Nøgle 5

Group 36

Denne nøgle lærer dig at finde ud af, om de handlinger, du bruger din tid og dit liv på, svækker eller styrker dig. Er de med til at bringe dig tættere på din livsdrøm – det liv, din sjæl ønsker sig – eller er de præget af “burde” og “nødt til”? Du får redskaber til at indføre flere styrkende handlinger og næring til at udvikle din sunde handlekraft.

For selv om der er noget, du “bør” og er “nødt til”, så er det vigtigt for hele dit vibrationsniveau – og dermed din livskvalitet og livsglæde – at du også sørger for at foretage handlinger der styrker, nurser og plejer DIG.

Personlig udvikling – i den form, du får i det her kursus – handler utrolig meget om selvkærlighed. Og jo mere kærlig du er over for dig selv, jo mere kærlig kan du også være over for andre. Når du får redskaber til at styre uden om de handlinger, der dræner dig og henimod dem, der styrker dig, så fylder du din egen kop op, så du har mere at give af til verden.

Se en oversigt og en uddybende beskrivelse af al materialet i nøgle 5 herunder.

Group 36
Group 36
Group 36
Group 36
Group 36

Oversigt over materialet i Nøgle 5

Velkommen til Nøgle 5 – en beskrivelse af materialet og hvordan jeg anbefaler, at du arbejder med det
Undervisningsvideo: Hæv vibrationerne i dine handlinger (både som video, lydfil og PDF)
Meditation: Styrk din Grounding (mp3)
Øvelse: Skriv forlæns dagbog (PDF)
Empowering Song for the Soul: Mother Earth

Undervisningsvideoen (56 min)

Her lærer du, hvad der er hhv. din og universets opgave ift at manifestere din livsdrøm. Jeg forklarer, hvordan selve manifestations-processen fungerer. Og hvorfor kontakten til dine 3 nederste chakraer er vigtig for at kunne manifestere her i den fysiske dimension.

Desuden lærer du, hvad styrkende handlinger er. Så du sikrer dig, at de handlinger, du foretager, hæver dit vibrationsniveau. Og så du undgår at spilde dine kræfter på svækkende handlinger, der dræner dig. Og ikke bringer dig det, du ønsker og har brug for. At ændre på dine handlinger er en afgørende del af personlig udvikling, hvis det skal gøre en forskel i dit liv. Det er nemlig ofte dine vanemæssige handlemåder, der holder dig fast i det gamle.

Øvelsen

Skriv forlæns dagbog er en meget virkningsfuld øvelse, som giver næring til din livsdrøm. Den, som du formulerede som visionen for dit liv i nøgle 1. Når du skriver forlæns dagbog stimulerer du den gode og sunde proces hen imod det liv din sjæl ønsker sig. Blot 5-10 minutter om dagen er nok til at sikre, at din livsdrøm ikke fortaber sig i hverdagens rutiner.

Meditationen

Den guidede Grounding Meditation styrker din kontakt til dine 3 nederste chakraer. Du udvikler din sunde jordforbindelse og dermed din evne til at manifestere her i det fysiske. Du forbinder de 3 chakraer med Moder Jord ved hjælp af en rød, en orange og en gul snor. Snoren fastgør du i Moder Jords indre, så din grounding fortsætter, også efter meditationen er slut.

DKK 399

Køb hele pakken med alle 5 nøgler og spar 25%

Du får alle 5 nøgler til 1.499 kr