Nøgle 3

Group 36

Med denne nøgle får du redskaberne til at mestre din følelsesmæssige frekvens. Så du bliver i stand til at “vende skuden” når du løber ind i lavt-vibrerende tilstande som frygt, vrede og skyldfølelse.

At kunne mestre vibrationerne i dine følelser er en afgørende del af al personlig udvikling. For så er det dig – og ikke alle andre – der bestemmer, hvordan du har det og hvordan du reagerer på de udfordringer, livet byder på.

Desuden er det sådan, at din følelsesmæssige frekvens er din vigtigste tiltrækningsmagnet overhovedet. Så hvad Loven om Tiltrækning leverer, er direkte afhængigt af, om vibrationerne i dine følelser er høje eller lave.

Højt-vibrerende følelser tiltrækker flere højt-vibrerende følelser. Mens lavt-vibrerende følelser tiltrækker flere lavt-vibrerende følelser. Så enkelt er det. Fordi lige tiltrækker lige. Så for at tiltrække en hel masse af alt det gode, som du går og drømmer om, så er det bedste du kan gøre at hæve vibrationerne i dine følelser.

Se en oversigt og en uddybende beskrivelse af al materialet i nøgle 3 herunder.

Group 36
Group 36
Group 36
Group 36
Group 36
Group 36

Oversigt over materialet i nøgle 3

Velkommen til Nøgle 3 – en beskrivelse af materialet og hvordan jeg anbefaler, at du arbejder med det
Undervisningsvideo: Hæv vibrationerne i dine følelser (både som video, lydfil og PDF)
Meditation: Transformer din selvsabotage (mp3)
Meditation: Elsk dig selv – meditation på selvkærlighed (mp3)
Øvelse i selv-empati og selv-kærlighed (PDF)
Empowering Song for the Soul: They say (mp3)

Undervisningsvideoen (40 min.)

Her gennemgår jeg, hvordan du hæver din følelsesmæssige frekvens. Så du kan tiltrække højt-vibrerende tilstande som glæde, tilfredshed, begejstring, kærlighed, tillid og taknemmelighed.

Du lærer, hvordan selvkærligheden er helt afgørende for en høj følelsemæssig frekvens. Og hvordan det at blive bedre til at tage dig af dine egne behov også er helt afgørende. Og du lærer forskellen på din følelsesmæssige grundfrekvens og din løbende frekvens. Og hvordan du mestrer dem. Plus en hel masse anden vigtig viden.

Øvelsen

I øvelsen i selv-empati og selv-kærlighed træner du selvsagt din evne til at praktisere selv-empati og selv-kærlighed. Du lærer en virksom metode til at transformere de svære følelser, du støder på i dagligdagen. Du lærer at bruge din viden om sammenhængen mellem følelser og behov fra undervisningsvideoen. Og du lærer at lytte til de vigtige budskaber, som de svære følelser sender dig. Når du lytter og forstår budskaberne, ændrer de svære følelser sig og du hæver din følelsesmæssige frekvens.

Meditationerne

  • Elsk dig selv er en guidet meditation, hvor du træner din – meget vigtige – evne til at elske dig selv. Du fylder dig op med kærlighedens energi, hvilket i sig selv omgående hæver din følelsesmæssige vibration. For kærlighed er den højst-vibrerende følelse, der eksisterer. For hver gang du bruger den, hæver du din grundfrekvens mere og mere.
  • Transformer din selvsabotage er en meget dyb proces, hvor du arbejder med de 5 kernemønstre i selv-sabotage. Frygt, tvivl på dig selv, selvhad, selvkritik og handlingslammelse. De fodrer stort set alle dagligdagens selvsabotagemønstre. Så som 0verspringshandlinger, bortforklaringer, benægtelser og diverse afhængigheder. De 5 kernemønstre ligger dybt nede i din underbevidsthed og spænder ben for, at du kan opnå en høj følelsesmæssige vibration.  I den her meditation transformerer du dem med kærlig hjælp fra Moder Jords alkymistiske hjerte.

DKK 399

Køb hele pakken med alle 5 nøgler og spar 25%

Du får alle 5 nøgler til 1.499 kr