Din guide til Loven om Tiltrækning. De 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv

99,00 DKK

SKAB DIT LIV: Her får du koncentratet af alt det, du har brug for at vide om den skabelsesproces, der hele tiden finder sted mellem dig og Universet. Og hvordan du styrer skabelsesprocessen i den retning, din sjæl ønsker sig. Med andre ord: udlever dit livsformål.

 

Du får al den grundlæggende viden om den nye højtvibrerende energi på Jorden og den nye tidsalder.

 

Og ikke mindst får du den nødvendige viden om, hvordan Loven om Tiltrækning fungerer, og hvordan du hæver vibrationerne i hele dit system. Så du bestemmer, hvad du tiltrækker, og dermed hvordan kvaliteten af dit liv er.

 

Tryk BESKRIVELSE for mere info om E-bogens indhold.

Beskrivelse

SKAB DIT LIV. LÆR HER HVORDAN DU GØR

 

SKAB DIT LIV: I denne E-bog får du koncentratet af alt det, du har brug for at vide om, hvordan skabelsesprocessen mellem dig og Universet fungerer.

 

Du får al den grundlæggende viden om den nye energi, den nye tidsalder og de højere vibrationer på Jorden.

 

Du får den grundlæggende viden om, hvordan Loven om Tiltrækning fungerer. Om hvordan du skaber dit liv 24-7 uanset om du er bevidst om det eller ej.  Så du kan begynde at bruge Loven om Tiltrækning bevidst og målrettet til at skabe det liv din sjæl ønsker sig. Det, som vi også kan kalde at udleve dit livsformål.

 

Du får masser af tips til, hvordan du styrer dit vibrations-niveau. Bl.a. ved hjælp af selvkærligheden, som hjælper dig med at blive fyldt af positive, højt-vibrerende tilstande. Som jo er alfa og omega, når det handler om at gøre dit system parat til at tiltrække endnu flere højtvibrerende tilstande. Fordi et af de allervigtigste grundprincipper i Loven om Tiltrækning er: lige tiltrækker lige.

 

Så når du bl.a. gennem selvkærligheden hæver dine vibrationer, så er du i en tilstand, hvor Loven om Tiltrækning kan komme til at levere endnu flere dejlige, højt-vibrerende tilstande. Du sætter en positiv, opadgående spiral i gang.

 

OBS: Du kan betragte denne E-bog som en introduktion til hovedtankerne i E-kurset Manifester din Livsdrøm – skab det liv din sjæl ønsker sig med Loven om Tiltrækning

 

Det er et kursus, som er bygget op over de 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv. De 5 nøgler er designet til, at du bliver en bevidst skaber af dit eget liv, så det er dig, der bestemmer, hvad du tiltrækker og dermed hvad kvaliteten af dit liv er.

 

Når du har læst bogen ved du, om E-kurset er noget for dig. Hvis du vælger at investere i kurset, får du pengene for bogen tilbage. Der er en rabatkode på side 1 i E-bogen, som du kan bruge, når du køber kurset. Så ryger de 99 kr., som du har brugt på bogen, af kursets pris.

 

Tag kraften hjem til dig selv og skab dit liv med den viden og de redskaber, du får i denne E-bog.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Din guide til Loven om Tiltrækning. De 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *