Censurering har været et udtalt fænomen under Covid, som et våben i den hemmelige krig

Det første tegn

Censurering: Afsnit 2 i føljetonen om den hemmelige krig.

I dette indlæg om censurering vil jeg gerne dele lidt mere om den hemmelige krig, som jeg nævnte ifm indlægget Gaias Nytårstale. Sådan bliver det i de kommende uger. Jeg føler, at tiden er til en lidt mere systematisk fremstilling af krigen. En lille føljeton om hvad der er foregået i kulisserne. Så hvis du har helt styr på, hvad det er for en krig jeg taler om – eller ikke er interesseret i den – så lader du selvfølgelig bare være med at læse med.

I mailen Gaias Nytårstale fik du et lille indblik i krigen, og hvordan det, vi oplever nu, viser sig at trække tråde tilbage til Nazismen. Og hvordan Nürnberg-koderne systematisk er overtrådt ifm Covid vaccinationerne, i følge den store gruppe af advokater, der har undersøgt sagerne. Og som netop i denne uge tager hul på de længe planlagte retssager, som har til hensigt at stille de ansvarlige bag denne forbrydelse mod menneskeheden til ansvar.

Krigen bliver som nævnt tidligere kaldet 3. verdenskrig og den hemmelige krig. Sidstnævnte fordi den foregår på områder, som mange ikke opdager. I en hemmelig krig er der ikke bomber og åbenlyse fysiske ødelæggelser, men derimod krigshandlinger, der foregår bagved scenen, væk fra det, øjet ser.

 

Informations-krig: kampen om sandheden

Endnu et navn, der ofte bliver brugt om krigen er informations-krig. Eller krigen om sandheden. Eller en psykologisk krig. Disse navne siger noget om, hvad det egentlig handler om. For den krig, der er foregået i vores verden, siden Covid ramte (ja, meget længere, men det lader vi ligge nu), det har i meget høj grad været en krig, der har udspillet sig gennem medierne. Det er her, den omfattende censurering kommer ind i billedet som et af de mere usynlige våben.

 • Hvilke informationer har vi “fået lov” at få som borgere på Jorden?
 • Er der nogle, vi har vi været afskåret fra?
 • Hvad er det for et narrativ, der har været det fremherskende?
 • Er der en bestemt retorik, der har domineret nyhedsstrømmen?
 • Er vi blevet påvirket i en bestemt psykologisk retning (frygt/tillid)?
 • Hvilke fagfolk og eksperter har fået lov at komme til orde – og hvem har ikke?
 • Hvordan er lødigheden og gyldigheden af de tal/fakta, som narrativet hviler på?
 • Og er der nogle, der får lov til at stille spørgsmålstegn ved dem?
 • o.s.v. o.s.v.

 

Censurering og ytringsfrihed

Når vi ved, hvor utrolig stor indflydelse, nyhedsstrømmen i medierne har for dannelsen af vores holdninger og beslutninger ift det, der foregår i samfundet, så er ovenstående meget relevante spørgsmål at stille. For en af de vigtigste grundpiller i et frit, demokratisk samfund er netop friheden til, at alle stemmer kan komme til orde. Så vi som borgere har det mest nuancerede og kvalificerede grundlag at træffe vores beslutninger på.

Det er det, vi kalder ytringsfrihed. Og det er det, store dele af den politiske elite for år tilbage forsvarede med næb og klør ifm Muhammed-tegningerne. Som netop en ufravigelig grundpille i vores frie og demokratiske samfund. Også selv om vi sårede og krænkede andre mennesker med vores frihed – så var der ingen vej udenom. Ytringsfriheden skulle forsvares for enhver pris.

Derfor var det også det systematiske angreb på ytringsfriheden, som var i spil lige fra den første dag i vores nye Corona-liv i marts 2020, der tændte min første advarselslampe omkring det, vi blev præsenteret for. Den omfattende censurering blev det første tegn, der vækkede min opmærksomhed på, at noget var galt.

I starten kunne jeg godt se fornuften i, at det hele skulle styres rimelig stramt. For hvis det nu var en virkelig farlig sygdom og en ægte pandemi, så nyttede det selvfølgelig ikke med al mulig forvirrende information, der gik på tværs af myndighedernes. (Jeg havde dog allerede fra starten svært ved at forstå,
at vores statsminister syntes, hun havde brug for/ret til at lyve for os allerede ved det første pressemøde. Men lad nu det ligge.)

 

Faren blev nedtrappet, men censurering blev optrappet

I løbet af de første 2-3 måneder viste det sig ret hurtigt, at situationen ikke var så farlig, som man først havde frygtet. De estimerede globale dødstal blev fra WHO’s side i sommeren 2020 nedjusteret fra 5-6% til 0,6% af befolkningen. I dag viser det sig, at dødeligheden er under 0,2% og at gennemsnitsalderen for dem, der er døde af Covid ligger på 82 år, med mindst 2 andre kroniske sygdomme (det viste en stor dansk unersøgelse allerede i august 2020). Alligevel fortsatte censureringen og blev faktisk strammet mere og mere. Det var der, mine advarselslamper for alvor blev tændt.

For nu var tiden vel til, at det gode gamle princip inden for lægevidenskaben, nemlig princippet om second og third opinion, især ved nye sygdomme, skulle træde i kraft, så vi kunne få et nuanceret og kvalificeret bud på, hvordan vi bedst håndterede denne virus fremover. Nu, hvor den første panik havde lagt sig. Sådan tænkte jeg i al min naivitet. Men sådan blev det ikke.

 

Det første tegn: Censurering af information om immunforsvaret

I april 2020  delte jeg i mit nyhedsbrev en video med Claus Hancke, en af vores gode gamle velestimerede læger, som i en menneskealder har hjulpet adskillige mennesker ud fra holistiske lægelige principper. Videoen omhandlede, hvordan vi styrker vores immunforsvar. Betydningen af D-vitamin, C-vitamin, zink, selen og magnesium.

Især D-vitaminet har i nogle år haft stor bevågenhed i lægeverdenen, fordi dets betydning for et velfungerende immunsystem er veldokumenteret. Så meget bevågenhed, at praktiserende læger måler ældres D-vitaminindhold og anbefaler dagligt tilskud, hvis det ligger lavt. Netop for at styrke immunforsvaret. Zinks betydning for cellernes evne til at bekæmpe virus er ligeledes veldokumenteret. Og det samme gælder for de andre nævnte vitaminer/mineraler.

Så det var altså ikke langhårede hokus-pokus-agtige råd, Claus Hancke gav i videoen. Det var veldokumenterede elementære sund-fornuft-råd i en tid, hvor en ny virus var kommet til Jorden. Råd, som alle mennesker ved egen kraft kunne tage til sig for få penge. Ægte empowerment i min verden – derfor delte jeg den selvfølgelig.

Flere af mine kære nyhedsbrev-læsere skrev tilbage til mig, at videoen ikke kunne åbnes. Min første tanke var, at jeg nok havde indsat et forkert link. Så det checkede jeg – men det viste sig ikke at være problemet. Videoen var ganske hurtigt fjernet fra YouTube med beskeden: Videoen er ikke i overensstemmelse med YouTubes retningslinjer.

 

Min opvågning

Der blev jeg for alvor vågen. Hvad sker der? Hvem står bag det her? Hvem er det, der mener, at mennesker ikke må vide noget om veldokumenterede kosttilskud, der styrker immunforsvaret? Er det noget YouTubes ledelse selv har fundet på, eller …? Og hvordan kan censurering være så effektiv og fjerne videoer så hurtigt efter upload?

I forvejen havde jeg på det tidspunkt i en måneds tid undret mig over, at Søren Brostrøm og de andre sundhedsmyndigheds-personer ikke havde nævnt: husk nu at tage jeres D-vitamin tilskud – om ikke andet, så i en bisætning, når de nu havde så meget skærmtid. Men det havde de ikke. Så jeg og mange andre ønskede at sprede den information. Det skulle vise sig at være en svær opgave.

For jo længere jeg kom ind i den sociale medie-verden, jo mere blev jeg klar over, at censuren ikke kun foregik på YouTube. Facebook, Twitter, Instagram og sågar LinkedIn praktiserede nøjagtig enslydende censurering.

Og hurtigt viste det sig, at nyhedsbrev-platforme som f.eks. Mailchimp (som mit nyhedsbrev ligger på) og andre gjorde det samme. Jeg har heldigvis været i stand til at bevare min Mailchimp-konto – sandsynligvis fordi jeg ikke bruger nogle af de ord, som dem, der styrer censureringen ikke kan li, i mine overskrifter. For at det ikke skal være løgn, så viste det sig også, at Google var med i klubben af platforme, der systematisk fjernede artikler om immunstyrkende midler.

 

Overordnet styret global censurering

Oven i den overordnet styrede censur på de sociale medier, benyttede DR og TV2 sig af en håndfuld bestemte eksperter, som allesammen understøttede regeringens strategi. Selv om jeg vidste, at der var mange velkvalificerede eksperter, der var skeptiske over for regeringens strategi, og havde second opinions, som kunne nuancere og kvalificere debatten – så så og hørte vi dem aldrig. Den højtbesungne ytringsfrihed har mildest talt været fraværende, hvad angår Covid. Det gælder ikke kun Danmark, men har været enslydende i hele verden.

Og det viste sig ikke kun at gælde information om kosttilskud og immunforsvar. Det gjaldt også information om virksomme lægemidler, som læger verden over kunne dokumentere virkede mod Covid og stoppede de alvorlige sygdomsforløb. Først og fremmest Ivermectin og Hydroxycloroquine (HCQ). Ud fra endnu et hævdvundet princip: tidlig behandling gør forskellen. Indien f.eks. havde/har gjort flere regioner helt Covid-fri ved brug af Ivermectin. Men oplysninger som f.eks. at for ca. 20 kr. pr. patient kunne et Covid forløb stoppes i opløbet. (Til sammenligning kan nævnes, at den Covid-pille, Pfizer har på vej, koster 4.500 kr. pr. patient).

Så alene follow-the-money perspektivet giver os en fornemmelse for motivationen bag censuren. Sammen med det faktum,  at det ikke er muligt at få nød-godkendt en vaccine, hvis der findes virksomme behandlingsmuligheder. Så for vaccine-/lægemiddelproducenterne har der været mange, mange penge i spil, hvad angår at styre, hvilke oplysninger vi har fået lov at få.

(NB: Jeg skriver det her i datid, da jeg anser censureringen for at være mere eller mindre slut. Det er den ikke på overfladeplanet, men alt tyder på, at de kræfter, der stod bag den, er sat ud af spillet. Så det kun er et spørgsmål om tid, inden vi igen får fri adgang til viden. De omtalte retssager spiller en stor rolle heri. Mere om det i senere indlæg.)

empoweryou

Uhellig alliance mellem Big Pharma og Big Tech

Hvis jeg skal samle op på mine oplevelser ifm censur, kan det gøres på denne måde: Hurtigt i forløbet følte jeg mig som en frihedskæmper i Kina, der med kodesprog m.m. måtte sno sig uden om censureringen. Alt det, vi har set på udefra i Kina, var pludselig min virkelighed. Det var en surrealistisk oplevelse.

Jeg måtte finde andre steder og måder at søge og dele mine oplysninger. Ikke det mørke web (der ville jeg aldrig turde at gå hen) – men åbne “alternative” video-platforme som Bitchute, Rumble og BrandNewTube. Sociale medier som Telegram og Signal, hvor flere og flere “frihedskæmpere” samlede sig. Og søgemaskinen duckduckgo.com i stedet for Google. Alle de nævnte har mere eller mindre undgået den ovenfra styrede censurering.

Den advarselslampe, der begyndte at lyse der i april 2020 med fjernelsen af videoen med Claus Hancke – den lyste mere og mere rødt og alarmerende, jo mere jeg undersøgte sagen. Til sidst var der lyde og blip og båt og blink på. Helt umulig at overse og overhøre. Noget var ravruskende galt i mit gode gamle frie demokratiske samfund. I foråret 2021 skrev jeg bogen AT VÅGNE om alt det, jeg fandt ud af.

Noget af det, som min gang i den ucensurerede verden har tydeliggjort, mens den hemmelige krig har udspillet sig, er den uhellige alliance mellem Big Pharma og Big Tech. I det sidste års tid er researchere begyndt at afdække, at der har været aftaler mellem de 2 spillere lang tid før, Corona virussen slap løs blandt os. Det hele ligger på skrift og skal nok komme frem. Det forklarer, hvordan censureringen kunne være så effektiv lige fra dag 1. En langsigtet plan, som blev igangsat over hele verden på samme tid. Og medieverdenen stod klar til at understøtte planen.

 

Censurering som våben i en langsigtet krig mellem mørke og lyse kræfter

Denne langsigtede plan må vente til et af de følgende afsnit af denne føljeton (eller du kan læse AT VÅGNE – fås både som trykt bog og som e-bog. Kan også bestilles hos din lokale boghandler).

Lad mig slutte af med at konkludere, at det, som i starten var min indre rebels kamp i frihedens hellige navn (der var da ingen, der skulle bestemme, om jeg måtte fortælle mennesker om D-vitamin m.m.) – det er i dag blevet til en erkendt deltagelse i en krig, med et langt større omfang, end jeg overhovedet havde forestillet mig.

En langt mere alvorlig krig mellem mørke og lyse kræfter, end jeg troede i starten. Og som jeg er dybt taknemmelig for, næsten er vundet af de lyse kræfter. Det er en krig, som er foregået på 4 forskellige niveauer, hvor min deltagelse i at modtage og dele censureret information, er det folkelige græsrods-niveau, we-the-people-niveauet. Oven over det er der 3 andre niveauer, som jeg vender tilbage til i de næste afsnit af denne føljeton.

Uden en aktivering af alle de 4 niveauer, ville den her krig aldrig kunnet være vundet. Dertil er den mørke agenda en alt for stærk og udspekuleret fjende. Så jeg er dybt taknemmelig for, at alle 4 niveauer har været så aktive, og har arbejdet så meget sammen til menneskehedens bedste. Det virker som en guddommeligt orkestreret plan. Og det tror jeg faktisk også det er.

Hvordan og hvorfor tager vi i de følgende afsnit 🙂

 

OBS!

Hvis du ønsker inspiration som denne direkte i din indbakke, kan du TILMELDE DIG NYHEDSBREVET FRA EMPOWER YOU. Her kommer indlæggene nogle uger før, de bliver uploadet som blogindlæg. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du en gratis meditation til din skaberkraft. 16 minutter, der booster din evne til at skabe højtvibrerende scenarier for dig selv og andre. TILMELD DIG HER

 

4 Comments
 • Pingback:The World Alliance og The Galactic Federation. Den hemmelige krig.
  Posted at 18:19h, 12 februar Svar

  […] mod menneskeheden gennem mange, mange år. Men også Big Tech og hele mediebranchen, der – som jeg skrev om sidst – gennem censurering og en ekstrem stram kontrol af den information, der er kommet igennem […]

 • Bente Jakobsen
  Posted at 10:18h, 13 februar Svar

  Så enig

  • Ianneia
   Posted at 11:40h, 13 februar Svar

   Ja Bente, vi er heldigvis en del efterhånden 🙂

 • Pingback:Truther bevægelsen & We the People. Niveau 2 & 1 i den hemmelige krig.
  Posted at 14:53h, 15 februar Svar

  […] os sagligt og nøgternt til det, der foregår. Og den frie adgang har, som du måske husker fra afsnit 2 i føljetonen, ikke været tilgængelig under Covid. På grund af den omfattende censurering, vi har oplevet af […]

Post A Comment