GUIDEDE MEDITATIONER

Guidede meditationer er en meget enkel måde at hæve dine vibrationer på. Det eneste, du skal gøre er at sidde eller ligge behageligt i det antal minutter, meditationen varer. Og så lytte og følge den guidning, jeg giver.

Empower You

Du kan købe de guidede meditationer som enkelt-filer. De 6 meditationer til sjælen kan du også købe som samlet pakke, hvorved du sparer 50%.

guidede meditationer

Fælles for alle mine guidede meditationer er, at de forvandler tunge og lavt-vibrerende energier i dig til lette og højtvibrerende energier. En forvandling vi alle har brug for i disse år for at skabe plads i os til den nye energi.

guidede meditationer

Ole Sloth har komponeret musikken til alle meditationer, mens ianneia fra Empower You står for tekst og speak. Klik dig videre herunder for at læse mere og lytte til eksempler.

Meditationspakke:
guidede meditationer hjælper dig med at give slip på begrænsende tanker og overbevisninger. Alt imens du ligger og slapper af.
DE 6 MEDITATIONER TIL SJÆLEN

Denne sixpack stammer fra det store e-kursus MANIFESTER DIN LIVSDRØMskab det liv din sjæl ønsker sig med Loven om Tiltrækning. Du kan købe meditationerne enkeltvis eller som samlet pakke. Når du køber hele pakken, sparer du 50%.

LÆS MERE og LYT TIL UDDRAG HER

woman in nature with hands outstretched having a beautiful fresh morning
Enkeltstående meditationer:
HEALING AF DIT INDRE BARN

Denne meditation er meget omsorgsfuld og hjælper dig med skridt for skridt at heale de indre børn, du bærer indeni. For hver gang du laver den, vokser din kærlighed til dig selv og du bliver lidt lettere. OBS: Meditationen er en del af kurset LÆR AT ELSKE DIG SELV, men kan altså også købes som enkeltfil.

LÆS MERE om meditationen HER

healing af indre barn er en forudsætning for et liv i glæde og kærlighed. denne meditation hjælper dig
UBETINGET KÆRLIGHED

I denne meditation forbinder du dig med din sande essens, nemlig Ubetinget Kærlighed. Du visualiserer Kærligheden som en lyskugle foran dig, tager den ind i dit hjerte og bevæger den rundt, så den kan heale det, der trænger til healing. OBS: Meditationen er en del af kurset LÆR AT ELSKE DIG SELV, men kan altså også købes som enkeltfil.

LÆS MERE om meditationen HER

kursus i tilgivelse lysbobler
TILGIVELSESRUMMET

I denne kraftfulde meditation skaber du et rum, hvori du giver slip på den tyngde, som du bærer på fra fortiden. Rummet inviterer til, at du tilgiver alt, både andre mennesker og dig selv, så du kan gå fremad og skabe en fremtid, der ikke er farvet af fortidens traumer. OBS: Denne meditation er en del af kurset TILGIVELSE – sæt dig selv og andre fri, men kan altså også købes som enkeltfil.

LÆS MERE om meditationen HER

At tilgive er en af de vigtigste ting for at hæve dine vibrationer. I denne meditation får du hjælp til at tilgive