Det indre arbejde i ascensionsprocessen handler mest om selvkærlighed

Det indre arbejde i ascensionsprocessen – hvad er det?

Hvad er det indre arbejde, vi hører så meget om i denne tid, hvor vi skifter fra 3. til 5. dimension? Hvis du bevæger dig i de samme online ascensions-kredse som mig, er jeg sikker på, at du gang på gang hører sætningen: Do your inner work. Hvis ikke, hører du det nu 🙂

Men hvad betyder det? Hvorfor er det (næsten) svaret på alt det, vi oplever i denne tid? Uanset om det er horrible sandheder om vores verden, der dukker frem af dybet. Eller om det er frygten for det, der sker på overfladen: truslen om krig, fødevaremangel, inflation, energipriser – and all the rest. Eller om det er personlige udfordringer i nære relationer, job, økonomi m.v.

Så er svaret på det hele, set i et ascensions-perspektiv: Lav det indre arbejde. Men hvad er det for et indre arbejde, vi skal lave for at komme videre i den kære ascensions-proces med de mange navne:

  • ud af mørket og ind i Lyset
  • ud af frygten og ind i Kærligheden og Tilliden
  • op fra de lave vibrationer til de højere vibrationer
  • ud af 3D og ind i 5D.
  • o.s.v. o.s.v

 

Nu kommer der noget, du sandsynligvis har hørt mig sige mange gange før, hvis vi har en fortid sammen: Den korte version af det indre arbejde, som det hele handler om i ascensions-processen er: Styrkelse af vores SELVKÆRLIGHED. Jeg ved godt, at jeg har sagt det igen og igen. På alle mulige forskellige måder. Og jeg siger det altså lige én gang til. For det er SÅ vigtigt. Men hvorfor er det at træne vores evne til at elske os selv alfa og omega?

 

Det indre arbejde hjælper os med at komme hjem

Først og fremmest er evnen til at elske os selv så vigtig, fordi ascensions-processen mest af alt handler om at komme hjem. Og at komme hjem i den forbindelse, er at komme hjem til KÆRLIGHEDEN. Vi er skabt af en kærlig Skaber, den Uendelige Kærlighed. Hver eneste sjæl på Jorden bærer derfor Skaberens essens i os. Lige som vi her på Jorden bærer vores jordiske forældres/forfædres gener i os, så bærer vi også vores oprindelige Skabers “gener” eller essens. Som er KÆRLIGHED, slet og ret.

Og livet i 3D har bragt os så uendelig meget væk fra denne essens. Præcis som det skulle være og som vores sjæle har ønsket det. Fordi det rummede potentialet til en unik udvikling og læring. Den matrix, vi har levet i – orkestreret af dem i toppen af matrixen – har gjort alt, hvad der var muligt for at fjerne os fra Kærligheden. For at vi ikke skulle opdage, hvem vi er. For at vi ikke skulle komme hjem.

Vi er blevet påduttet skyld og skam og frygt og alt det andet. Blevet løjet for for at få os til at tro, at vi er syndere og onde og forkerte. Først blevet programmeret til ekstrem materialisme – og derefter få at vide, at  vi ødelægger Jorden med vores forbrug. Selv vores køers prutter ødelægger Jorden! Og CO2, som giver næring til alt grønt, er blevet gjort farligt. Så uanset, hvad vi gør, så er det ikke godt nok og vi er forkerte. Under Covid skulle vi programmeres til at tro, at vi er farlige for hinanden. Og børnene skulle tro, at Bedstemor kunne dø på grund af dem. Og det er jo ikke stoppet med det. Nu er det bare nogle andre temaer. Det er en snedig programmering.

 

Det indre arbejde får os til at gennemskue programmeringen

Gennem hele livet i 3D har vi altså været fanget i et selvforstærkende loop af skyld, skam og frygt. Og tiden er nu til, at vi vågner op og bryder ud. Ser det hele som en programmering, der har haft til formål at bringe os væk fra vores sande essens, så vi kunne mærke, hvordan det er at miste sig selv. Og derfra beslutte at tage rejsen hjem igen til dem, vi i sandhed er. Nemlig stærke, kærlige, kraftfulde væsener. Med kroppe, der er i stand til at passe på sig selv gennem et immunforsvar, der er unikt og genialt. Hvis vi altså ikke ødelægger det.

Stærke, kærlige og kraftfulde væsener med et dybt ønske om at gøre det gode for Jorden og menneskeheden. Hvis vi altså bare vidste hvad det gode er. Hvis bare vi ikke hele tiden blev bragt væk fra vores indre sandhed/intuition, som godt ved, hvad det gode er. Og hvis bare vi ikke hele tiden blev kørt rundt i manegen af medier, som kun har ét formål: at vedligeholde programmeringen, og holde os væk fra denne vise indre stemme.

Måden at bryde ud af 3D’s snedige loop er altså at krænge den falske programmering af os og blive dem, vi er. KÆRLIGHED. Og den ultimative måde at gøre det på, er at lukke op for Kærligheds-kilden i vores indre. Den lille, men stærke og vedholdende flamme i hjertet, som bare skal næres en lille smule for at vokse sig stor og stærk. Så stærk, at ingen kan bilde os noget ind, som ikke er sandt. Og ingen kan få os til at gøre noget, som ikke resonerer med vores essens og vores værdier. Og ingen kan få os overbevist om, at vi tager fejl, når vi mærker tydeligt i vores indre, at vi har ret.

 

Selvkærlighedens umådelige kraft

Når vi gennem det indre arbejde har været igennem de lag, der forhindrer os i at elske og acceptere alle sider af os, så bliver verden og livet mere enkelt. Selv om hele verden – måske i form af nær familie og vennekreds – står og råber, at vi tager fejl, er egoistiske, forkerte på den, spreder frygt m.v. så hviler vi i Kærligheden:

– nej, jeg har ikke gjort noget forkert
– nej, jeg er ikke egoistisk
– nej jeg er ikke en synder
– nej, jeg er ikke u-empatisk
– nej, jeg er ikke asocial
– nej, jeg har ikke noget at skamme mig over

OG, nok så vigtigt:

– du har heller ikke gjort noget forkert
– du er heller ikke egoistisk
– du er heller ikke en synder
– du er heller ikke u-empatisk
– du er heller ikke asocial
– du har heller ikke noget at skamme dig over

Vi har bare alle sammen været udsat for en massiv og yderst udspekuleret programmering, som har bragt os væk fra dem vi er. Og som lige nu er kommet imellem os, for det er også en del af programmeringens agenda: at splitte os og gøre os fremmede og hadske over for hinanden.

Det er det, SELVKÆRLIGHEDEN kan. Den kan få os til at være 100% tro mod os selv, og værdsætte, at andre er 100% tro mod sig selv. Den kan tilgive både os selv og alle andre for alt. Og den kan i sidste instans generere en dyb taknemmelighed over, at vi er så forskellige og at vi alle spiller vores unikke roller i den store og fantastiske ascensions-proces, vi står midt i. For når vi har sat os selv fri fra alle krogene fra skyld/skam/frygt-programmeringen, så har de gamle utilgivende, bebrejdende, anklagende offer-programmer ikke tag i vores system mere.

 

Vi må nødvendigvis gå gennem kærligheden til os selv

Den form for forankring af KÆRLIGHEDEN i vores system, den kan vi i min verden ikke (kun) udføre gennem kærlighedsgerninger mod andre. Den er nødt til at gå gennem os selv og vores eget hjerte. Vi er nødt til at lære at elske os selv lige så meget som vores Skaber elsker os, som det kom til at hedde, da jeg skrev bogen KÆRLIGHED i 5. DIMENSION. En formulering, jeg ikke selv tager æren for, da jeg havde en stærk følelse af, at den kom fra “højere sted”. Det føltes som et vigtigt budskab til os alle.

Jeg synes, det er en god formulering. Den siger noget om vigtigheden af selvkærligheden og det med at komme hjem til os selv. Hvis ikke vi lærer at elske os selv, så fornægter vi Gudsessensen i os. På den måde fornægter vi Gud og Lyset. Og dermed nærer vi mørket. Uanset hvor mange kærlighedsgerninger, vi giver til andre. At Kærligheden til os selv så automatisk medfører naturlige kærlighedsgerninger mod andre, er en smuk og naturlig sidegevinst.

Lige nu er menneskeheden stille og roligt ved at opdage, at vi er blevet løjet for, kørt om hjørner med, manipuleret med m.v. The Great Awakening fejer hen over Jorden. Afsløringerne og intensiveringen af frygten og kaos’et aktiverer det. Det bliver mere og mere grotesk. Og hvis vi ikke skal komme til at sidde fast i vreden, frygten, hadet m.v. så er det altså nødvendigt at gå indad. Gøre det indre arbejde. Arbejde med Kærligheden til os selv. Forbinde os med vores sande essens, vores Guddommelige ophav. Ellers risikerer vi at være med til at genskabe 3D matrixens tunge vibrationer. Og trække det hele i langdrag. Og det ønsker vi jo ikke, vel?

 

Det indre arbejde sørger for, at vi kommer videre

Vi skal videre nu. Og jo – selvfølgelig skal vi give os selv lov til at blive vrede. Det er også selvkærligt – at ære og respektere vores følelser. Og vi skal også give os selv lov til at føle skam og skyld over, at vi på den måde har ladet os narre og benægtet tingenes tilstand. Valgt den lette løsning kan vi sige og undladt at reagere på den indre stemme, som godt har kendt sandheden. Givet vores autoritet og suverænitet fra os til udenforstående autoriteter og myndigheder.

Det er alt sammen en naturlig del af processen at reagere følelsesmæssigt. Vi skal bare passe på ikke at sidde fast i vreden, skammen og skylden. Som Tucker Carlson (nyhedsvært som forlod Fox News) sagde for nyligt:

Jo, jeg skammer mig over at have været en del af medie-manipulationen. Men jeg klapper mig selv på skulderen over, at jeg nu har sat mig selv fri og besluttet at begynde at fortælle sandheden.

Jeg synes, det er klogt – og ærligt – sagt. Og jeg håber, vi ved fælles hjælp kan sørge for, at vi så hurtigt som muligt kommer videre til en stolthed over, at vi faktisk nu gennemskuer, hvad der er foregået. Det er noget af en bedrift, for programmeringen har som sagt været yderst udspekuleret. Vi er født ind i den og den er overleveret i mange generationer. Så den har selvfølgelig godt og grundigt fat i vores systemer. At vi har gennemskuet den kalder på stor Kærlighed til og respekt for os selv. Det siger noget om, hvor kraftfuld vores sande essens er. Hvor kraftfuld KÆRLIGHEDEN er.

Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse med at generobre KÆRLIGHEDEN til DIG ❤️

 

P.S.

I min webshop er der forskellige redskaber, du kan bruge som støtte i dit indre selvkærligheds-arbejde.

De mest oplagte:

Bogen KÆRLIGHED i 5. DIMENSION (259 kr. inkl. fragt)
Findes også som E-bog til øjeblikkelig download (169 kr.)

Meditationen ELSK DIG SELV (49 kr.)

E-kurset:
LÆR AT ELSKE DIG SELV – og skab mere Kærlighed i dit liv (599 kr.)

E-kurset:
GRUNDPAKKEN til 5. DIMENSION (797 kr.)
OBS: denne pakke indeholder ovenstående e-kursus i SELVKÆRLIGHED plus e-kurserne i TILGIVELSE og TAKNEMMELIGHED. Når du køber alle 3 kurser samlet sparer du 250 kr. ift at købe kurserne enkeltvis.

 

OBS!

Hvis du ønsker inspiration som denne direkte i din indbakke, kan du TILMELDE DIG NYHEDSBREVET FRA EMPOWER YOU. Her kommer indlæggene nogle uger før, de bliver uploadet som blogindlæg. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du en gratis meditation til din skaberkraft. 16 minutter, der booster din evne til at skabe højtvibrerende scenarier for dig selv og andre. TILMELD DIG HER

 

 

No Comments

Post A Comment