Sale

PAKKE: GUIDEDE ØVELSER fra bogen KÆRLIGHED i 5. DIMENSION.

Original price was: 209,00 kr..Current price is: 99,00 kr..

kærlighedsøvelser

Her får du en pakke med 3 guidede øvelser og 1 guidet meditation fra bogen KÆRLIGHED i 5. DIMENSION.

kærlighedsøvelser

Du får:

  • Guidet øvelse i selv-empati
  • Øvelse: Find din personlige kærlighedserklæring
  • Meditation: Tilgivelsesrummet (den samme som bogens Frihedshaven)
  • Øvelse: At fintune din sender- og modtagestation

kærlighedsøvelser

Når du køber denne pakke, sparer du 110 kr. ift at købe lydfilerne i enkeltsalg.

kærlighedsøvelser

Tryk BESKRIVELSE for mere info om de 4 lydfiler.

Kategorier: , [social_share_list]
Beskrivelse
Kærlighedsøvelser fra bogen KÆRLIGHED I 5. DIMENSIONO

kærlighedsøvelser

Denne pakke indeholder 3 øvelser og 1 meditation fra bogen KÆRLIGHED I 5. DIMENSION. Du kan bruge dem som supplement til bogen, men de kan også sagtens stå alene, hvis beskrivelserne herunder taler til dig.

kærlighedsøvelser

For mange er det en fordel at have øvelserne fra bogen som guidede lydfiler, indtil man er fortrolig med processerne. Meditationen Tilgivelseshaven (den samme som bogens Frihedshaven) er ligeledes god at have som guidet lydfil, da den giver dig mulighed for at give helt slip og leve dig helt ind i den frisættelses-proces, som meditationen tilbyder. Herunder får du en beskrivelse af de 4 lydfiler.

kærlighedsøvelser

Når du køber denne pakke med alle 4 lydfiler, sparer du 110 kr. ift enkeltsalgspris.

kærlighedsøvelser

ØVELSE I SELV-EMPATI.

Varighed: 17 minutter. Enkeltsalgspris: 44 kr.

empoweryou

Selvempati er den vigtigste nøgle til at opnå en dybere selvkærlighed. Når du begynder at møde dig selv og alle dine følelser med empati, anerkendelse, ærbødighed og ægte nysgerrighed, bliver du den kærlige forælder for dig selv, som du måske altid har savnet. Det gælder selvfølgelig i særlig grad alle de svære, ubehagelige og “grimme” følelser, som vi ofte har stuvet af vejen, fordi det har været for svært at håndtere dem, enten da vi var børn eller mens vi har været voksne.

empoweryou

I denne øvelse genopretter du kontakten til din indre GPS. Det fine og medfødte GPS system, som lever indeni dig og som du måske har afskåret kontakten til. I øvelsen viser du dine svære og ubehagelige følelser, at du nu er klar til at møde dem og lytte efter de budskaber, som de har til dig. Du finder ind til de umødte behov, ønsker, værdier og drømme, som ligger bag følelserne og går på jagt efter handlinger, som vil kunne imødekomme disse behov, ønsker, værdier og drømme. På den måde er denne øvelse med til at vende din magtesløshed og handlingslammelse til handlekraft og styrke.

Kærlighedsøvelser

ØVELSE:
FIND DIN PERSONLIGE KÆRLIGHEDSERKLÆRING

Varighed: 20 minutter. Enkeltsalgspris: 44 kr.

kærlighedsøvelser

Denne øvelse stammer fra Matt Kahns bog ELSK ALT. I den opfordrer han os til at starte vores egen personlige kærlighedsrevolution ved at møde alt, der opstår i os med kærlighed. Det gør vi ved at sige jeg elsker dig til alle de dele af os, der dukker op i løbet af dagen gennem forskellige følelser, tanker og adfærd. Uanset hvor “urimelige” og “ufornuftige” vi er, så møder vi det med at sige jeg elsker dig til os selv i mindst 2 minutter, kærligt og blidt.

empoweryou

Men for nogle af os er jeg elsker dig mantraet af forskellige grunde ikke i stand til heale de sår og traumer, vi bærer på. Derfor kan det være en god ide at gå på jagt efter præcis de ord, vores indre barn altid har længtes efter at høre. Og dermed skabe vores personlige kærlighedserklæring. Ved at gentage den, når de forskellige indre sårede børn – og voksne – dukker op i dig, opløser du traumerne. Det er præcis den proces, denne øvelse guider dig igennem.

empoweryou

MEDITATION:
TILGIVELSESRUMMET  (samme som bogens FRIHEDSHAVEN)

Varighed: 19 minutter. Enkeltsalgspris: 77 kr.

empoweryou

Dette er en dyb og kraftfuld meditation, hvor du skaber din egen have som den perfekte ramme for at sætte dig selv og andre helt fri fra fortiden. Det at give dig selv lov til at slippe alt, du har oplevet i dit liv indtil nu, er en stor gave. Og en forudsætning for, at kærlighedens vibration for alvor kan tage bolig i dit hjerte og hele dit system. Så tilgivelse og frisættelse fra alt og alle, der tynger dig, er en nødvendig del af din rejse op ad vibrationsstigen.

empoweryou

I denne meditation arbejder du på det energetiske plan, hvor du inviterer alle, som du har negative bindinger til, ind i din have. Her sætter du både dig selv og den anden fri fra, hvad I måtte have oplevet sammen. Det er ofte nødvendigt at gennemføre meditationen flere gange over tid. Når du på et tidspunkt har sluppet de negative bindinger helt, er du i stand til at skabe din fremtid sådan som du ønsker den. Uden tyngden fra skyggerne og de lave vibrationer fra fortidens relationer og personer. Du er FRI.

empoweryou

ØVELSE:
AT FINTUNE DIN SENDER- OG MODTAGERSTATION

Varighed: 18 minutter. Enkeltsalgspris: 44 kr.

kærlighedsøvelser

I denne øvelse fintuner du den sender- og modtagerstation, du i sandhed er og hvorfra din konstante udveksling med universet foregår. Du skaber dit liv 24-7 gennem Loven om Tiltrækning, uanset om du er bevidst om det eller ej. Ved at nurse om din station og blive bevidst om dens skønhed og styrke, styrker du dette samarbejde med universet. Gennem dit 360 graders åndedræt gør du udvekslingen mere let og flydende.

empoweryou

Til sidst i øvelsen præsenterer jeg dig for et par udvidelser, som du kan inddrage, hvis du har lyst. De består af at ånde i hhv lodrette og vandrette otte-taller eller i uendeligheds-tegn. Dette er en yderligere styrkelse af dit samarbejde med universet. Det betyder, at dine og universets skabelsesprocesser flyder sammen i et frit flow.

empoweryou

DET PRAKTISKE

Når du gennemfører købet i webshoppen og betaler med enten kreditkort eller mobilepay, får du straks en ordrebekræftelse med links, så du kan downloade de 4 lydfiler. Du får også en ordrebekræftelse i din indbakke med de samme links. Du har 30 dage til at downloade filerne, så du har dem til evig eje på din egen computer.

 

 

 

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “PAKKE: GUIDEDE ØVELSER fra bogen KÆRLIGHED i 5. DIMENSION.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *