VIDEOFOREDRAG/KURSUS: Taknemmelighed – stil ind på en frekvens af overflod og mirakler

149,00 kr.

empoweryou

Her får du et videoforedrag om alle de gaver, som det at praktisere Taknemmelighed tilbyder.

empoweryou

I første del af videoen får du indblik i, hvorfor det at praktisere taknemmelighed automatisk bringer dig op på en frekvens, hvor overflod og mirakler naturligt kommer ind i dit liv.

empoweryou

I den sidste halvdel af videoen får du 5 enkle tips til, hvordan du hæver dine vibrationer gennem taknemmelighed.

empoweryou

OBS: Du får foredraget både som videofil, som audiofil (så du kan ha det i ørerne, når du går tur, kører bil mm) og som PDF med de slides, videoen er bygget op over (så du også har det hele på skrift).

empoweryou

Tryk BESKRIVELSE herunder for yderligere info om kurset.

Tryk her for den fulde beskrivelse af indholdet

Kategori: [social_share_list]
Beskrivelse

Det at praktisere taknemmelighed er en af de sikreste måder til at hæve dine vibrationer, så du kommer op i toppen af vibrations-stigen. Derop, hvor du sætter et positivt samarbejde i gang med Loven om Tiltrækning. Derop, hvor Universet kan komme til at levere den overflod og de mirakler, som er den naturlige tilstand for dig og livet.

empoweryou

Dit lille selv og store selv

I dette videoforedrag ser vi på, hvordan dit lille selv (dit ego) står i vejen for, at du kan komme i kontakt med denne naturlige tilstand. Det lille selvs skabelsescirkel går rundt og rundt i ring det samme sted på vibrations-stigen. Dets automatiske tankemønstre forhindrer dig i at bevæge dig opad i frekvens. På den måde genskaber og bekræfter det lille selvs skabelsescirkel de samme scenarier igen og igen.

empoweryou

For at bryde denne cirkel, skal du ha fat i dit store selv, som kender sandheden om dig og livet. Nemlig at du er et kærligt og kraftfuldt væsen. Og at Universet står og venter på at komme til at levere dets velsignelser til dig. Det kan dog først lade sig gøre, når du bevæger dig ind i dit stores selvs skabelses-spiral og får hævet din egen vibration.

empoweryou

Taknemmelighed sætter dig helt automatisk ind i denne opadgående bevægelse. Når du praktiserer taknemmelighed gennem nogle enkle ændringer i dit sinds tankemønstre og -vaner, letter du din energi mærkbart. Og du kommer op i toppen af vibrations-stigen, hvor kærligheden, tilliden, glæden og overfloden befinder sig. Heroppe åbner du dig for, at miraklerne begynder at indfinde sig i dit liv.

empoweryou

Her er hvad du får:

I første halvdel af videoen får du indsigt i, hvordan alt det med vibrationer og taknemmelighed fungerer. I anden halvdel får du enkle redskaber og tips til at begynde at praktisere taknemmelighed i din dagligdag. Denne cocktail af indsigt og redskaber giver dig det bedste fundament for at komme op i frekvens.

empoweryou

Udover videoen får du også en audio-version af kurset, som du kan have i ørerne, når du går tur, kører bil m.v. Og du får en PDF med de slides, som videoen er bygget op over, så du også har det hele på skrift.

 

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VIDEOFOREDRAG/KURSUS: Taknemmelighed – stil ind på en frekvens af overflod og mirakler”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *