E-BOG: AT VÅGNE

69,00 kr.

Covid og ascension

Om at opdage Elitens agenda for menneskeheden, som den afslører sig gennem Covid scenariet. Et spirituelt perspektiv på 2020 og 2021.

covid og ascension

Denne bog kommer med sine bud på, hvordan alt det, vi har oplevet siden marts 2020, er en kulmination på en mørk agenda, som en lille gruppe – i bogen kaldt Eliten – har haft for menneskeheden gennem tusinder af år.

elitens agenda

En agenda, der har handlet om at holde menneskeheden i frygtens vibration og forhindre, at vores vibrationer stiger. Formålet har altså været at forhindre vores ascension – som vi også kan kalde opstigning – fra 3. dimension til 5. dimension.

empoweryou

I bogen får du et bud på, hvordan forfatteren har lagt sit puslespil om verdenssituationen ud af alle de brikker, hun har indsamlet gennem intensiv research siden marts 2020.

covid og ascension

Du får link til at downloade PDF med bogen straks efter betaling

empoweryou

Bogen fås også som trykt bog HER

covid og ascension

OBS: Ved køb af sæt med flere trykte bøger får I rabat.

Køb 3 bøger og spar 98 kr HER

Køb 5 bøger og spar 216 kr. HER

Køb 10 bøger og spar 600 kr. HER

Mere end 10 bøger: skriv til mig for pristilbud

covid og ascension

A4 format, 72 sider. Udgivet maj 2021.

TRYK BESKRIVELSE for yderlige info om bogens indhold

 

Kategori: [social_share_list]
Beskrivelse

AT VÅGNE. Covid og ascension

Elitens agenda som den afslører sig gennem Covid scenariet. Et spirituelt perspektiv på 2020 og 2021

Covid og ascension

Denne bog ønsker at sætte lys på det, der sker på vores planet lige nu. Først og fremmest det, der er sket siden starten af 2020, hvor hele Corona/Covid 19 scenariet tog sin begyndelse. Men den ønsker også at se det, vi oplever nu, i et historisk perspektiv. Der er nemlig meget, der tyder på, at det er en del af en meget langsigtet agenda. En agenda, som har udspillet sig på Jorden i årtusinder. Hvor en lille gruppe – i bogen kaldt Eliten – har ønsket at holde befolkningen på Jorden i en lav vibration, primært styret af frygt. Og dermed forhindre os i at hæve vores vibrationer og komme i kontakt med de kraft- og kærlighedsfulde væsener, vi i sandhed er.

covid og ascension

Skiftet fra 3. til 5. dimension

Og så ønsker bogen også at se det, vi oplever nu, i et spirituelt perspektiv. Du har måske hørt om det store skifte fra Fiskenes til Vandbærerens Tidsalder, skiftet fra 3. til 5. dimension eller paradigmeskiftet. Eller slet og ret den nye energi, der er i gang med at etablere sig på Jorden. Det er alt sammen udtryk for, at vi befinder os i en meget unik tid på planeten. En tid, hvor Moder Jords og menneskehedens vibrationer stiger, hvilket vi kalder vores ascension. Vi er i gang med at bryde ud af den gamle verden – frygtens matrix i 3. dimension. For at begynde at skabe og indtage en helt ny verden – kærlighedens matrix i 5. dimension. Det er et liv i langt bedre samklang med sandheden om dem, vi er.

covid og ascension

Covid og ascension

Dette skifte har været undervejs i mange, mange år. Men at det skulle blive en virus med tilhørende restriktioner og vacciner, der blev katalysatoren for skiftet, er kommet bag på mange. Også mig, forfatteren til denne bog. Men efter en rejse ned i kaninhullet gennem det seneste år, er jeg ikke i tvivl om, at der er en dyb sammenhæng mellem virussen, Elitens agenda for menneskeheden og så det energiskifte og den store opvågning, vi oplever over hele Jorden lige nu, maj 2021. Hvordan det hele hænger sammen, kan du læse mere om i bogen.

covid og ascension

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “E-BOG: AT VÅGNE”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *