BOG: AT VÅGNE

the great awakening

Om at se Elitens agenda for menneskeheden,
som den afslører sig gennem Covid scenariet.

777

Et spirituelt perspektiv på 2020 og 2021.

The great awakening

Denne bog er resultatet af en rejse i kaninhullet, som startede foråret 2020, da den nye Corona virus gjorde sit indtog. Allerede fra starten fik jeg en fornemmelse af, at der lå en dagsorden bag det, der foregik, som handlede om noget andet end at beskytte os allesammen mod en virus.

The Great Awakening

Noget af det, der undrede mig, var først og fremmest den udbredte censurering af alt, der formidlede naturlige “kure” til f.eks. at styrke kroppens immunforsvar. Samt af alt, der havde et kritisk blik på det herskende narrativ om virussen og sygdommen – heunder de stadigt tiltagende restriktioner på trods af, at sygdommens farlighed hurtigt blev nedjusteret fra en estimeret dødelighed på 5-6% til 0,6% og i dag er på 0,15%.

The Great Awakening

Denne undren medførte, at jeg gik i gang med en dybdegående research af, hvad der foregik bag scenen i verdenssamfundet. Sammen med en hel masse andre Truthseekers, som bevægede/bevæger sig på de alternative – og ucensurerede – medier, begyndte jeg at lægge mit puslespil om, hvad det hele egentlig handlede om. Resultatet af det hele kan du læse i denne bog.

The great awakening. Bog om at vågne og se, hvad Covid scenariet har handlet om

Er AT VÅGNE noget for dig?

777

Har du undret dig over, om der ligger en dagsorden bag det, vi er blevet fortalt i medierne gennem Covid-tiden? Er der noget, der ikke hænger sammen for dig? Har du haft en fornemmelse af, at vi ikke får hele sandheden? Eller at den sandhed, vi får præsenteret, er farvet i en bestemt retning?

777

Har du hørt en hel masse teser og løse ender, som “konspirations-teoretikerne” har fremført de seneste år? Om Elitens agenda, som har hersket på Jorden i mange, mange år. Som handler om, at der er en lille gruppe – den ene procent – der opererer i det skjulte bag scenen og kontrollerer alt, der er foregået. Og som nu er kulmineret i hele Covid scenariet. Eller har du måske ligefrem hørt, at vi er midt i en spirituel krig på Jorden og at Covid er et af våbnene?

777

Hvis du har haft denne undren og hørt disse teser og ønsker at kigge bag om dem, så er denne bog noget for dig. Den fremstiller i et enkelt og letlæseligt format de løse ender i en samlet fortælling. Som både går langt tilbage i historien og kigger frem mod det nye liv, vi er i gang med at skabe som menneskehed. Nemlig det liv, hvor vi er brudt ud af frygtens matrix i 3. dimension og lever fra kærlighedens matrix i 5. dimension.

777

Det hele handler om menneskehedens ascension, som vi kalder skiftet fra 3. til 5. dimension. Og som Covid scenariet har vist sig at være katalysatoren for at sætte i gang på bedste vis. Så det, som fra Elitens side var tænkt som et redskab til at holde menneskehedens vibration lav, er endt med at blive det redskab, der har skabt The Great Awakening over hele Jorden. Og dermed sat gang i et løft af vibrationerne i den menneskelige bevidsthed, som aldrig er set før.

777

Hvordan det hele hænger sammen og hvordan du på en konstruktiv måde kan bruge de udfordringer, vi som individer og verdenssamfund står midt i lige nu, kan du læse om i bogen. Den giver svar på mange spørgsmål og stiller mange spørgsmål. Men først og fremmest lægger den op til, at du finder ind til din egen indre sandhed om det hele.

77

Udtalelser fra læsere

777

Eskild Tjalve: Jeg vil sige dig tusinde tak, fordi du har skrevet denne bog! Jeg er meget begejstret for den. Du skriver med en umådelig klarhed, man får et godt overblik over, hvad der er sket og selv om det er yderst komplekst, så får du skrevet det på en selvfølgelig måde. Det er en omfattende viden du har, og det er lige netop sådan en bog,  jeg har ønsket mig. Jeg ved at jeg vil få rigtig meget udbytte af den i det, der er min opgave i tiden fremover.
777

Karen: Jeg har simpelthen slugt din nye bog. Meget af det du beskriver, har været noget jeg løbende har hørt om, læst om og endda haft en fornemmelse af. Måden du sammenfatter det på, gør det letforståeligt, ikke bare ved det læste, men også på et dybere plan. TAK fordi jeg måtte læse. Jeg føler mig mere oplyst og nu mere sikker i min egen beslutning om, samt oplevelse af, hvad jeg føler der er rigtigt (min sandhed).

777

Mogens: Du har gjort det igen!! Fantastisk bog du har skrevet. AT VÅGNE samler alle løse ender og besvarer i hundredevis af spørgsmål som jeg har jagtet. Det er simpelthen et fantastisk stykke arbejde. Tusind, tusind tak kære Ianneia.

777

Line: I min optik har du begået et mesterværk. Du har formået på aller tydeligste vis, at beskrive de sammenhænge og skjulte agendaer, som hele Covid scenariet hviler på og rummer. Jeg har en oplevelse af at få den komplekse klump af informationer og viden rettet ud og klarlagt, som den mest selvfølgelige sammenhæng og plan, der er på spil fra både elitens, den lyse alliance og den åndelige side. For at ende ud med et mere optimistisk og mere klart syn på det, vi har været i gennem.

777

Gitte: Wauw wauw wauw wauw….. Den bog er virkelig virkelig god og ordentlig og begavet 🙂 Jeg er selvfølgelig en speciel læser, fordi jeg stort set kender hele stoffet, men hvor er det en stor befrielse, at få hele fortællingen fortalt i et megagodt sprog og i en indlysende sammenhæng. Jeg er både glad for og rørt over, at den bog nu findes som referenceramme.

777

Se flere udtalelser nederst på siden.

Hvor køber du bogen?

777

Du kan købe bogen her på siden, både som e-bog og som trykt bog.

Den trykte bog kan du også købe hos boghandlere på nettet

eller bestille hos din lokale boghandler, som har den i løbet af 2-3 dage.

 

OBS: Prisen her på siden er inkl. 40 kr. for fragt.

777

KØB E-BOGEN HER til 69 kr.

Download straks efter betaling.

777

KØB DEN TRYKTE BOG HER til 149 kr.

Inkl levering til Post Nord pakkeshop nær dig.

777

OBS:

Den trykte bog findes i sæt á flere bøger til studiegrupper m.m.

Alt efter, hvor mange du køber, får du mængderabat. Se herunder.

777

The great wakening. Om de skjulte gaendaer bag covid scenariet
KØB 3 STK AT VÅGNE HER
og spar 98 kr.
The great awakening. Bog om at vågne og se, hvad Covid scenariet har handlet om
KØB 5 STK. AT VÅGNE HER
og spar 216 kr.
The great awakening. Bog om at vågne og se, hvad Covid scenariet har handlet om
KØB 10 STK: AT VÅGNE HER
og spar 600 kr.
The great awakening. Bog om at vågne og se, hvad Covid scenariet har handlet om

Empower You

Flere læser-udtalelser

777

Hanne: Jeg har gennem mange år vænnet mig til at lytte og læse uden ”forbehold, så det jeg før ville have været uenig i får lov til at passere men også uden at sætte sig til en sandhed. Det betyder, at jeg efter noget tid oplever, at det, jeg lod passere, pludselig giver mening. Det er sådan, jeg har det med din nye bog. Hold da nu lige op, hvor giver den stof til eftertanke, og så alligevel ikke – det er som om, der ”bare” aktiveres noget, jeg intuitivt har vidst, men får hjælp til at få frem i bevidstheden.

777

Charlotte: Mange tak for en interessant og inspirerende bog, som jeg læste meget hurtig, da den er meget fængende. Det er en bog, som jeg til stadighed reflekterer over, da den vender al ting på hovedet. Bogen giver virkelig stof til eftertanke. Jeg sætter stor pris på, at du i bogen både fortæller om det lyse og det mørke i en velovervejet rækkefølge, og du er meget opmærksom på at berolige læseren. Jeg er selv der, at når det gælder informationer i medierne og på nettet, så er det svært at vide, hvad der er sandt, og hvad der er falsk. Jeg tænker, at det er en modig bog, og jeg tænkte over dit mod mange gange, da jeg læste den. Jeg er glad for, at du tør dele de informationer, som du har fundet med os andre, så vi får mulighed for at vågne op og aktivt forholde os til de informationer, som vi får. Tak for en inspirerende bog.

777

Kirsten: Tusind tak, fordi du har modet til at stå frem med dine observationer omkring alt det der er gang i på verdensplan. Jeg har netop læst din perle “At Vågne” – og sidder tilbage med en følelse af, at jeg VIDSTE der lå en anden dagsorden, end det vi kan se med vores blotte øje.

777

Grethe Indra: Fantastisk bog, du har bedrevet. Af hjertet tak for, at du har lavet det kæmpearbejde og deler det med os. Jeg har under hele denne såkaldte Corona krise vidst, at der var noget helt forkert, men aldrig har jeg troet, at bedraget stikker så dybt, som du beskriver i din bog. Godt jeg ikke vidste det før, for det tror jeg ikke, jeg havde været i stand til at navigere i. Det kan jeg nu, fordi du også beskriver den Lyse Energi, og det strømmer jo ind over os i den her tid.

777

Ingrid: Jeg vil gerne sige tak for din bog, Ianneia, den er jo fantastisk. Jeg har fået udvidet mit kendskab til bl. a. de 13 fønikiske familiers udryddelse. Der var jeg ikke nået i min egen research. Så godt skrevet, så endnu engang tak. Også dine informationer om Trump er oplysende, har vidst fra andre kilder, at han arbejdede for Lyset, men hans væsen gjorde det svært at tro …

777