VIDEOFOREDRAG: Selvkærlighed – hvorfor, hvad og hvordan?

99,00 kr.

empoweryou

Her får du et foredrag, som går dybt i forståelsen af selvkærlighedens væsen og som giver dig enkle redskaber til at træne din selvkærligheds-muskel.

empoweryou

At styrke din evne til at elske dig selv er helt essentielt for at komme i dybere kontakt med din sjæls essens, som ER kærlighed. Når du er i kontakt med din sjæl, hæver du automatisk dine vibrationer, da din sjæl vibrerer på en langt højere frekvens end dit ego.

empoweryou

I foredraget får du  indblik i, hvorfor det hænger sådan sammen og du får værktøjer til at komme i gang med at styrke din evne til at elske dig selv, så kærlighedsvibrationen strømmer frit og blødt i dit hjerte.

empoweryou

Tryk BESKRIVELSE for den fulde beskrivelse af foredraget.

empoweryou

OBS: Dette foredrag ligger som undervisnings-video i e-kurset LÆR AT ELSKE DIG SELV. Så du skal ikke købe begge dele 🙂

Kategori: [social_share_list]
Beskrivelse

I de sidste mange år har vi hørt igen og igen, at en vigtig del af livet i den nye energi på Jorden, er at vi bliver bedre til at elske os selv. I dette foredrag ser vi på, hvorfor er det så vigtigt, hvad selvkærlighed egentlig er og hvordan du træner din selvkærligheds-muskel.

empoweryou

Din evne til at elske dig selv er en forudsætning for virkelig at kunne elske andre. Vi kan sige, at det eneste gangbare fundament at bygge på, når du ønsker at styrke kærligheden mellem mennesker her på Jorden, er at styrke din evne til elske dig selv. Selvkærligheden er ganske enkelt ikke til at komme uden om.

empoweryou

Ofte kommer vi i dagligdagen til at forveksle selvkærlighed med selvforkælelse. I foredraget går vi et stykke dybere og ser på, hvordan du vækker kærlighedens vibration dybt i dit hjerte, så den strømmer i dig og fra dig og så den styrer alt, hvad du gør og er. Dette er ikke en modsætning til selvforkælelse, men en langt dybere og mere transformerende måde at elske dig selv på, end når du f.eks. forkæler dig selv med et par nye støvler eller en dejlig massage og tænker, at det er selvkærlighed (hvad det jo også er, men selvkærlighed er bare så meget mere).

empoweryou

Under foredraget kommer vi ind på følgende spørgsmål:

empoweryou

  • Hvorfor er selvkærlighed her i den nye tid og den nye energi på Jorden ikke bare nice to have men need to have?
  • Hvilke gaver har selvkærligheden har til os? Hvorfor bringer det at elske dig selv dig i dybere kontakt med din sjæls energi?
  • Hvad er selvkærlighed egentlig? Hvorfor er det noget helt andet end egoisme? Hvorfor rækker evnen til at elske dig selv langt ud over det, vi kender som egoisme og selvoptagethed?
  • Hvordan praktiserer du selvkærlighed? Hvilke elementer består selvkærligheden af, og hvordan bruger du dem i dagligdagen?

empoweryou

Jeg indkredser og besvarer spørgsmålene med udgangspunkt i mine egne erfaringer fra min 15 år lange proces med at lytte til sjælens stemme og følge dens blide guidning. En vej, hvor selvkærligheden er blevet en integreret del af livet, fordi det er det, sjælen ønsker.

empoweryou

Min proces, og dermed foredraget, hviler solidt på den visdom om selvkærlighedens betydning, som store spirituelle lærere – så som Louise Hay, Matt Kahn, Anita Moorjani m.fl. – har bragt til Jorden i de senere år.

empoweryou

OBS: Dette foredrag ligger som undervisnings-video i e-kurset LÆR AT ELSKE DIG SELV. Så du skal ikke købe begge dele. Hvis du kommer til det, får du selvfølgelig pengene for foredraget tilbage 🙂

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VIDEOFOREDRAG: Selvkærlighed – hvorfor, hvad og hvordan?”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *