Styrk din Grounding. Guidet meditation.

49,00 kr.

I denne grounding meditation styrker du din jordforbindelse og kontakten til dine 3 nederste chakraer – dit rodchakra, dit harachakra og dit solar plexus chakra.

 

Du forbinder disse 3 chakraer til Moder Jords hjerte, hvorved din grounding bliver stærk og solid. Derved styrker du din evne til at manifestere det, du ønsker her i den fysiske virkelighed.

 

Når du bruger denne grounding meditation jævnligt, får du en bedre kontakt til din krop og til Moder Jord, som tilsammen er den faste støtte i dit liv som menneske i den fysiske dimension.

 

Det vil styrke din handlekraft og hjælpe dig med at bevare overblikket og retningen i de handlinger, du foretager i dit liv. Det vil også styrke din fornemmelse for, hvad der er godt for dig og hvad du skal give slip på, fordi det ikke gavner og styrker dig.

 

Tryk BESKRIVELSE for mere info om meditationen.

 

OBS: Denne meditation er en del af six-packen 6 Meditationer til sjælen. Når du køber alle 6 meditationer på én gang

Empower You

sparer du 50%

empower you
Du finder six-packen her
Kategori: [social_share_list]
Beskrivelse

Styrk din grounding

 

I denne grounding meditation styrker du din jordforbindelse og dine 3 nederste chakraer – dit rodchakra, dit harachakra og dit solar plexus chakra. Du forbinder disse 3 chakraer til Moder Jords hjerte, hvorved din grounding bliver stærk og solid. Derved styrker du din evne til at manifestere det, du ønsker her i den fysiske virkelighed.

 

Når du bruger grounding meditation jævnligt, får du en bedre kontakt til din krop, til de 3 nederste chakraer og til Moder Jord, som den faste støtte i dit liv som menneske i den fysiske dimension.

 

Det vil styrke din handlekraft og hjælpe dig med at bevare overblikket og retningen i de handlinger, du foretager i dit liv. Det vil også styrke din fornemmelse for, hvad der er godt for dig og hvad du skal give slip på, fordi det ikke gavner og styrker dig.

 

I  denne grounding meditation sender du stærke tråde fra dit rod-, hara- og solar plexus chakra ned i Moder Jords indre, hvor du fastgør dem, så de holder dig stabilt knyttet til Moder Jords hjerte. Derefter sender du dit navn ned i Moder Jords indre, hvor hun tager kærligt imod det og sørger for, at det bliver fast forankret i hendes hjerte.

 

Ofte koncentrerer vi os mest om de øvre chakraer – hjerte, hals, pande og kronechakraet – og forsømmer den gode kontakt med vores  fundament i det fysiske, nemlig vores egen krop og vores planet. Når det sker, risikerer vi at blive svage og lette at vælte.

 

Når du gennem grounding meditation forankrer dine 3 nederste chakraer i Moder Jords indre, styrker du dine rødder og din evne til at stå fast på dine fødder som den, du er.  Du bliver tryg og udvikler din tillid til livet og til din egen kraft og evne til at skabe det liv, du ønsker dig.

 

Varighed: 21 minutter

 

Musikken er komponeret og produceret af Ole Sloth og Ianneia fra Empower You står for ord og speak.

 

OBS:

Denne meditation er en del af six-packen 6 Meditationer til sjælen. Når du køber alle 6 meditationer på én gang

Empower You

sparer du 50%

empower you
Du finder six-packen her

 

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Styrk din Grounding. Guidet meditation.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *