Kontakt dit store selv. Forenede Chakra Meditation.

49,00 kr.

I denne medition bliver du guidet til at forene dine chakraer, så dit energifelt bliver til en stor boble af lys. Vi kan kalde den bevidsthedstilstand, du kommer i kontakt med, for dit store selv eller højere selv.

 

Det er en del af dig, som er tættere på sandheden om dig, end den del, du (hvis du er som de fleste af os) normalt oplever som DIG – og som vi også kan kalde dit ego eller lille selv.

 

Ved jævnligt at bruge meditationen og  sætte dig i kontakt med dit højere selv, får du lettere ved at hæve dig op og se dit liv fra helikopterperspektivet. Det hjælper dig med at bevare fokus på din langsigtede vision og undgå at blive opslugt af hverdagens rutiner og tidstyranni.

 

Tryk BESKRIVELSE for mere info om meditationen.

 

OBS: Denne meditation er en del af six-packen 6 Meditationer til sjælen. Når du køber alle 6 meditationer på én gang

Empower You

sparer du 50%

empower you
Du finder six-packen her
Kategori: [social_share_list]
Beskrivelse

Kontakt dit store selv

 

Dit store selv kan vi også kalde dit højere selv. I denne guidede meditation får du mulighed for at blivet ét med denne større og mere sande del af dig. Vi arbejder energimæssigt gennem at forene dine chakraer, som er energicentre i og omkring din krop, gennem hvilke du sender og modtager energi til og fra Universet. Undervejs i processen forklarer jeg, hvordan du gør, så du ikke er i tvivl.

 

Processen starter i hjertet, som er dit chakra i midten – en slags “hoved-chakra” hvor din sjæl og dit højere selv bor . Her skaber du i samarbejde med dit åndedrag en vibrerende boble af lys.

 

For hvert åndedrag inddrager du flere og flere af de øvrige chakraer. Først solar plexus og hals-chakraet som ligger lige under og over dit hjerte. Derefter udvider du din boble af lys yderligere ved at inddrage dit hara og pande chakra, og til sidst inddrager du rod og kronechakra, som ligger i h.h.v. bunden og toppen af kroppen, hvorved du sidder i en stor vibrerende boble af lys. Du har nu udvidet dit energifelt væsentligt i forhold til din dagsbevidsthed og er godt på vej mod at smelte sammen med dit højere selv.

 

Herefter udvider du dit felt yderligere ved at inddrage dine ben samt chakraerne over dit hoved. Samtidig inddrager du din følelsesmæssige krop, din mentale krop, din spirituelle krop samt dit højere selv. Dit energifelt er nu en forenet boble af lys – vi kan kalde den tilstand og den bevidsthed, du nu sidder i for dit store selv eller dit højere selv. Til sidst sidder du nogle minutter og ånder blødt ind og ud i dit hjerte.

 

I min guidning forklarer jeg, hvor de forskellige chakraer ligger, og ligeledes guider jeg dig gennem hele processen med at udvide dit energifelt og forene dine chakraer i én stor boble af lys.  Så selv om du ikke har arbejdet med dine chakraer før og du måske synes, processen lyder kompliceret, så er du ikke i tvivl, når først processen kører og jeg fortæller dig skridt for skridt, hvordan du gør.

 

Varighed: 26 minutter

 

Musikken er komponeret af Ole Sloth, mens Ianneia fra Empower You står for ord og speak.

 

OBS:

Denne meditation er en del af six-packen 6 Meditationer til sjælen. Når du køber alle 6 meditationer på én gang

Empower You

sparer du 50%

empower you
Du finder six-packen her
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kontakt dit store selv. Forenede Chakra Meditation.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *