer til 5. Dimensions høje vibrationer, fra egoets bevidsthed til sjælens bevidsthed. Hvad handler det altsammen om – og hvilken rolle spiller selvkærlighed i denne proces?

selvkærlighed

Lektion 2

Her får du kursets første testspørgsmål, som afdækker, hvor dyb din selvkærlighed er. Matcher din selvkærlighed det, som din sjæl ønsker for dig? Eller hænger du fast i nogle gamle ego-mønstre – i form af f.eks. selvkritik og selv-bebrejdelse – som knytter betingelser til din evne til at elske dig selv?

selvkærlighed

Hvis test-spørgsmålet viser, at der er rum til forbedringer, så får du kursets første – enkle men yderst virksomme – TIPS til at komme i gang med at opgradere din selvkærlighed.

selvkærlighed

Lektion 3

Her får du kursets testspørgsmål nr. 2. Det afslører, om du er en empatisk forælder for dig selv, hvilket er en meget vigtig del af vores nye måde at møde os selv på her i den nye energi. Empatien gælder også, når vi f.eks. opfører os på en måde, som vi opfatter som “urimelig”.

selvkærlighed

Sjælen synes aldrig, du opfører dig “urimeligt”. Den ved, at der altid er en god grund til, at du reagerer som du gør. Som i lektion 2 får du også her TIPS til at opgradere din selv-empati, hvis du finder ud af, at der er brug for det.

selvkærlighed

Lektion 4

Her er vi kommet til kursets 3. og sidste testspørgsmål, som handler om din evne til at passe på dig selv og din fantastiske energi, gennem sunde og selvkærlige grænser. Spørgsmålet afslører ikke kun, om du er i stand til at sætte sunde grænser for dig selv, men også hvordan du gør det.

selvkærlighed

For begge dele siger nemlig noget vigtigt om dybden af din selvkærlighed. Og du får som i de foregående lektioner enkle og brugbare TIPS, så du straks kan begynde at styrke din evne til at elske dig selv.

selvkærlighed

Lektion 5

Så er vi ved kursets sidste lektion, hvor vi dels samler op på testen og kursets vigtigste pointer og dels kigger fremad i et liv med endnu mere KÆRLIGHED til DIG.

selvkærlighed

Vi kigger på, hvad overgangen fra 3. til 5. Dimension – det vi også kalder for ascensionsprocessen eller opstigningsprocessen – kræver af os hver især. Og hvad vi kan forvente af reaktioner indeni os og omkring os, når vi går i gang med at hæve vores vibrationer gennem en større KÆRLIGHED til os selv.

selvkærlighedselvkærlighed

Det siger andre:

selvkærlighed

Det jeg bedst kan lide ved din måde at arbejde på er enkelhed. Jeg har altid været stor fan af enkelhed, og tror, at det er der, vi finder det største potentiale, de bedste løsninger, de mest kraftfulde indsigter. Jeg nyder det hele og får det stille og roligt integreret i min dagligdag.

Nicoletta Retsbo

selvkærlighed

Af hjertet tak for dine mails og kurser som giver mig så meget godt at arbejde med. Tak for din indsigt, din sunde brobygning til den spirituelle verden, din formidable formidling. Med din tilgang oplever jeg et fornyet, levende, frit og inspirerende møde med den åndelige verden som en helt naturlig del af at være menneske.  Tak fordi du deler så  gode vibrationer, som lyser klart og visionært i mørket.

Aksel Simonsen

ssel

Hvor er det et fint minikursus. Det er en gave til folk. Noget, der rammer lige ind i det, der er så vigtigt lige nu … kort og klart.

Karen Nørskov

DIN INVESTERING

selvkærlighed

i mere KÆRLIGHED til DIG og dem du HOLDER AF:

selvkærlighed

199 kr.

selvkærlighed test

Når du gennemfører købet i webshoppen, får du straks en ordrebekræftelse

hvor du trykker på TILMELD DIG HER.

Så kommer du til en tilmeldingsside, hvor du skriver dit navn og email adresse.

selvkærlighed

Og så er den første lektion allerede på vej til din indbakke.

De øvrige 4 lektioner kommer om morgenen de 4 følgende dage.

SELVKÆRLIGHED

TRYK PÅ KNAPPERNE HERUNDER ELLER HEROVER FOR AT KØBE