Foredrag om Loven om Tiltrækning på video. Se det hjemme hos dig selv

Hvordan bruger du din skaberkraft – og for hvem?

Som du sikkert ved, er jeg overbevist om, at vi alle er i besiddelse af en fantastisk skaberkraft. Og at vi med den alle skaber vores liv 24-7. Uanset om vi er bevidste om det eller ej, så foregår der en konstant skabelsesproces mellem os selv og Universet. Som du sikkert også ved, så foregår denne skabelsesproces
gennem Loven om Tiltrækning.

Den afgørende faktor ift hvilke scenarier, vi skaber, er vores frekvens. Fordi Loven om Tiltrækning fungerer ud fra principperne alt er vibration og lige tiltrækker lige. Så den frekvens/vibration, vi selv er fyldt af afgør, hvad vi tiltrækker. Vi kan ikke tiltrække noget, der ikke matcher vores egen frekvens. Lige som vi ikke kan undgå at tiltrække noget, der matcher vores egen frekvens (se evt mit videoforedrag om Loven om Tiltrækning HER)

Så langt så godt. Men hvorfor får jeg lige lyst til at sætte fokus på det med din skaberkraft i dag?

Jo, fordi lige nu står vi i et kæmpe mulighedsfelt for at begynde at skabe det nye liv i den nye energi på den nye Jord. Ikke mindst efter den kraftfulde eklipse portal, vi gik igennem i maj/juni her i 2022, er vejen frit åben. Denne portal bliver af mange beskrevet som Fugl Fønix portalen, hvor der skete et endeligt slip af den gamle energi (3. dimension) og en indtræden af den nye (på vej mod 5. dimension). Så lige nu er der i princippet ikke noget, der holder os tilbage.

Undtagen os selv, altså.

For hvis vi bliver ved med at holde vores egen frekvens/vibration lav, som den var i 3D, så bliver vi ved med at skabe de samme scenarier.

 

Hvis interesser tjener du med din skaberkraft?

Jeg er overbevist om, at processen med at skabe det nye liv i den nye energi på den nye Jord ikke på nogen måde kan hverken stoppes eller holdes tilbage. Dertil er energiindstrømningen og den store universelle plan for Jorden for stærk. Men måden og tempoet, du deltager i skabelsesprocessen, kan variere. Hvor lang tid du beholder det ene ben i 3D matrixen/den gamle energi og hvor meget modstand du oplever i overgangen til den nye, handler i bund og grund om din egen frekvens.

Derfor spørger jeg i overskriften: Hvordan bruger du din skaberkraft? Og for hvem skaber du? Er det for dig selv og menneskeheden – eller for Eliten? Lad mig prøve at uddybe, hvad jeg mener med det.

I det forrige indlæg kom jeg kort ind på, at Eliten/Cabal/de mørke kræfter har brug for os mennesker til at holde liv i deres matrix. For de har ikke selv adgang til skaberkraften, lige som vi har. Og hvorfor nu ikke det? Jo, fordi selve essensen af mørket/ondskaben er, at man har forladt kontakten med Kærligheden/Lyset/Guddommen. Altså med den iboende skaberkraft, der er vores alles ophav. Det er selve denne manglende kontakt, der definerer den mørke energi.

Når man forlader Lyset, forlader man også adgangen til sin skaberkraft. Derfor har dem, som har “opfundet” den kontrol-matrix, vi har levet i i årtusinder her på Jorden, haft brug for menneskeheden til at holde matrixen ved lige. Hele tiden genskabe den, rundt og rundt i hamsterhjulet, kan vi sige.

 

At skabe ud fra lave vibrationer er i Elitens interesse

Og hvordan har de så fået menneskeheden til det? Jo, først og fremmest ved at holde os i en verden af lave vibrationer. Den vigtigste af de følelser, der skaber lave vibrationer er (surprise!) frygt. Men frygt er ikke den eneste følelse, der holder vores frekvens lav og tung. Så de har også brugt skyld, skam, magtesløshed, fortvivlelse, mindreværd – og andre følelser, der befinder sig på de nederste trin af vibrations-stigen.

Når vi har befundet os dernede, har vi genskabt scenarier ud fra den frekvens, og på den måde holdt liv i den gamle matrix og dens overbevisninger. Hele tiden fået bekræftet, at det er sådan, livet hænger sammen. Det er det, jeg kalder det lille selvs skabelsescirkel. Vi får igen og igen bekræftet vores indgroede overbevisninger. Om at livet er farligt, jeg er en synder, andre/de fremmede er onde o.s.v. Og vi derfor har brug for, at myndighederne/lederne passer på os, beskytter os, kontrollerer os, bestemmer over os, nedgør os, krænker os, straffer os o.s.v. Alt sammen til vores eget bedste, s’føli 🙂

(Mindsettet hos de myndigheder/ledere er jo så det, vi har fået et lille indblik i i dokumentaren om kulturen på Herlufsholm. Om nogen, skolen for Eliten. Jeg ved ikke med dig, men så vil jeg hellere passe på mig selv – sammen med mine medmennesker, det kærlige Univers og Guddommen).

 

Covid og vores lave vibrationer

At menneskehedens frekvens befandt sig i bunden af vibrations-stigen, er selve årsagen til, at Eliten/Cabal/Deep State havde held til at gennemføre Covid projektet med alle dets selvmodsigende tiltag. Det var en lakmusprøve på, hvor meget de lave frekvenser havde fat i os. Og de havde pænt meget fat, må man sige. Menneskeheden rettede hurtigt ind. Og fandt den kognitive dissonans frem, når myndighedernes påbud ikke gav mening. Angreb og udstødte dem, der stillede spørgsmål ved deres motiver. Det er det, man også kalder Stockholm syndromet. Man er solidarisk med dem, der holder en fangen og angriber dem, der sætter ord på fangenskabet.

Så vi tog lige et par år mere, hvor vi skabte Elitens yndlings-scenarie. Og HVIS det havde stået til Eliten, så var vi fortsat ad den vej. Til et fuldkommen kontrol-samfund i 2030. Kinesiske tilstande over hele Jorden. Det var planen. Men heldigvis står det jo ikke til Eliten/de mørke kræfter. Deres tid er forbi på Jorden, det er forlængst besluttet fra højere sted. Og, som jeg skrev i føljetonen om den hemmelige krig som du finder på min blog, så er der arbejdet ihærdigt på mange planer for at sætte dem ud af spillet. Og vi er meget tæt på at være der, hvor det er lykkedes.

De har i store træk kun deres mainstream medier tilbage. De har jo desværre også en del magt, så længe vi tror på dem. Men når vi holder op med at tro på dem, og gennemskuer deres rolle, så har de ingen magt overhovedet.

skaberkr

At bruge din skaberkraft i samklang med sandheden om DIG

Så nu er det som sagt kun et spørgsmål om tid og tempo, hvordan og hvornår vi kommer videre og begynder at skabe scenarier, der tjener os selv og hele menneskeheden. Hvornår du begynder at skabe i overensstemmelse med sandheden om den, du er.

 • Det kærlige, medfølende, kraftfulde, modige, rummelige, lysfyldte væsen, du er.
 • Den, der ønsker at bidrage med noget godt og positivt til fællesskabet.
 • Den, der ønsker at rumme og forstå det, der er forskelligt fra dig selv.
 • Den, der ønsker, at alle i helheden har det godt, uanset hvad.
 • Den, der ønsker at tilføre optimisme, styrke og høje vibrationer.
 • Den, der ved, at du er en kraftfuld skaber og derfor ikke behøver at være bange for noget som helst.
 • Den, der er i kontakt med din indre sandhed.
 • Den, der er i kontakt med Moder Jord og naturen og alt det organiske.
 • Den, der ved, at DU ER KÆRLIGHED – og at KÆRLIGHEDEN HEALER ALT

 

Og jeg kunne blive ved. For der er ikke grænser for de sandheder om os selv, der dukker op fra dybet – og de vidunderlige scenarier, vi sammen kan skabe – når først programmeringen fra den gamle matrix er luget ud af vores system. Og det er – som du sikkert også ved – et arbejde, vi skal gøre hver især. Først og fremmest ved at erkende, at det allermeste af det, du har fået at vide – om dig selv, om andre, om livet, om verden, om hvad der muligt/ikke muligt – ikke er sandt.

Erkende at det har været i nogen andres interesse at bilde dig alt det ind. Fordi disse andre har haft brug for din skaberkraft til at vedligeholde en matrix, som har været i deres interesse.

Ikke din.
Ikke min.
Ikke menneskehedens.
Men deres, Elitens, interesse, slet og ret.

 

Hæv dine vibrationer og brug din skaberkraft derfra

At få øje på, hvordan vi er blevet manipuleret, er et godt sted at starte din om-programmering. For blot det at se manipulationen i øjnene betyder, at mindreværd, skyld, skam, frygt, magtesløshed m.v. får mindre magt over dig. Og så kan de nye sande og kærlige programmer meget bedre slå rødder.

Jeg håber inderligt, at du vil bruge det fantastiske åbne vindue, vi står midt i lige nu, til at omprogrammere hele dit system, så du giver slip på alle de usandheder, the controllers (som de ofte bliver kaldt på engelsk) har plantet i dig. Så du begynder at hæve din vibration, og bringe den mere og mere i samklang med sandheden om den, du er. Og så du derfra begynder at skabe scenarier, som tjener både dig, dine nærmeste og hele menneskeheden på allerbedste måde.

Hvis du vil ha hjælp til at kickstarte processen hen imod de høje vibrationer, er der forskellige redskaber tilgængelige i webshoppen. F.eks:

 

Og hvis du vil have mere indblik i, hvordan Eliten har kontrolleret os og vores verden i den matrix, vi har levet i i 3. dimension, kan jeg anbefale:

Bogen AT VÅGNE

Ud over de nævnte, er der mange flere redskaber i SHOPPEN. Så kig dig omkring, hvis du vil se mulighederne.

Under alle omstændigheder ønsker jeg dig rigtig god fornøjelse med processen med at omprogrammere dig selv og hæve dine vibrationer. For uanset hvordan vi vender og drejer det, så er det alfa og omega i den tid, der står for døren 🙂

 

OBS!

Hvis du ønsker inspiration som denne direkte i din indbakke, kan du TILMELDE DIG NYHEDSBREVET FRA EMPOWER YOU. Her kommer indlæggene nogle uger før, de bliver uploadet som blogindlæg. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du en gratis meditation til din skaberkraft. 16 minutter, der booster din evne til at skabe højtvibrerende scenarier for dig selv og andre. TILMELD DIG HER

1 Comment
 • Pingback:Krig mellem det gode og det onde. Er det hvad vi ser på Jorden nu?
  Posted at 21:02h, 01 april Svar

  […] De faldne engle ønskede at “bestemme selv” kan man sige. De ønskede at lave deres egne love og deres egen matrix/verden, hvor det var deres love, der herskede. Da de havde adskilt sig fra Skaberen, adskilte de sig også fra deres egen skaberkraft. Derfor havde de brug for andre væsener, som ikke var adskilt fra Skaberen og dermed havde bevaret deres skaberkraft. De havde brug for dem/os til at vedligeholde de matrixer/verdener, de lavede og herskede i. Læs evt. mere her. […]

Post A Comment