Trim dine overbevisninger. Guidet meditation.

49,00 kr.

I denne meditation tager du på en guidet rejse ind i dine 7 overbevisnings-rum. De 7 rum repræsenterer hver sit område af dine grundlæggende overbevisninger.

 

Undervejs i meditationen nurser du om de rum, der trænger til det. Du tilføjer måske farver, planter, blomster, vinduer eller nye møbler og sørger på denne måde for, at klimaet for dine nye overbevisninger på det pågældende område er optimalt og støttende.

 

Når din rejse er slut, har du ny indsigt i, hvor du skal sætte ind i forhold til at opgradere dit overbevisnings-sæt. På din rejse har du sandsynligvis også fået inspiration til nye støttende og styrkende overbevisninger, du kan begynde at gøre til dine. Og vigtigst af alt: du har fået en højere vibration i hele dit overbevisnings-system, som du tager med dig videre i din dag og dit liv.

 

Tryk BESKRIVELSE for mere info om meditationen.

 

OBS: Denne meditation er en del af six-packen 6 Meditationer til sjælen. Når du køber alle 6 meditationer på én gang

Empower You

sparer du 50%

empower you
Du finder six-packen her
Kategori: [social_share_list]
Beskrivelse

Trim dine overbevisninger

 

I denne meditation tager du på en guidet rejse ind i dine 7 overbevisnings-rum. De 7 rum repræsenterer hver sit område af dine grundlæggende overbevisninger:

 

  1. repræsenterer dit tros-system om dig selv og om livet.
  2. repræsenterer dit tros-system om din fortid.
  3. repræsenterer dit tros-system om fremtiden.
  4. repræsenterer dit tros-system om parforhold og relationer.
  5. repræsenterer dit tros-systemom arbejde.
  6. repræsenterer dit tros-system om penge og velstand.
  7. repræsenterer dit tros-system om din krop og om helbred.

 

På din rejse gennem de 7 rum, får du et indtryk af, hvordan det står til med dine overbevisninger i de 7 forskellige områder.

 

De rum, der er velholdte og fyldt med lys og luft og positiv energi, rummer et budskab fra din underbevidsthed til dig om, at dine overbevisninger på dette område er styrkende og støttende for dig. 

 

De rum, der er forsømte, rodede, mørke eller på anden måde fyldt med tung energi,  rummer et budskab om, at dine overbevisninger på dette område er svækkende og drænende – og at de kunne trænge til at blive opgraderet.

 

Undervejs i meditationen nurser du om de rum, der trænger til det. Du tilføjer måske farver, planter, blomster, vinduer eller nye møbler og sørger på denne måde for, at klimaet for dine nye overbevisninger på det pågældende område er optimalt og støttende. På den måde rydder du op og hæver du vibrationen i dine overbevisninger der, hvor der trænger til det.

 

Når din rejse er slut, har du ny indsigt i, hvor du skal sætte ind i forhold til at opgradere dit overbevisnings-sæt. Du har sandsynligvis også ideer til nye støttende og styrkende overbevisninger, som du fik inspiration til under din rejse. Og vigtigst af alt: du har fået en højere vibration i hele dit vibrations-system, som du tager med dig videre i din dag og dit liv.

 

Det er en god ide jævnligt at bruge denne meditation til at tage rejsen ind i dine overbevisningsrum. På den måde tager du løbende temperaturen på, hvad der foregår nede i dit “maskinrum” – din underbevidsthed.

 

Og du får  renset ud og hævet vibrationen – samtidig med et indblik i, hvor du skal sætte ind i den kommende tid for at holde oprydningsprocessen ved lige. Så du løbende sikrer dig, at der ikke ligger tunge og svækkende tankeformer og gemmer sig og som spænder ben for dine drømme.

 

Varighed: 30 minutter

 

Musikken, der ledsager din rejse gennem de 7 overbevisnings-rum er komponeret og produceret af Ole Sloth, mens Ianneia fra Empower You står for ord og speak.

 

OBS:

Denne meditation er en del af six-packen 6 Meditationer til sjælen. Når du køber alle 6 meditationer på én gang

Empower You

sparer du 50%

empower you
Du finder six-packen her
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Trim dine overbevisninger. Guidet meditation.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *