Personlig Udvikling med Sjæl

Manifester din livsdrøm

– skab det liv din sjæl ønsker sig med
Loven om Tiltrækning

Køb nøglerne én ad gangen – eller køb

hele pakken og spar 25%

Du får alle 5 nøgler til 1499 kr

(kan betales i 5 månedlige rater á 300 kr.)

Group 36
Group 36
Group 36

ca 6 timers undervisnings-videoer
mere end 2 timers guidede meditationer
stof til 8-10 timers øvelser

Med hele pakken får du masser af materiale til spirituel og personlig udvikling flere år frem i tiden. Både videoer, øvelser og meditationer er designet til at blive brugt igen og igen. For hver gang kommer du et skridt dybere i kontakten med din Sjæl og din Kraft.

OBS: Selv om nøglerne kan stå alene, er de tænkt som en helhed, der tilsammen arbejder på at skabe et højere vibrations-niveau i hele DIG og DIT LIV.

DKK 1499

DETTE E-KURSUS TILBYDER

PERSONLIG UDVIKLING

– til dig der ved

Group 9
Group 9
Group 9
Group 9
At du har en sjæl. Og vil have viden og redskaber til at komme i dybere kontakt med den.
At din sjæl er kommet med et formål. Og at det er tid til at tage det alvorligt, så du får mere mening og tilfredshed ind i dit liv.
At du selv skaber dit liv gennem Loven om Tiltrækning. Og vil ha den ældgamle viden og redskaber til at blive en bevidst skaber, så du selv bestemmer, hvad du tiltrækker.
At der er begrænsende koder i din underbevidsthed, som spænder ben for, at du har det virkelig godt. Og som vil have redskaber til at transformere dem til overbevisninger, der støtter og styrker dig.

MANIFESTER DIN LIVSDRØM

Kurset tager personlig udvikling til et nyt niveau. Med den ældgamle spirituelle visdom, som det bygger på, får du  nye perspektiver på dig og dit liv. Du får viden og redskaber til at tage kraften hjem til dig selv, så du får større  indflydelse på, hvad du tiltrækker gennem Loven om Tiltrækning. Naturligvis under hensyntagen til din og dine medmenneskers sjælskontrakt.
Group 19
De 5 nøgler er designet til at manifestere din sjæls ønsker, som vi også kalder dit livsformål. Vi har således fokus på at bruge Loven om Tiltrækning til at tiltrække en bedre livskvalitet, i form af mere glæde, tilfredshed og meningsfuldhed. Til gengæld har vi ikke fokus på at tiltrække fysiske ting, som ofte er egoets ønsker.

Indholdet i de 5 nøgler

Nøgle 1

Find din passion og formuler din vision

Formålet med denne nøgle 1 er at lægge et godt og solidt fundament for dit arbejde med personlig udvikling i resten af kurset. Du kommer i kontakt med din ægte, dybe passion. Gennem din passion fortæller din sjæl dig noget vigtigt om dit livsformål. Så ud fra den proces, du gennemgår her i nøgle 1, bliver du i stand til at formulere en vision for dit liv, som er forankret i din sjæl og det liv din sjæl ønsker sig. Det er det, vi i titlen på kurset kalder din livsdrøm.

Med dette fundament bliver det meget lettere at hæve vibrationerne i alle områder af dit system, som de øvrige 4 nøgler handler om. Så med nøgle 1 sikrer du dig mest mulig medvind på cykelstien i dit fremadrettede arbejde med personlig udvikling i nøgle 2-5.

Nøgle 2

Kend dit lille selv og dit store selv

Her i nøgle 2 får du viden og redskaber, der sikrer, at du holder energien fra nøgle 1 oppe. At du holder kontakten til din sjæl og det liv, din sjæl ønsker sig. Og du får hjælp til at få gjort det, der skal gøres.

Du får insigt i dit lille selv (dit ego) og dit store selv (dit højere selv) Og redskaber til at sikre dig, at det er dit store selv, der får lov at bestemme. Også selv om dit lille selv helst vil ha, at tingene forbliver som de er. Og uden tvivl vil forsøge at holde dig på den vante sti, hvor du gør som du “plejer”.

At øge din bevidsthed om dit lille selv og dit store selv er en meget vigtig del af personlig udvikling. For når du lærer de 2 dele af dig at kende, får du meget nemmere ved at holde dit fokus. Og styre den frygt og den modstand, du helt naturligt vil støde på i din udviklingsproces.

Nøgle 3

Hæv vibrationerne i dine følelser

Med denne nøgle får du redskaberne til at mestre din følelsesmæssige frekvens. Så du bliver i stand til at “vende skuden” når du løber ind i lavt-vibrerende tilstande som frygt, vrede og skyldfølelse. At kunne mestre vibrationerne i dine følelser er en afgørende del af al personlig udvikling. For så er det dig – og ikke alle andre – der bestemmer, hvordan du har det og hvordan du reagerer på de udfordringer, livet byder på.

Desuden er det sådan, at din følelsesmæssige frekvens er din vigtigste tiltrækningsmagnet overhovedet. Så hvad Loven om Tiltrækning leverer, er direkte afhængigt af, om vibrationerne i dine følelser er høje eller lave.

Højt-vibrerende tilstande tiltrækker flere højt-vibrerende tilstande. Mens lavt-vibrerende tilstande tiltrækker flere lavt-vibrerende tilstande. Fordi lige tiltrækker lige. Så for at tiltrække en hel masse af alt det gode, som du går og drømmer om, så er det bedste du kan gøre at hæve vibrationerne i dine følelser. Det vil give dig en personlig udvikling, som gør en ægte forskel i dit liv.

Nøgle 4

Hæv vibrationerne i dine tanker

Med denne nøgle 4 får du redskaberne til at mestre din tankemæssige frekvens. Når du mestrer dine tanker, sikrer du, at det er dig, der bestemmer, hvilke tanker, der får lov at fylde. I dit hoved og i dit liv. Hvis ikke du på den måde “sætter dig på” dine tanker, vil underbevidsthedens autopilot-tanker styre showet.

Og underbevidsthedens automatpilot er fyldt med gamle koder og programmer. Som ikke har meget med sandheden om dig, dit liv og dine muligheder at gøre. Men som oftest er forældede og usande overleveringer fra “gamle dage” og fra den gamle energi.

Det er vigtigt, at du begynder at mestre din tankemæssige frekvens og bringer den på linje med den nye energi. Fordi dine tanker og overbevisninger er drivkraften bag det liv, du skaber. Og fordi dine tanker skaber følelser, der – som nævnt i nøgle 3 – er din vigtigste tiltrækningsmagnet overhovedet. Så når vi snakker personlig udvikling, der rykker, så er det at mestre din tankemæssige frekvens helt afgørende. Og det er materialet i denne nøgle 4 netop designet til at lære dig.

Nøgle 5

Hæv vibrationerne i dine handlinger

Denne nøgle lærer dig at finde ud af, om de handlinger, du bruger din tid og dit liv på, svækker eller styrker dig. Er de med til at bringe dig tættere på din livsdrøm – det liv, din sjæl ønsker sig – eller er de præget af “burde” og “nødt til”? Du får redskaber til at indføre flere styrkende handlinger og næring til at udvikle din sunde handlekraft.

For selv om der er noget, du “bør” og er “nødt til”, så er det vigtigt for hele dit vibrationsniveau – og dermed din livskvalitet og livsglæde – at du også sørger for at foretage handlinger der styrker, nurser og plejer DIG.

Personlig udvikling – i den form, du får i det her kursus – handler utrolig meget om selvkærlighed. Og jo mere kærlig du er over for dig selv, jo mere kærlig kan du også være over for andre. Når du får redskaber til at styre uden om de handlinger, der dræner dig og henimod dem, der styrker dig, så fylder du din egen kop op, så du har mere at give af til verden.

Hvordan arbejder du med materialet?

MANIFESTER DIN LIVSDRØM er et meget indholdsmættet kursus. Derfor anbefaler jeg, at du tager dig god tid til at arbejde med de enkelte nøgler. Nogle foretrækker helt op til 1 måned pr. nøgle. Andre 1 eller 2 uger pr. nøgle. Det er selvfølgelig helt op til dig, hvornår du er klar til at gå videre til næste nøgle.
Men uanset hvad du vælger er det vigtigt, at du giver dig tid til at integrere den indsigt, der ligger i undervisnings-videoerne. Og at du fordyber dig i øvelserne og laver meditationerne flere gange. Gerne dagligt i en periode.
Som altid med seriøs personlig udvikling, bliver udbyttet større, jo mere du fordyber dig. Så vær ikke nærig med dig selv, når du kaster dig over materialet. Og vend gerne tilbage flere gange til det samme materiale. For hver gang kommer du et spadestik dybere med en yderligere transformation af dig og dit liv til følge.
Til gengæld lover jeg, at indholdet og materialet i kurset er universelt og langstidsholdbart. Det bliver altså ikke hverken forældet eller uaktuelt, selv om du lader det ligge et stykke tid og vender tilbage til det senere.

Hvad er indholdet?

Den indsigt og visdom, der ligger i dette kursus, har eksisteret i årtusinder, men kun i særlige kredse. Lige nu – i den helt unikke tid, vi lever i på planeten Jorden – er tiden kommet til, at vi alle kan få del i visdommen om, hvordan vi skaber vores eget liv.
Det tager personlig udvikling til et helt nyt niveau.
Du lærer, hvordan du hæver dine vibrationer og tager kraften hjem dig selv. Og hvordan du får transformeret de tunge og begrænsende overbevisninger og “sandheder” om hvem du er, hvad der er muligt og hvad livet på Jorden handler om.
Giv dig selv et skulderklap for, at du har tiltrukket denne gamle visdom, som kan transformere dit liv og fylde det med glæde, kærlighed, begejstring, meningsfuldhed og tilfredshed.
Sådan et liv er din fødselsret, bare fordi du er DIG 🙂

VIL DU VIDE MERE?

 

Du finder videoer om kurset i afdelingen for gratis inspiration.

 

Se introduktions-videoen til kurset

– hvor jeg fortæller om min egen proces med at skabe det liv min sjæl ønsker sig.
Det er erfaringerne herfra, der danner basis for de 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv.

 

OG/ELLER

 

Se mit videoforedrag om Loven om Tiltrækning 

– hvor du  lærer, hvordan du 24-7 skaber dit liv uanset om du er bevidst om det eller ej.
Du lærer også, hvorfor kurset har så stort fokus på din passion/dit livsformål
og på at hæve vibrationerne i dine følelser, tanker og handlinger.

 

 

DU FINDER VIDEOERNE HER: