BOG: KÆRLIGHED I 5. DIMENSION

Bogen udkom 1. december 2020

Kærlighed

Denne bog handler om den nye forståelse af Kærlighed, som vi skal lære at navigere efter i den nye højtvibrerende energi på Jorden. Hvilket bl.a. indebærer en aflæring af den gamle verdens kærligheds-programmer, som langt hen ad vejen har været usande.

5. dimension

Bogen meldte sin ankomst i en meditation i august 2020 og spurgte: Vil du skrive mig? For Kærligheden ønsker at udtrykke sig. Da jeg sagde JA og begyndte at skrive i september, gik det stærkt. Bogens indhold flød igennem mig og midt i november var den klar til tryk.

5. dimension

Jeg følte på mange måder, at bogen skrev sig selv. Eller rettere: at den allerede var skrevet og jeg bare skulle tage imod den. Ikke forstået på den måde, at det var budskaber der kom fra et sted “uden for mig selv”. Men mere at hele mit liv – alle mine oplevelser og erfaringer – var forudbestemt til at blive samlet i denne bog på dette tidspunkt.

5. dimension

Og hvis jeg fik hjælp fra den åndelige verden – hvilket jeg føler mig overbevist om – så var det først og fremmest hjælp til i en hurtig og letflydende proces at samle alle disse tråde i en enkel form, som er brugbar for andre. Den hjælp er jeg meget taknemmelig for.

77kærlighed

Bog om kærlighed i 5. dimension. Opgrader din kærlighedsevne til den nye energi

Hvad andre siger om KÆRLIGHED i 5. DIMENSION:

777

Mogens Pedersen:  Jeg håber rigtig mange køber din bog, for den er bare FANTASTISK!! Man bliver løftet helt til toppen af humørstigen bare ved at læse bogen. Super gode og enkle øvelser. Den bedste spirituelle selvhjælpsbog jeg har læst. Jeg kan virkelig varmt anbefale bogen. 

 777

Pia Møller: Tusind tak for en vidunderlig smuk bog. Kærligheden lyser ud af alle siderne, og jeg får igen og igen kuldegysninger, når jeg læser dine ord. Og finder ro, når jeg laver nogle af øvelserne. Og jeg smiler hele tiden. Også nu, hvor jeg skriver til dig. Du skriver så vidunderligt smukt og opmuntrende. Det er en fornøjelse at læse om dine erfaringer, og dine eksempler er så klare og ja, eksemplariske. Og ikke mindst er din sproglige tone ren – intet forstyrrer og støder selv en skeptisk læser som mig.

777

Benedicte Due: Alt er såre godt – og Ianneia har skrevet en fuldstændig fantastisk bog om kærlighed i den 5. dimension. Budskabet er meget vist og kærligt, inspirerende og omsorgsfuldt: Elsk dig selv som din skaber netop skabte din energi. Det er plan A. Jeg har oplevet stor healing og forløsning ved at læse bogen, eksemplerne, de skønne øvelser og de smukke citater. En bog fra den 5. dimension er født.

777

Nina Plenge: Du beskriver på en fantastisk god måde hvordan man kommer videre i sit liv – nemlig ved at være bevidst om vibrationsstigen (law of attraction), og hvor vigtig kærligheden er i livet, og især kærligheden til sig selv. For mig er det en bog jeg gerne vil anbefale til andre, fordi den fortæller om den Ny Tid vi går i møde og handler om, hvordan man lærer at elske sig selv med øvelser i kærlighed.

777

Er KÆRLIGHED I 5. DIMENSION noget for dig?

777

Bogen er til dig, der er nysgerrig på det energiskifte, vi står midt i, hvor vi bevæger os fra 3. til 5. dimension og fra Fiskenes til Vandbærerens Tidsalder. Og dig, som ønsker redskaber til at integrere den nye energi i dit daglige liv.

777

I 5. dimension ser vi alting fra sjælens perspektiv. Og herfra er Kærligheden til DIG den kilde, hvorfra din Kærlighed til alle andre udspringer. Derfor handler bogen først og fremmest om, hvordan du styrker din evne til at behandle dig selv med Kærlighed og empati og er tro mod de budskaber, som din sjæl hvisker til dig gennem din indre GPS.

777

Bogen bygger på min proces med at tilbage-erobre Kærligheden gennem de seneste 30 år. Min rejse startede med en personlighed præget af overansvarlighed, usunde grænser, medafhængighed og selvkritik. Samt kærligheds-programmer, der sagde, at Kærlighed først og fremmest var noget, jeg skulle give til andre.

777

Rejsen har i dag ført til et liv, der hviler på sjælskontakt og dyb forståelse af, at sand næstekærlighed udspringer fra min evne til at møde mig selv med ubetinget Kærlighed.

777

Det er mit håb, at de redskaber, jeg præsenterer i bogen, kan hjælpe dig, der ønsker at opgradere dine Kærligheds-programmer. Så de matcher den nye energi – og så de matcher sandheden om dig, nemlig at DU ER KÆRLIGHED. Og så du begynder at elske og værdsætte dig selv lige så meget som din skaber elsker og værdsætter dig. Denne Kærlighed til DIG er selve fundamentet for livet i den nye energi.

OM FORFATTEREN

777

forfatteren til Kærlighed i 5. Dimension

Ianneia Livia Silke Meldgaard er spirituel mentor, forfatter og sangskriver. I virksomheden Empower You hjælper hun mennesker med at navigere i det store energiskifte fra 3. til 5. Dimension, der er i gang på Jorden.

empoweryou

På baggrund af sin egen proces har Ianneia udviklet en lang række værktøjer, som hjælper mennesker med at opgradere deres energi,

så den matcher den højtvibrerende kærligheds-energi, som er fundamentet for vores nye liv i 5. Dimension. Denne bog er en del af denne værktøjs-kasse.

Hvor køber du bogen?

777

Du kan købe bogen i webshoppen her på siden

– eller hos Bog & Ide og andre boghandlere.

Prisen er den samme, da prisen her i webshoppen er inkl. levering.

777

OBS:

Når du køber i webshoppen her på siden,

får du rabat ved køb af 2 og 3 bøger.

Se herunder.

777

KØB 1 BOG: 249 kr.
Kærlighed i 5. dimension. Din guide til livet i den nye energi. Ny bogNy bog om kærlighed i den nye energi
Køb 2 BØGER: 449 kr.
Køb 3 BØGER: 649 kr.
Alle priser er inkl. forsendelse til den Post Nord Pakkeboks,
der er nærmest din adresse.