BOG: Kærlighed i 5. Dimension. Din guide til livet i den nye energi

259,00 kr.

kærlighed i 5. dimension

OBS: Prisen er inkl. 40 kr. for levering til pakkeshop.

etinget kærlighed i 5. dimension

Denne bog er til dig, der er nysgerrig på det energiskifte, vi står midt i, hvor vi bevæger os fra 3. til 5. dimension og fra Fiskenes til Vandbærerens Tidsalder. Og dig, som ønsker redskaber til at integrere den nye energi i dit daglige liv.

kærlighed

Du får indsigt i, hvilke områder af Kærligheden, du har brug for at opgradere her på tærsklen til Vandbærerens Tidsalder. Samt redskaber til at opgradere din kærlighedsevne, så den vibrerer i samklang med 5. dimension.

ubetinget kærlighed

I 5. dimension ser vi alting fra sjælens perspektiv. Og herfra er Kærligheden til DIG den kilde, hvorfra din Kærlighed til alle andre udspringer. Derfor handler bogen først og fremmest om, hvordan du styrker din selvkærlighed og er tro mod de budskaber, som din sjæl hvisker til dig gennem din indre GPS. Og hvordan du giver slip på 3. dimensions ego-programmer, så du skaber en fremtid, der ikke er defineret af din fortid.

kærlighed

Med bogens redskaber får du hjælp til at elske og værdsætte dig selv lige så meget som din skaber elsker og værdsætter dig. Denne Kærlighed er selve fundamentet for livet i den nye energi.

kærlighed

Forfatter: Ianneia Livia Silke Meldgaard

214 sider. Udgivet december 2020

Se evt. indholdsfortegnelse på billedet til venstre.

ubetinget kærlighed

OBS: Du får rabat, når du køber mere en én bog.

KØB 2 BØGER HER – og spar 59 kr.

KØB 3 BØGER HER – og spar 127 kr.

KØB BOGEN SOM E-BOG til direkte download HER

Klik BESKRIVELSE for uddybende info om bogens indhold.

Kategori: [social_share_list]
Beskrivelse
KÆRLIGHED I 5. DIMENSION. Din guide til livet i den nye energi

ubetinget kærlighed

Denne bog hviler på den præmis, at vi i disse år står midt i et paradigmeskifte på Jorden. Et skift fra Fiskenes til Vandbærerens Tidsalder – eller fra 3. dimension til 5. dimension. Dette skift indebærer, at vi opgraderer vores forståelse af rigtig meget, som vi hidtil har opfattet som naturligt og nødvendigt. Det giver os mulighed for at tage stilling til, hvad vi vil bringe med ind i den nye verden, som vi er i gang med at skabe.

kærlighed

Vores kærlighedsevne er noget af det vigtigste at opgradere. Fordi Kærlighed er selve essensen af dem, vi er og dermed fundamentet for alt i vores liv. Så hvis vi lever med gamle kærlighedsprogrammer, der bygger på betinget kærlighed, så er det meget svært at følge med i den energistigning, Moder Jord er i gang med. Og dermed at få glæde af de nye muligheder, som den nye højtvibrerende energi tilbyder.

kærlighed

I 5. dimension ser vi på Kærligheden fra sjælens perspektiv. Herfra er din relation til dig selv den vigtigste af alle relationer. Din skaber har skabt dig med en unik energisignatur, som verden har særligt meget brug for. Når du lærer at elske og værdsætte dig selv lige så meget som din skaber elsker og værdsætter dig, sætter du denne energisignatur fri. Og så åbner du for den uendelige kærlighedskilde, hvorfra Kærligheden kan flyde frit i dit liv og i dine relationer.

kærlighed

Her er, hvad du får

ubetinget kærlighed

I denne bog får du redskaber til at træne din selvkærligheds-muskel. Du får redskaber til at give slip på egoets og 3. dimensions begrænsede og betingede kærligheds-programmer. Og erstatte dem med sjælens og 5. dimensions livgivende og styrkende programmer. Og du får redskaber til at give slip på alt fra fortiden, så den ikke får lov at definere din fremtid – gennem transformations-processen fra tilgivelse til taknemmelighed.

ubetinget kærlighed

Når du således tilbageerobrer den sande, ubetingede Kærlighed, som er sandheden om dig, hæver du automatisk dine vibrationer. Du begynder at skabe dit liv fra en højere frekvens med mere kontakt til din sande essens og den enhedsbevidsthed, som vi alle er på vej imod i 5. dimension. Og du begynder at tiltrække mennesker, situationer og muligheder, som vibrerer i samklang med din sjæls ønsker.

 

Om forfatteren:

ubetinget kærlighed

Ianneia Livia Silke Meldgaard er spirituel mentor, forfatter og sangskriver. I sin virksomhed Empower You hjælper hun mennesker med at navigere i det store energiskifte fra 3. til 5. dimension – det, vi også kalder ascensions-processen – som er i gang på Jorden.

kærlighed

Ianneias egen rejse fra 3. til 5. dimension startede for ca. 30 år siden. Med en personlighed programmeret med overansvarlighed, selvkritik og stort fokus på at give Kærlighed til alle andre end sig selv. Rejsen har i dag ført til et liv, der hviler på sjælskontakt og autenticitet. Samt en dyb forståelse af, at sand næstekærlighed udspringer af vores evne til at møde os selv med ubetinget Kærlighed.

 

På baggrund af sin egen ascensions-proces har Ianneia udviklet en lang række redskaber, som hjælper mennesker med at opgradere deres energi. Så den matcher den højtvibrerende kærlighedsenergi, som er fundamentet for vores nye liv i 5. dimension.

kærlighed

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BOG: Kærlighed i 5. Dimension. Din guide til livet i den nye energi”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *