Transformer din selvsabotage. Guidet meditation.

49,00 kr.

Selvsabotage er noget alle, der beskæftiger sig med personlig udvikling, kender til. Her får du 43 minutters kraftfuld transformation af de 5 kernemønstre i selvsabotage: frygt – tvivl på dig selv – selvkritik – selvhad – handlingslammelse.

 

Disse mønstre lever i os alle, dybt nede i underbevidstheden, ofte uden at vi er klar over det. Så det at give dig selv mulighed for at transformere dem, er en utrolig stor gave at give dig selv.

 

I denne meditation får du hjælp af Moder Jord, som med sit alkymistiske hjerte tager imod dine lavtvibrerende selvsabotage-mønstre, forvandler dem til deres lige men modsatte, hvorefter hun sender de lette, lyse og højtvibrerende varianter tilbage til dig igen.

 

Tryk BESKRIVELSE for mere info om meditationen.

 

OBS: Denne meditation er en del af six-packen 6 Meditationer til sjælen. Når du køber alle 6 meditationer på én gang

 

sparer du 50%

 

Du finder six-packen her

 

Kategori: [social_share_list]
Beskrivelse

Transformer din selvsabotage

 

Her får du 43 minutters kraftfuld transformation af din selvsabotage. Med Moder Jords hjælp tranformerer du de 5 kernemønstre i selvsabotage:

 

  1. frygt
  2. tvivl på dig selv
  3. selvkritik
  4. selvhad
  5. handlingslammelse/magtesløshed.

 

For selv om vi alle er forskellige og har vores personlige varianter af, hvordan vi går og spænder ben for, at vi kan opnå det, vi ønsker os – så er der samtidig nogle helt grundlæggende selvsabotage mønstre, som lever i os alle sammen, dybt nede i underbevidstheden.

 

Det er mønstre, som er blevet overleveret af menneskeheden fra generation til generation gennem tusinder af år, og som derfor ofte har stor magt over os, ofte uden vi er klar over det.

 

Så det at erkende disse mønstre i dig selv, mærke hvad de har gjort ved dig og derefter forvandle og transformere dem til deres lige men modsatte – altså den positive variant af mønsteret – er en utrolig stor gave at give dig selv.

 

Processen i denne transformerende meditation foregår ved, at du først tillader dig selv at blive fyldt op af selvsabotage-mønstrene ét for ét – og af de følelser, erindringer, tanker og andre reaktioner som hvert enkelt mønster har skabt i dig. Og når du er helt fyldt op, sender du det ud gennem dit rodchakra og hele vejen ind til Moder Jords indre.

 

Her tager Moder Jord imod det med sit hjerte, som har en alkymistisk formel, der gør hende i stand til at forvandle tung og mørk energi til dets lige men modsatte – nemlig den lette og lyse variant af mønstret.

 

Og når Moder Jords hjerte således har transformeret dit selvsabotage mønster, så sender hun det nye, styrkende mønster op til dig igen gennem et kæmpe springvand, som du modtager gennem dit rodchakra og lader fylde hele din krop.

 

Til sidst lader du dig fylde helt af de 5 nye styrkende mønstre, som nu flyder rundt i din krop og i hele dit energi-system. De opløser enhver rest, der måtte være af de 5 gamle kernemønstre i selvsabotage.

 

De fleste af os har glæde af at gentage processen flere gange, da der kan være flere lag i de 5 kerne-mønstre, som bliver skrællet af ét for ét, hver gang du gentager meditationen.

 

Varighed: 43 minutter

 

Musikken, der ledsager din transformationsproces er komponeret er Ole Sloth, mens Ianneia fra Empower You står for ord og speak.

 

OBS:

Denne meditation er en del af six-packen 6 Meditationer til sjælen. Når du køber alle 6 meditationer på én gang

Empower You

sparer du 50%

empower you
Du finder six-packen her

 

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Transformer din selvsabotage. Guidet meditation.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *