Nøgle 1

Group 36

Formålet med denne nøgle 1 er at lægge et godt og solidt fundament for din proces med at bruge Loven om Tiltrækning optimalt i resten af kurset. Gennem den unikke passions-afklarings-proces, som jeg guider dig igennem i undervisnings-videoen, kommer du i kontakt med din ægte, dybe passion.

 

At være i kontakt med din passion er vigtigt, for din sjæl fortæller dig om dit livsformål gennem netop din passion. Så ud fra den proces, du gennemgår her i nøgle 1, bliver du i stand til at formulere en vision for dit liv, som er forankret i din sjæl og det liv din sjæl ønsker sig. Det er det, vi i titlen på kurset kalder din livsdrøm.

Med dette fundament hæver du automatisk dine vibrationer, da et liv i overensstemmelse med din sjæl og dit livsformål er et højt-vibrerende liv. Herfra bliver det meget lettere at hæve vibrationerne i alle de områder af dit system, som de øvrige 4 nøgler handler om.

 

Så med denne nøgle 1 sikrer du dig mest mulig medvind i dit arbejde med nøgle 2-5.

Se en oversigt og en uddybende beskrivelse af al materialet i nøgle 1 herunder.

 

Group 36
Group 36
Group 36
Group 36
Group 36
Group 36
Group 36

Oversigt over materialet i nøgle 1

Velkommen til Nøgle 1 – en beskrivelse af materialet og hvordan jeg anbefaler, at du arbejder med det
Undervisningsvideo: Find din passion og formuler din vision (som video, lyd-fil og PDF)
Meditation: Mød dit fremtids-selv (mp3)
Øvelse: EFT-tapping: Styrk din Tiltræknings-kraft (PDF)
Øvelse: Manifestations-åndedrættet (PDF)
Skaber-bekræftelse (PDF)
Empowering Song for the Soul: Why don’t you dance (mp3)

Undervisningsvideoen

Her guider jeg dig igennem passions-afklarings-processen. Det er en proces, som er kanaliseret af Ærkeenglen Michael gennem det amerikanske medie Gregory Possman. Som alle andre redskaber, der kommer til os fra den åndelige verden, er processen både helt enkel og meget dyb på én gang. Deri består dens magi.

Processen består af en række spørgsmål, som jeg stiller og som du besvarer og kombinerer på forskellige måder i følge min vejledning. Når du når til vejs ende, sidder du med en klar fornemmelse af, hvad der er din ægte passion og dermed dit livsformål. Herudfra formulerer du den vision, eller livsdrøm, som sætter retningen for dit liv fremover. Og som sikrer, at du har sjælen med i dine fremtidige manifestationer.

Øvelserne

Begge øvelser i nøgle 1 effektive redskaber til at styrke din manifestations-evne  og tiltræknings-kraft.  De hjælper dig med at tiltrække de kvaliteter og tilstande, som  er en del af din  livsdrøm.

  • Den effektive EFT-tapping øvelse går direkte ned i din underbevidsthed og planter styrkende overbevisninger. Med den kan du på 5 minutter dagligt styrke din tiltrækningskraft markant.
  • Skaber-bekræftelsen hjælper dig med at holde kontakten til din egen skaberkraft og minder dig om, at du er en skaber af  dig eget liv.

Meditationen

I den guidede meditation Mød dit fremtids-selv får du kontakt til den fremtidige del af dig, der allerede udlever din livsdrøm. Du får mulighed for at lære vigtige ting om, hvilke skridt du skal tage for at blive dit fremtids-selv. Du får mulighed for at smelte sammen med denne vise og kloge del af dig. Og du får gode råd og gaver, som understøtter din proces hen imod det liv, som din sjæl ønsker sig.

DKK 399

Køb hele pakken med alle 5 nøgler og spar 25%

Du får alle 5 nøgler til  1499 kr