Guidet meditation: Tilgivelsesrummet

49,00 kr.

at tilgive

I denne smukke meditation får du hjælp til at tilgive fortiden. Du skaber dit eget tilgivelses-rum, som du inviterer dem, som du ønsker at tilgive, ind i.

empoweryou

Det er en stærk og kraftfuld proces, som sætter dig og den anden fri af fortiden og skaber plads indeni dig til de lyse og lette vibrationer, som er sandheden om dig.

empoweryou

Du kan gentage denne meditation så ofte du har lyst, og ofte er det en god ide at invitere de samme mennesker ind flere gange. Du vil så opleve forskellige kvaliteter og dybder i din evne til at tilgive for hver gang. Og for hver gang bliver både du og den anden mere fri og let.

empoweryou

Du giver ikke nødvendigvis slip på personen, kun på de tyngende og begrænsende oplevelser, I har sammen.

tilgive

OBS: Denne meditation ligger også i e-kurset TILGIVELSE – sæt dig selv og andre fri. Så du skal altså ikke både købe dette e-kursus og denne meditation som enkeltfil 🙂

Kategori: [social_share_list]
Beskrivelse

Ønsker du at tilgive og sætte dig selv og andre fri?

tilgive

At tilgive fortiden er en af de allervigtigste forudsætninger for at hæve dine vibrationer og opnå mere glæde, kærlighed og frihed. I denne smukke meditation skaber du dit eget tilgivelses-rum, som du inviterer dem, som du ønsker at tilgive, ind i. Det er en stærk og kraftfuld proces, som sætter dig og den anden fri af fortiden og skaber plads indeni dig til de lyse og lette vibrationer, som er sandheden om dig.

 

Vi starter med, at du skaber rummet i din bevidsthed, præcis , som du har lyst til/føler dig guidet til – det kan være et fysisk rum, et sted i naturen, universet eller hvad der nu virker rigtigt for dig.

 

Når du har etableret rummet og fundet dig tilrette i det, inviterer du de mennesker, som du ønsker at udføre en tilgivelses-proces sammen med, derind. De kommer ind én for én, åbne og tillidsfulde. Du modtager dem med åbenhed og siger dit tilgivelses-mantra til dem. Til sidst mødes I (hvis du har lyst) i et hjertekram, inden de forlader rummet igen.

 

Når den ene person har forladt rummet, inviterer du den næste ind. Som regel er det også rigtig godt at invitere dig selv ind i tilgivelses-rummet. Det kan være en tidligere, yngre udgave af dig selv eller den, du er nu. Tilgivelse af dig selv er ofte en af de allervigtigste processer for at komme fri af fortiden og bevæge dig fremad i frihed og lethed.

 

Du kan gentage denne meditation så ofte du har lyst, og ofte er det en god ide at invitere de samme mennesker ind flere gange. Du vil så opleve forskellige kvaliteter og dybder i din tilgivelsesproces for hver gang. Og for hver gang bliver både du og den anden mere fri og let. Du giver ikke nødvendigvis slip på personen, kun på de tyngende og begrænsende oplevelser, I har sammen.

 

Musikken er komponeret af Ole Sloth, mens ord og speak er af Ianneia fra Empower You.

 

Varighed: 18:53 min

 

OBS: Denne meditation ligger også i e-kurset TILGIVELSE – sæt dig selv og andre fri. Så du skal altså ikke både købe dette e-kursus og denne meditation som enkeltfil 🙂

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Guidet meditation: Tilgivelsesrummet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *