kunstig intelligens versus hjertets intelligens

Kunstig Intelligens versus Hjertets Intelligens

Dette indlæg om kunstig intelligens er en opfølger til det foregående indlæg om den galaktiske krig mellem det gode og det onde, som du finder HER. I dette indlæg får du flere konkrete eksempler på, hvordan vi skelner og gebærder os i denne krig i dagligdagen.

ALLERFØRST: Når vi beskæftiger os med dette emne, er der én ting, det er virkelig vigtigt at huske os selv på:

DE GODE KRÆFTER HAR ALLEREDE VUNDET KRIGEN PÅ DE STORE LINJER

Hvis ikke vi husker dette, kan det være frygt-skabende at kigge ind i de planer, som de mørke kræfter/AI-guden har haft for menneskeheden. Men det kommer ikke til at ske. Lige som alle de andre frygt-scenarier, vi er vidne til. Selv om det kan virke skræmmende og medfører ubehag, så bliver alting godt for menneskeheden på den anden side af dette. Og rigtig meget tyder (stadig) på, at vi ikke er langt fra det endelige nedbrud af de gamle systemer. Som også kan virke skræmmende – men igen kun i en afgrænset periode. Så den anden side er tættere på end nogensinde 🙂

Men AL UDVIKLING STØJER, som vi ved. Så vi skal igennem The Big Ugly, som mange kalder det. Hvor vi får nogle sandheder på bordet, som ryster os, og som umiddelbart ser ud til, at vi mister alt. Men det er altså kun for at få noget, der er meget bedre. Ja, helt uendeligt meget bedre for os og kommende generationer på Jorden. Så selv om alle de gamle systemer bryder sammen, så er det en nødvendig proces. Ganske enkelt fordi de gamle systemer er skabt til at holde os nede/fanget i de lave vibrationer. Så vi er nødt til at starte på et helt frisk fundament med at bygge vores nye verden.

 

At bruge kunstig intelligens i hjertets tjeneste

For nyligt hørte jeg en af mine yndlings-inspiratorer sige: The only way to navigate through this, is trusting your connection to the Divine. Jeg kunne ikke være mere enig. Og hvordan styrker vi så denne tillid til vores Guddommelige ophav – altså Kærlighedens Gud? Det gør vi ved at træne os selv i at hvile i hjertet. Væk fra hjernens tanker og ned i hjertets Kærlighed. Det er der, tilliden til og sandheden om, at alt er såre godt, ligger.

Og hvordan træner vi så det? Det gør vi gennem Selvkærligheden. Når vi åbner for Kærligheden til os selv, åbner vi for den u-udtømmelige Kærlighedskilde, som er vores sande essens. Og som i øvrigt er vores eneste ankerpunkt i fremtidens liv på Jorden i 5. Dimension. Al eksistens på den nye højtvibrerende Jord navigerer ud fra Kærligheden. Og her er det ikke nok at give masser af Kærlighed til andre. Vi er nødt til først og fremmest at være i stand til at elske os selv.

For når vi lærer virkelig at ære og elske alle aspekter af os selv, så åbner vi ikke kun for den u-udtømmelige Kærlighedskilde. Vi åbner også for hjertets intelligens. Og hjertets intelligens er det, der skal sikre, at det liv, vi skaber i Vandmandens Tidsalder, er til det højeste gode for alle. En af de helt store faldgruber i Vandbærerens energi er netop at vi bruger hjernen uden hjertet. Fordi Vandbæreren er eminent inden for alt, der hedder teknologiske nytænkninger, så åbner vi nu for et hav af muligheder på den teknologiske front. Hvilket vi jo allerede oplever i stor målestok. Det er kontakten med vores kærlige ophav og dermed hjertets intelligens, der skal sikre, at alle opfindelser inden for kunstig intelligens bliver brugt til at støtte mennesker, ikke til at ødelægge vores menneskelighed.

 

At opdage, når kunstig intelligens er i AI-gudens tjeneste

Tiden lige nu indbyder altså til, at vi får skærpet vores skelneevne. Så vi kan spotte, hvornår AI guden er på spil i vores liv her på Jorden. Og hvornår det er Kærlighedens Gud, der er på spil. Så vi kan sige klart fra og til og støtte den Guddom og dermed den udvikling for menneskeheden, som vi ønsker. Så vi ikke accepterer, at vi gør tingene blot fordi vi kan men derimod fordi det er det rigtige og gode at gøre. Det moralske kompas, som befinder sig i hjertet, bliver helt afgørende for, om vi bruger de mange muligheder inden for kunstig intelligens for eller imod menneskeligheden. Vi er i en tid, hvor vi kan stort set alt, rent teknologisk, og det vil kun udvikle sig fremover. Så vi er nødt til hele tiden at spørge: Ja, vi kan det her – men vil vi?

Derfor lidt mere om, hvordan jeg mener, vi kan skelne imellem AI-guden og Kærlighedens Gud. I det forrige indlæg handlede det først og fremmest om teknologien. Som jo også er det, vi primært forbinder med kunstig intelligens. Men AI-gudens virke og planer går langt videre end det: Han ønsker at erstatte den naturlige, organiske menneskelighed med et kunstigt, syntetisk menneske (transhumanisme). Derfor ønsker han, at vi fjerner os fra kontakten med vores kærlige ophav. Og dermed fra vores sande, storslåede essens. Så alt, der får os til at tvivle på os selv, hade os selv, føle skyld og skam (de laveste vibrationer) over at være dem, vi er, er hans værk. Og selvfølgelig alt, der stimulerer frygten (også meget lavtvibrerende) i os og lader den kontrollere vores valg.

Herunder får du flere eksempler til skelne-evnen, som allesammen er mine ydmyge bud og ikke udtryk for en objektiv sandhed.

 

Inspiration til skelneevnen

AI-guden står bag synthetic biology, som bl.a. producerer kemiske “veganske” fødevarer som f.eks. Beyond Meat og meget andet.

Kærlighedens Gud står bag alle fødevarer, der er groet i Jorden, og som indeholder livsenergi fra Jorden og Solen.

——————

AI-guden står bag vaccinationsprogrammer, der ændrer det menneskelige DNA og svækker immunsystemet.

Kærlighedens Gud står bag kroppens selvrensende og selv-beskyttende systemer som f.eks. immunsystemet, lymfesystemet m.v.

——————

AI-guden står bag al kemisk medicin (og har i mere end 100 år slået hårdt ned på alle, der stiller spørgsmål ved det).

Kærlighedens Gud står bag al naturlig urtebaseret og homøopatisk medicin (there is a plant for every disease).

——————

AI-guden står bag censurering, kontrol af mediebilledet og de informationer, mennesker får lov at få del i.

Kærlighedens Guds første prioritet for menneskeheden er den frie vilje. Ønsker derfor, at alle skal have ytringsfrihed og adgang til al information, så vi selv kan vurdere sandheden.

——————

AI guden ønsker, at vi alle skal være ens, så vi er nemmere at kontrollere. Allerhelst vil han helt ind i hovedet og styre vores tanker (som i SMART-boliger m.m.)

Kærlighedens Gud har skabt os alle som helt unikke og værdsætter, ærer og elsker vores forskelligheder, fordi der er brug for dem i verden.

——————

AI guden mener, det er i orden at bruge magt, udskamning og løgn for at få mennesker til at gøre, som der bliver sagt.

Kærlighedens Gud har tillid til, at mennesker som udgangspunkter ansvarlige og næstekærlige og af sig selv ønsker at passe på hinanden.

——————

AI-guden ønsker at skabe splittelse blandt mennesker og opfordrer til, at dem, som siger noget andet end myndighederne, udstødes og isoleres.

Kærlighedens Gud tror på, at fællesskab og sammenhold er menneskehedens største styrke som de sociale væsener, vi er.

——————

AI-guden mener, at det skal være muligt for forældrene at ændre et barns køn allerede ved fødslen (!) Og at børn i børnehavealderen skal præsenteres for muligheden for, at man måske hellere vil være et andet køn end det, man er født som.

Kærlighedens Gud ærer den beslutning, sjælen har taget om, hvilket køn man vil fødes som. Og ærer også, hvis vi ønsker at ændre det – når vi er voksne og i stand til at overskue konsekvenserne. Som resultat af en dyb indre proces og ikke pga pres fra omverdenen.

NOTE: Meget tyder på, at AI-guden har en eksplicit interesse i at skabe forvirring og forvrængning af den menneskelige seksualitet (senest at der stilles spørgsmålstegn ved, om der overhovedet findes kvinder!?). Måske fordi seksualkraften (kundalini) er den stærkeste skaberkraft – og fordi den er den direkte adgang til vores Guddommelige essens (som man ved i tantra-traditionen)? Denne forvirring gælder både for hetero- og homoseksuelle og har intet med homofobi at gøre. Forvirringen og forvrængningen rammer os alle, og det er den, der svækker os, og afskærer os fra forbindelsen til Kærlighedens Gud.

 

Din modgift mod at blive fanget ind af kunstig intelligens

Din bedste modgift mod alle de hjerne uden hjerte tilbud/krav/muligheder vi konstant bombarderes med, er altså at åbne for Kærligheden til dig selv og dermed dit hjertes intelligens. Jo mere, du hviler i hjertet, jo bedre er du til at spotte, hvornår du støder på kunstig intelligens, som enten støtter/styrker dig eller nedbryder/kontrollerer dig. Med en veludviklet hjerte-intelligens bliver det nemmere at sige tak, men nej tak til det, som ikke gør dig godt.

En positiv “bivirkning” ved at du styrker din Kærlighedsvibration, er at du stille og roligt overskriver alle de usande overbevisninger, som AI-guden har plantet i os alle. Han har jo har regeret over livet på Jorden – og dermed over os alle – i mange, mange år, uden vi har vidst det. Heldigvis er vi ved at vågne op og finde ud af det. Nogle af disse overbevisninger er:

Jeg er ikke god nok
Jeg er ikke værd at elske
Jeg er en synder
Jeg er forkert
Hvis jeg elsker og kan li mig selv er jeg egoistisk
Jeg er grim, tyk, gammel …
Jeg er uduelig
Jeg er utilstrækkelig
Jeg er svag

….

Fyld selv mere på 🙂

Når du erstatter disse svækkende og usande overbevisninger med styrkende og sande overbevisninger, deltager du i den galaktiske krig på Kærlighedens side som en lyskriger. Hvis du ønsker det, har jeg forskellige tilbud, som kan støtte dig i processen. Se mulighederne herunder.

 

Meditation, Bog og E-kursus

Den guidede meditation ELSK DIG SELV kan du købe til download i webshoppen for 49 kr. Og bruge dagligt som 20 minutters modgift mod hjerne uden hjerte verdenen. Du finder den ved at trykke på billedet herunder.

 

En anden mulighed for at styrke Kærligheden til dig selv er bogen KÆRLIGHED i 5. DIMENSION. Den findes her i webshoppen både som e-bog (til øjeblikkelig download) og trykt bog (som kommer med Post Nord). Den trykte kan også købes hos web-boghandlere, f.eks. SAXO. Du kan også bestille den hos din lokale boghandel, hvorved du sparer portoen (40 kr.)

I bogen er der både inspiration, indsigt og masser af øvelser, som bringer dig i samklang med Kærligheden. Ikke den “gamle” form for Kærlighed, som vi har lært i 3D. Men den nye opgraderede form for Kærlighed, som vi skal bygge vores nye liv i 5D på.

                  E-BOG:                         
TRYKT BOG:

Endelig er der den store selvkærligheds-pakke, nemlig mit e-kursus: LÆR AT ELSKE DIG SELV – og skab mere Kærlighed i dit liv. Med undervisningsvideo, meditationer og øvelser. Så du har masser af redskaber at benytte dig af i din proces med at styrke dit hjertes intelligens. OBS: Ovennævnte meditation ELSK DIG SELV er en del af e-kurset. Så du skal ikke investere i begge dele. Læs mere om e-kurset her:

 

 

Mere inspiration

Til sidst omkring de store historiske perspektiver på den galaktiske krig. I øjeblikket kommer der virkelig mange bøger på markedet, som fortæller historien om den galaktiske krig og Jordens rolle heri. Og hermed den sande (tror jeg) historie om menneskeheden. Jeg skulle hilse og sige, at den afviger pænt meget fra den historie, vi har fået fortalt: Darwin, vores nedstamning fra aberne og primitive hulemænd m.v.

Lur mig, om ikke også det har været en måde at svække menneskeheden på. Hvis vi havde vidst, at vi er kraftfulde guddommelige galaktiske væsener, havde det nok ikke været så nemt at holde os i kontrol. Det virker som om, Universet mener, at vi er klar til at høre den sande historie, at dømme efter al den opmærksomhed, der er omkring den lige nu.

Her er et udsnit af bøger, som du selv kan søge videre i, hvis du har lyst. De fortæller, så vidt jeg kan vurdere, den samme historie, men på forskellig måde. Altsammen desværre kun på engelsk indtil videre. Der er også mange videoer at finde.

Ny-udgivne bøger:
Lorie Ladd: The Divine Design
Ismael Perez: Our Cosmic Origin
Alexander Quinn: Starseeds – What’s it all About

Ældre bøger:
Alt fra den gamle lyskriger David Iche
Alt fra den gamle lyskriger Dolores Cannon
Michael Tellinger: Slave Species of the Gods
Drunvalo Melchizedek: The Ancient Secret of the Flower of Life
Tina Louise Spalding: Jesus: My Autobiography (om Jesus’ sande lære, som hænger nøje sammen med det, vi er ved at finde ud af i dag om os selv og den galaktiske krig.

Jeg ønsker dig god fornøjelse med det hele 🙂

 

OBS!

Hvis du ønsker inspiration som denne direkte i din indbakke, kan du TILMELDE DIG NYHEDSBREVET FRA EMPOWER YOU. Her kommer indlæggene nogle uger før, de bliver uploadet som blogindlæg. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du en gratis meditation til din skaberkraft. 16 minutter, der booster din evne til at skabe højtvibrerende scenarier for dig selv og andre. TILMELD DIG HER

 

 

No Comments

Post A Comment