Gaias nytårstale

Gaias nytårstale om den hemmelige krig - 3. verdenskrig som vi står midt i

Gaias nytårstale

Afsnit 1 i føljetonen om 3. verdenskrig – den hemmelige krig

Vi er stadig januar måned 2022, så mon ikke, det stadig er relevant med en nytårstale? Jeg har i hvert fald lyst til at dele en 13 minutters nytårstale fra Gaia, Jordens Gudinde. Talen er formidlet gennem Rolf Jackson fra Gaia Nordic.

Hvis ikke du tror på, at Jordens Gudinde kan tale til os gennem Rolf, kan du bare betragte det som Rolfs nytårstale på baggrund af hans arbejde i Gaia Nordic og hans research i, hvad der foregår i verden. Uanset hvad vi tror på, så synes jeg, talen indeholder et meget fint koncentrat af den situation, vi står i på Jorden. Og giver et indblik i den hemmelige krig, som nogle kalder 3. verdenskrig. Og som jeg tror, bliver et tema, der for alvor kommer frem i Lyset her i 2022.

Det er en krig, som har været i gang i lang, lang tid, uden at vi har anet det. Og som er intensiveret og blevet mere og mere offentlig de sidste par år. Det er selvfølgelig hele Covid scenariet, der har skabt den intensivering. Og fordi jeg tror, at hemmelighederne omkring krigen kommer frem inden længe, har jeg besluttet at lave en lille serie i den kommende tid. Den hedder Føljetonen om den hemmelige krig. Du kan betragte dette indlæg med Gaias nytårstale som indledningen til denne føljeton.

Måske er du helt på det rene med alt, hvad Rolf/Gaia siger, måske ikke. I tilfælde af det sidste, så lad mig her inden talen give et par formidlende kommentarer til den krig og den situation, som talen omhandler.

empoweryou

3. verdenskrig er kulminationen på en årtusindgammel krig.

En spirituel krig mellem mørket og lyset. Mellem det onde og det gode. Du, der har læst AT VÅGNE har et indblik i det mere jordiske aspekt af krigen. De (mindst) 7.000 års systematiske arbejde for verdens-herredømme, som udsprang fra Kazarerne (ikke at forveksle med Katharerne). Og som udmøntede sig i en alliance mellem forskellige mørke kræfter i slutningen af 1700-tallet under det fælles navn Illuminati. Det er det, der i dag går under navne som Cabal, Deep State, Eliten og Dark Cult.

(Som en interessant vinkel på den problematik kan jeg nævne, at Kazarerne netop udsprang fra Kazakhstan, som vi hører så meget om lige nu. Mange researchere betragter den nuværende situation i Kazakhstan (som er helt andeledes end den måde, den fremstilles på i medierne) som et eksempel på det endelige fald af denne mørke Elite.)

empoweyou

3. verdenskrig og medicinske eksperimenter

I min optik – og alle de optikker, jeg læner mig op ad – er der ingen tvivl om, at det var Illuminati/Deep State/Cabal der stod bag forbrydelserne under 2. verdenskrig. Og i øvrigt mange, mange andre krige. Den rendyrkede ondskab, som jødeforfølgelsen var udtryk for, kom direkte fra en meget mørk agenda. Ikke bare fra en enkelt mands forvirrede sind.

Og de medicinske eksperimenter, der blev udført på jøderne – og mange andre “uønskede” så som sindslidende/homoseksuelle/handicappede – var udtryk for en ekstrem kynisme og ufølsomhed, som ikke hører “almindelige” mennesker til. For at den slags ondskab aldrig skulle få tag i menneskeheden igen, blev der et stort efterspil. Med globale aftaler, herunder Nürnberg-koderne. Som skulle sikre, at medicinske eksperimenter aldrig i fremtiden kunne udføres på mennesker, uden deres personlige informerede samtykke.

I talen nævner Rolf/Gaia, at døren efter 2. verdenskrigs uhyrligheder aldrig blev hermetisk lukket. Med det mener han/hun, at de videnskabsmænd, der stod for de medicinske eksperimenter under 2. verdenskrig i stort tal blev overført til USA og ikke retsforfulgt. Men fik lov at gå fri, hvis de indvilgede i at fortsætte deres forskning i USA. På det tidspunkt havde Illuminati/Deep State/Cabal overtaget magten i den amerikanske regering. Så eksperimenterne, som de satte i værk i Tyskland, fortsatte uhindret bare et andet sted i verden, altså USA.

Overførslen af disse videnskabsmænd går i dag under betegnelsen Operation Paperclip.

em

Forbrydelserne fra 2. verdenskrig fortsatte uden offentlighedens vidende

Mens verdens befolkning regnede med, at opgøret var taget, og der var sat en stopper for en gentagelse af ondskaben fra 2. verdenskrig, fortsatte den altså gennem medicinske eksperimenter rundt omkring i verden. Primært i Afrika og Indien, men også i selve USA. Her har isæt hispanics og sorte befolkningsgrupper – og ikke mindst deres børn i det offentliges varetægt, altså på børnehjem – været udsat for forfærdelige eksperimenter.

Holocoast-overleveren Vera Sharav (se evt. interviews med hende HER og HER) og advokaten Robert Kennedy Jr. fra Childrens Health Defence er nogle af dem, der gennem deres organisationer har gravet dybt i disse eksperimenter, og forsøgt at råbe verden op omkring deres eksistens. Ikke med meget held, da vi alle mere eller mindre har sovet (derfor hedder min seneste bog netop AT VÅGNE) – og da mainstream-medierne (desværre ejet af Deep State/Cabal) har holdt det uden for vores synsfelt.

I starten af 2020 dukkede så en ny medicinsk dagsorden (som Rolf/Gaia kalder bio-tyranni) op i hele verden. Corona virus med sygdommen Covid 19 og et omfattende vaccineprogram. Et program bestående af eksperimenterende injektioner, som alle forventes/presses til at tage. Uden information om, at det er eksperimenterende. Og uden indhentelse af informeret samtykke fra hvert enkelt menneske.

empo

Samtlige Nürnberg koder er overtrådt igen, i forbindelse med Covid

For nu at gøre det ganske kort, så er alle 10 punkter i Nürnberg koderne overtrådt i det vaccineudrulnings-program, vi står midt i lige nu. Sådan udtrykker den tyske advokat Reiner Fuelmich det. Og derfor kaldes den række af retssager, som han og en hel masse andre advokater har arbejdet i hærdigt på at sætte i søen under Covid, også Nürnberg 2.0.

Alt omkring Covid er altså det bio-tyranni, Rolf/Gaia taler om, som er en direkte udløber af det, vi oplevede under 2. verdenskrig. Det er på den baggrund, budskaberne i talen skal ses. Selv om dette er et kort sneak-peek ind i den hemmelige krig, så håber jeg, det alligevel giver (lidt) mening. Der kommer som sagt mere i de kommende blogpost hen over januar/februar. Så hvis du vil vide mere, så følg bloggen – eller hold øje 🙂

For nu vil jeg bare ønske dig rigtig god fornøjelse med talen. Den varer som sagt 13 minutter og den kommer herunder. Klik på billedet, så kommer den.

Sammen med den ønsker jeg dig et lettere forsinket RIGTIG GODT NYTÅR.

 

OBS!

Hvis du ønsker inspiration som denne direkte i din indbakke, kan du TILMELDE DIG NYHEDSBREVET FRA EMPOWER YOU. Her kommer indlæggene nogle uger før, de bliver uploadet som blogindlæg. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du en gratis meditation til din skaberkraft. 16 minutter, der booster din evne til at skabe højtvibrerende scenarier for dig selv og andre. TILMELD DIG HER

 

Gaias nytårstale ved Rolf Jackson - om 3. verdenskrig, også kaldet den hemmelige krig

 

2 Comments

Post A Comment