VIDEOFOREDRAG: Tilgivelse – hvorfor, hvad, hvornår og hvordan?

99,00 kr.

hvordan tilgiver du?

Hvordan tilgiver du? Og hvorfor og hvornår? Her får du et foredrag, hvor du får et dybt indblik i tilgivelsens væsen og betydning for dine og verdens vibrationer. Og du får redskaber til at starte din egen tilgivelsesproces.

empoweryou

Her i den nye energi er det afgørende, at vi opgraderer vores forståelse af tilgivelse. Hvis vi vil udnytte den lethed og frihed, som den nye højt-vibrerende energi tilbyder, kommer vi ikke uden om at tilgive fortidens sår og krænkelser, da de ellers vil holde os fast i fortiden og den gamle energi.

empoweryou

Tryk BESKRIVELSE for at læse mere om indholdet i foredraget.

empoweryou

OBS: Dette foredrag ligger som undervisningsvideo i e-kurset TILGIVELSE – sæt dig selv og andre fri. Så du skal ikke købe begge dele 🙂

Kategori: [social_share_list]
Beskrivelse
Hvordan tilgiver du – og hvorfor og hvornår? I dette foredrag kigger vi dybt ind i tilgivelsens væsen og dens betydning for dine og verdens vibrationer. Vi ser på, hvorfor tilgivelse er så essentielt i denne tid på Jorden, hvad tilgivelse er for en størrelse, og slutter med spørgsmålet: hvordan tilgiver du? I foredraget kommer vi bl.a. ind på flg. spørgsmål:
 empoweryou
 • Hvorfor er det så vigtigt for din evne til at bevæge dig fremad i frihed, at du evner at tilgive fortidens svigt og traumer?
 • Hvorfor er tilgivelse vigtigt for dine fortidige og fremtidige relationer?
 • Og hvorfor er tilgivelse en forudsætning for, at vi kan skabe en fredeligere og mere human verden fremover?
 • Hvad er tilgivelse egentlig?
 • Hvad ligger der bag udsagnet “den højeste form for tilgivelse er at erkende, at der ikke er noget at tilgive”?
 • Hvad mener hhv dit ego og din sjæl om tilgivelse? Og hvem af dem skal du følge?
 • Er det at tilgive det samme som at acceptere urimelig og uanstændig adfærd?
 • Og hvorfor er det at sætte sunde og kærlige grænser for dig selv en forudsætning for at tilgive dem, som har krænket og svigtet dig?
 • Og sidst, men ikke mindst: hvordan tilgiver du?
 • Hvordan tilgiver du dig selv – skaberen af det hele – for at have skabt de krænkende situationer? Og hvad har meningen med det hele været?
 • Hvordan tilgiver du et andet menneske for noget han/hun har gjort?
 empoweryou
Jeg glæder mig til at dele svarene på disse vigtige spørgsmål med dig, der kan mærke, at en dybere forståelse af tilgivelsens væsen trænger sig på indeni. Svarene er primært inspireret af “Et kursus i Mirakler” og den hawaianske healingsfilosofi og -metode “Ho’oponono”. Desuden af andre af verdens spirituelle lærere, bl.a. Louise Hay, Kyle Gray og Gary Renard.
 empoweryou
Den forståelse af tilgivelse, som disse kilder formidler, har alle til hensigt at give os indsigt og redskaber til at slippe fortidens svigt og traumer, så vi kan bryde fortidens negative skabelses-spiral.
empoweryou
Tilgivelsen hæver dine vibrationer, så du bliver fri til at skabe en lettere og lysere fremtid, baseret på sandheden om den, du i virkeligheden er, nemlig et usårligt kærlighedsvæsen, som altid er fuldkommen beskyttet. Når du tilgiver, skaber du mere kærlighed og glæde til dig selv, dine kære og til verden, som trænger så hårdt til det.
empoweryou
OBS:
Dette foredrag ligger som undervisningsvideo i e-kurset TILGIVELSE – sæt dig selv og andre fri. Så du skal ikke købe begge dele. Hvis du kommer til det, får du selvfølgelig pengene for foredraget tilbage 🙂
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VIDEOFOREDRAG: Tilgivelse – hvorfor, hvad, hvornår og hvordan?”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *