FOREDRAG

empoweryou

Taknemmelighed – stil ind på en frekvens af overflod og mirakler

Taknemmelighed er en af de følelser, der hurtigst og mest effektivt bringer dig direkte op i toppen af vibrations-stigen. Derop hvor kærligheden, tilliden, begejstringen, glæden og alle de andre højtvibrerende tilstande befinder sig. Derop, hvor den virkelige sandhed om Dig og Livet befinder sig.

empoweryou

Når du er fyldt af disse høje vibrationer, stiller du ind på en frekvens, hvor overflod og mirakler naturligt kommer til dig. Ganske enkelt fordi det er sådan Universet fungerer.

empoweryou

Så når du ikke mere står i vejen for dig selv – gennem frygt, vrede, skyldfølelse, offerbevidsthed og andre lavt-vibrerende tilstande – så kan Livet komme til med sit frie flow af de gaver og synkrone hændelser (læs: overflod og mirakler), som du og din sjæls udvikling har allermest brug for.

Kursus i Taknemmelighed. Viden og indsigt i, hvordan taknemmelighed, overflod og mirakler hænger sammen og tips til, hvordan du gør.

Taknemmelighed er så stærkt et redskab til at bringe dig i kontakt med universets naturlige strøm, fordi det automatisk sætter dig i forbindelse med Livets små og store undere.

empoweryou

Når du skærper din opmærksomhed på alt det gode og alle de velsignelser, du har og oplever lige nu, vækker du de højest vibrerende tilstande i dig, som er nævnt herover. Når du praktiserer taknemmelighed, stimulerer din dybe kærlighed til Livet, din tillid til at Livet støtter dig samt din begejstring og glæde over livet.

empoweryou

I dette foredrag får du indblik i, hvordan alt omkring vibrationer og vibrations-stigen hænger sammen – og hvorfor taknemmelighed er så effektivt til at bringe dig ind i en frekvens, hvor overflod og mirakler bliver en naturlig del af Livet.

empoweryou

Desuden får du en række tips og redskaber, som du kan bruge til at praktisere taknemmelighed, så du kan komme i gang med det samme.