VELKOMMEN TIL EMPOWER YOU SHOP

E-Kursus: Manifester din Livsdrøm – skab det liv din sjæl ønsker sig med Loven om Tiltrækning.

2.999,00 DKK

Du får et kraftfuldt E-kursus i, hvordan du bruger Loven om Tiltrækning til at manifestere dit livsformål – som vi her i kurset kalder din livsdrøm eller det liv, din sjæl ønsker sig. Materialet i de 5 lektioner er bygget op over de 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv. Når du køber, downloader du materialet og arbejder med det når og hvor det passer dig.

Med denne pakke får du kursusmateriale til flere år frem. Du kan tage materialet frem igen og igen. For hver gang kommer du i dybere kontakt med dit livsformål og din Sjæl.

Pakken består af:

 • ca. 6 timers undervisningsvideoer
 • ca. 2 timers guidede meditationer/visualiseringer
 • stof til 6-10 timers øvelser
 • 5 empowering songs for the Soul

Kurset er designet til:

 • at bringe dig i dybere kontakt med din sjæl, så du fylder dig selv og dine omgivelser med mere glæde og fred.
 • at bringe dig i retning af det liv, din sjæl ønsker sig (dit livsformål), så dit liv giver mere mening og tilfredshed.
 • at lære dig at tage kraften hjem til dig selv, så du ved, hvordan du bruger Loven om Tiltrækning til at skabe det  liv, din sjæl ønsker sig.
Varenummer (SKU): nøgle1-5 Varekategori:
Beskrivelse

Loven om Tiltrækning. E-kursus: Manifester din Livsdrøm – skab det liv din sjæl ønsker sig med Loven om Tiltrækning.

Kurset i Loven om Tiltrækning består af 5 lektioner, som du downloader og arbejder med hjemme. De fem lektioner er bygget op over de 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv.

Med denne pakke med alle 5 lektioner får du ialt ca. 6 timers undervisningsvideoer, ca. 2 timers guidede meditationer/visualiseringer samt stof til 6-10 timers øvelser. 

En unik kombination, der tager din personlige udvikling og din viden om, hvordan du bruger Loven om Tiltrækning, til et nyt niveau. Du får viden og redskaber til at komme i dybere kontakt med din sjæl og dit livsformål og til at tage kraften hjem til dig selv på alle planer. Så det er DIG, der bestemmer kvaliteten af dit liv og så dit liv bevæger sig i en retning, der er i overensstemmelse med det liv, din sjæl ønsker sig.

De 5 nøgler er tænkt som en helhed. De kan dog også stå alene og købes enkeltvis. Når du køber denne pakke med alle 5 nøgler på én gang får du 25 % i rabat. Du sparer altså 1110 kr. 

Desuden får du pakkebonus, når du køber alle 5 nøgler på én gang: coaching-sessioner til specialpris samt en gratis manifestations-manual tilsendt ca. 1 måned efter købet, så du kan gå i gang med konkret at manifestere netop det, som du og din sjæl drømmer om.

Se beskrivelsen af DE 5 NØGLER herunder

 

DEN FØRSTE LEKTION

Nøgle 1: FIND DIN PASSION OG FORMULER DIN VISION 

Formålet med denne nøgle 1 er at lægge et godt og solidt fundament for dit arbejde med de næste 4 nøgler. Kontakten med din passion er det bedste fundament overhovedet, da det er igennem den, din sjæl fortæller dig noget vigtigt om dit livsformål – altså hvad sjælen ønsker sig med dette liv.

Loven om Tiltrækning hviler på grundprincippet lige tiltrækker lige. Så din del af arbejdet med at bruge Loven om Tiltrækning bevidst og målrettet er at hæve dine egne vibrationer og bevæge dig derop, hvor de dejlige højtvibrerende tilstande, som du ønsker at tiltrække gennem Loven om Tiltrækning, befinder sig.

Og det gør du bedst ved at være i kontakt med din sjæls ønsker og dermed dit livsformål,  da det automatisk  hæver vibrationerne i alle områder af dit system.

 

Materialet i nøgle 1:

I undervisningsvideoen guider jeg dig igennem Passions-afklarings-processen. Det er en proces, som er kanaliseret af Ærkeenglen Michael gennem det amerikanske medie Gregory Possman. Som alle andre redskaber, der kommer til os fra den åndelige verden, er processen både helt enkel og meget dyb på én gang. Deri består dens magi.

Processen består af en række spørgsmål, som jeg stiller og som du besvarer og kombinerer på forskellige måder i følge min vejledning. Når du når til vejs ende, sidder du med en klar fornemmelse af, hvad din ægte passion er. Hvad der er virkelig vigtigt for dig. Ud fra denne dybe kontakt med din passion, formulerer du visionen for dit liv. Visionen kan vi også kalde din livsdrøm eller det liv din sjæl ønsker sig.

Øvelserne er effektive redskaber til at styrke din evne til at manifestere de kvaliteter og tilstande, som hører til din livsdrøm. Den kontakt du i meditationen får med dit fremtids-selv – den del af dig, der allerede udlever din livsdrøm – er med til at understøtte din evne til at manifestere den.

 • Undervisningsvideo: Find din passion og formuler din vision (både som video, lydfil og PDF)
 • Meditation: Mød dit fremtids-selv (mp3)
 • Øvelse: Manifestations-åndedrættet (PDF)
 • Øvelse: EFT-tapping: Styrk din tiltrækningskraft
 • Skaber-bekræftelse (PDF)
 • Empowering song: Why don’t you dance (mp3)

 

DEN ANDEN LEKTION

Nøgle 2: KEND DIT LILLE SELV OG DIT STORE SELV

I undervisningsvideoen (70 min.) gennemgår jeg nogle af de vigtigste pointer i forhold til at kende og forstå dit lille selv (dit ego) og dit store selv (dit højere selv). Hvad er de vigtigste kendetegn ved hhv det lille selv og det store selv? Hvordan sikrer du dig, at det er dit store og vise selv, der sidder på førersædet i dit liv, så det lille selv ikke får lov til at spænde ben for din og din sjæls livsdrøm?

Empowerment i spirituel udvikling handler i meget høj grad om at frigøre dig fra netop egoets illusioner og falske “sandheder” om hvem du er. Ophæve identifikationen med det lille selv og i stedet begynde at identificere dig med dit store selv, som er i meget bedre kontakt med den virkelig sandhed om din essens og din kraft.

Dit store selv vibrerer på en langt højere frekvens end dit lille selv, og derfor er det vigtigt, at det er den del af dig, der får lov at bestemme, når du ønsker at holde dit vibrationsniveau højt og lade Loven om Tiltrækning komme til med alle sine højtvibrerende gaver.

Øvelserne og meditationen bringer dig dybere ind i oplevelsen af de 2 dele af dig, så du bedre kan håndtere dem i dagligdagen og sørge for, at det store selv er Herren og det lille selv Tjeneren i dit liv.

 • Undervisningsvideo: Kend dit lille selv og dit store selv (både som video, lydfil og PDF)
 • Meditation: Kontakt dit store selv. Forenede chakra meditation (mp3)
 • Øvelse: Kend dit lille selv (PDF).
 • Øvelse: Spørg dit store selv til råds (PDF)
 • Empowering song: I choose (mp3)

 

DEN TREDIE LEKTION

Nøgle 3: HÆV VIBRATIONERNE I DINE FØLELSER 

I undervisningsvideoen (40 min.) gennemgår jeg, hvordan du hæver din følelsesmæssige frekvens, så du kan tiltrække højt-vibrerende tilstande som glæde, tilfredshed, begejstring, kærlighed, tillid og taknemmelighed gennem Loven om Tiltrækning.

I øvelsen træner du din evne til selvkærlighed og selvempati, som er centrale egenskaber for at skabe en høj følelsesmæssig vibration. Spirituel udvikling her i den nye tid bygger i høj grad på din evne til at mærke og elske dig selv.

I den første meditation transformerer du de 5 kernemønstre i selvsabotage, der – hvis du er som de fleste af os – ligger dybt nede i din underbevidsthed og spænder ben for, at du kan hæve din følelsesmæssige vibration. I den anden meditation træner du din evne til at elske dig selv, hvilket selvfølgelig også er yderst stimulerende for en høj følelsesmæssig vibration.

 • Undervisningsvideo: Hæv vibrationerne i dine følelser (både som video, lydfil og PDF)
 • Meditation: Transformer din selv-sabotage (mp3).
 • Meditation: Elsk dig selv – meditation på selvkærlighed (mp3)
 • Øvelse i selv-empati og selv-kærlighed (PDF)
 • Empowering Song: They say (mp3)

 

DEN FJERDE LEKTION

Nøgle 4: HÆV VIBRATIONERNE I DINE TANKER 

I undervisningsvideoen (60 min.) gør jeg rede for, hvordan du kan løfte dig over tungtvibrerende tanker og overbevisninger, så du kan skabe en let og fri tankemæssig frekvens. Vi kigger på forskellen mellem en frygt- og en tillidsbaseret tilgang til livet mhp at sikre dig et styrkende og selv-kærligt tros-system.

I meditationen får du indblik i, hvilket/hvilke områder af dit tanke- og overbevisnings-liv, der trænger mest til omsorg. Du bevæger dig igennem de 7 overbevisnings-rum, som repræsenterer de 7 væsentligste livsområder for dig. Ved at iagttage, hvordan de 7 rum ser ud, får du et serviceeftersyn på, hvilke områder af dit tanke- og overbevisningsliv, der kalder på din opmærksomhed og omsorg. Undervejs i meditationen nurser og transformerer du disse områder, så du lægger grunden for en høj tankemæssig vibration.

I øvelserne arbejder du dels med at blive bevidst om de begrænsende overbevisninger som spænder ben for, at du kan udvide og udvikle dig, dels med at om-programmere din underbevidsthed, så de begrænsende overbevisninger bliver transformeret til nye, som støtter og styrker dig. 

 • Undervisningsvideo: Hæv vibrationerne i dine tanker (både som video, lydfil og PDF)
 • Meditation:Trim dine overbevisninger (mp3)
 • Øvelse: Kend dine begrænsende overbevisninger (PDF).
 • Øvelser: Om-programmer din underbevidsthed (2 metoder) (PDF)
 • Empowering Song: She’s a believer (mp3)

 

DEN FEMTE LEKTION

Nøgle 5: HÆV VIBRATIONERNE I DINE HANDLINGER 

I undervisningsvideoen (56 min) gennemgår jeg, hvad der er hhv din og universets opgave ift at manifestere din livsdrøm. Derefter forklarer jeg, hvordan manifestations-processen fungerer og hvorfor det er vigtigt at have kontakt til dine 3 nederste chakraer for at kunne manifestere. Til sidst gør  jeg rede for, hvad styrkende handlinger er, så du sikrer dig, at de handlinger, du foretager, hæver dit vibrationsniveau.

Meditationen styrker din kontakt til dine 3 nederste chakraer/din jordforbindelse og udvikler dermed din evne til at manifestere her i det fysiske. Øvelsen hjælper dig med at holde fokus på din livsdrøm og manifestere det liv, din sjæl ønsker sig.    

 • Undervisningsvideo: Hæv vibrationerne i dine handlinger (både som video, lydfil og PDF)
 • Meditation: Styrk din Grounding/Jordforbindelse (mp3)
 • Øvelse: Skriv forlæns dagbog (PDF)
 • Empowering Song: Mother Earth (mp3)

 

OBS: Hvis du ikke er klar til at købe men gerne vil læse mere eller se videoer, hvor jeg fortæller om:

 • de overordnede tanker bag kurset
 • min egen rejse med at tage kraften hjem til mig selv
 • det konkrete indhold i de 5 lektioner  med de 5 nøgler
… så gå til den uddybende beskrivelse af E-kursus i Personlig Udvikling. Eller gå til siden med introvideoer
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “E-Kursus: Manifester din Livsdrøm – skab det liv din sjæl ønsker sig med Loven om Tiltrækning.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *