Nøgle 2

Group 36

Her i nøgle 2 får du viden og redskaber, der sikrer, at du holder energien fra nøgle 1 oppe.  At du holder kontakten til din sjæl og det liv, din sjæl ønsker sig. Og du får hjælp til at få gjort det, der skal gøres.

Du får insigt i dit lille selv (dit ego) og dit store selv (dit højere selv) Og redskaber til at sikre dig, at det er dit store selv, der får lov at sætte kursen for dit liv fremover. Også selv om dit lille selv helst vil ha, at tingene forbliver som de er. Og uden tvivl vil forsøge at holde dig på den vante sti, hvor du gør som du “plejer”.

At øge din bevidsthed om dit lille selv og dit store selv er en meget vigtig del af personlig udvikling. For når du lærer de 2 dele af dig at kende, får du meget nemmere ved at holde dit fokus. Og styre den frygt og den modstand, du helt naturligt vil støde på i din udviklingsproces.

Se en oversigt og uddybende beskrivelse af al materialet i nøgle 2 herunder.

Group 36
Group 36
Group 36
Group 36
Group 36
Group 36

Oversigt over materialet i Nøgle 2

Velkommen til Nøgle 2 – en beskrivelse af materialet og hvordan jeg anbefaler, at du arbejder med det
Undervisningsvideo: Kend dit lille selv og dit store selv (både som video, lydfil og PDF)
Meditation: Kontakt dit store selv. Forenede chakra meditation (mp3)
Øvelse: Kend dit lille selv (PDF)
Øvelse: Spørg dit store selv til råds (PDF)
Empowering Song for the Soul: I choose (mp3)

Undervisningsvideoen (70 min.)

Her gennemgår jeg nogle af de vigtigste pointer i forhold til at kende og forstå dit lille og dit store selv med henblik på personlig udvikling. Hvad er de vigtigste kendetegn ved de 2 dele af dig? Hvordan sikrer du dig, at det er dit store og vise selv, der sidder på førersædet i dit liv, så det lille selv ikke får lov til at spænde ben for din livsdrøm?

Øvelserne

Begge øvelser bringer dig dybere ind i forståelsen af de 2 dele af dig. Så du bedre kan håndtere dem i dagligdagen. Og sørge for, at det store selv er Herren og det lille selv Tjeneren i dit liv.

  • I Kend dit lille selv gennemgår du en sjov skriveproces, som gør dig klogere på, hvordan dit ego fungerer. Du får værdifuld viden om, hvad du skal være opmærksom på, så det ikke løber af med dig. Jo bedre du kender dit ego, jo bedre kan du styre det. Og sørge for, at du bruger det i sjælens tjeneste.
  • I Spørg dit store selv til råds får du en enkel metode til at søge vejledning fra dit højere selv. Ofte opfatter vi det højere selv – og sjælen – som fjerne og uopnåelige tilstande. I denne øvelse får du en håndgribelig måde at kontakte dit højere selv på og få råd og vejledning.

Meditationen

I Kontakt dit store selv  forbinder du dig energimæssigt med dit højere selv. Gennem åndedrættet og chakraerne (som jeg guider dig i under meditationen) udvider du stille og roligt dit energifelt, så du til sidst sidder i en stor boble af lys. I den tilstand ser du alt i dit liv fra et højere perspektiv. Helikopterperspektivet. Med tiden kan du lære dig selv at komme i den tilstand bare ved hjælp af nogle få åndedrag.

DKK 399

Køb hele pakken med alle 5 nøgler og spar 25%

Du får alle 5 nøgler til 1.499 kr