Empowerment og selvkærlighed - hvordan hænger det sammen? Og hvorfor er det vigtigt at lære at elske os selv her i den nye energi

Empowerment og selvkærlighed – hvordan hænger det sammen?

Hvad har empowerment og selvkærlighed med hinanden at gøre?

Empowerment handler rigtig meget om at flytte hjem i os selv. Blive dem, vi virkelig er. For at kunne give den gave til verden, som vores sjæl er kommet for at give. Vores unikke energi og vores unikke gave.

For at flytte hjem i os selv er det helt afgørende, at vi træner det at mærke og kende vores behov og vores ønsker og drømme. Og ikke bare mærke dem og kende dem. Men også møde dem med empati, anerkendelse og respekt. Og – som det sidste og sværeste – at handle på dem.

For én ting er at kende vores behov, ønsker og drømme. Det vigtigste er, at vi også selvkærligt handler på dem, så vi indretter vores liv på en måde, som nærer vores behov, ønsker og drømme. Og dermed styrker vores egen og vores sjæls energi.

Det lyder meget enkelt, men sandheden er, at de allerfleste af os er dårlige til at sætte vores egne behov, ønsker og drømme først. Vi bagatelliserer dem og tager os måske af de andres behov – og så ser vi, om der bliver plads til vores egne.

Det er ikke særlig selvkærligt, og i sidste instans betyder det, at vi bliver vage udgaver af os selv. At vi kun har en tom kop at give af. Og det kommer der ikke noget godt ud af, hverken for os selv eller dem, vi ønsker at hjælpe eller gi noget til.

 

Den nye energi vil have os til at elske os selv

Så i denne tid på Jorden, med den nye energi, kommer vi ikke uden om selvkærligheden. Den nye energi  vil have os alle til at stråle og shine som de unikke sjæle, vi hver især er. Og det gør vi ved at tage os selv og vores behov, ønsker og drømme mere alvorligt. Ved ganske enkelt at handle på dem.

Derfra kommer selve styrken, da vi gennem handlingerne sender vigtige beskeder til vores underbevidsthed om, at vi er værd at elske, værd at respektere, værd at tage alvorligt. Det er empowerment.

Og da det er vores underbevidsthed der i virkeligheden bestemmer vores udstråling, er det af stor betydning. Vi sender først vores ægte sjæls-energi ud i verden, når underbevidstheden kan mærke, at vi  elsker os selv.

Selv om det lyder meget enkelt, har mit mangeårige arbejde med mig selv vist mig, hvor svært det ofte er. At vide, hvad vi skal gøre er noget andet end rent faktisk at gøre det. At flytte fra hovedet, der gerne vil elske mig selv og ned i hjertet, der rent faktisk elsker mig selv, er en længerevarende proces.

Til gengæld en dejlig proces, fordi kærlighedsvibrationen stille og roligt vokser og vokser i hjertet. Og når kærlighedsvibrationen vokser, så kommer der et større velvære i hele hjerteområdet. En blødhed, en livfuldhed og en power, som er utrolig velgørende. Og som automatisk betyder, at jeg har meget mere kærlighed at gi af til dem omkring mig.

Så det at flytte helt hjem i mig selv – tage kraften hjem til mig selv, som er mit danske udtryk for empowerment – er derfor i min optik det vigtigste her på tærsklen til det nye liv i den nye energi.

 

Hvorfor er selvkærlighed svært?

Men hvorfor er det, at mange af os skal arbejde så meget for at lære at elske os selv, sådan rigtigt?

Jo, fordi den der selvkærlighed desværre aldrig har stået på skoleskemaet i de fleste skoler. Eller været i de fleste familier, vi har levet i, for den sags skyld. Vi er bedre til at dømme, kritisere og sammenligne os med andre, end vi er til at elske os selv som dem vi er. På godt og ondt.

Og vi har aldrig lært, at evnen til at elske og anerkende os selv er fundamentet for vores trivsel. Og for at kunne skabe et liv, der nærer os. Og samtidig fundamentet for at give ægte kærlighed til andre. Og hjælpe dem med at trives og skabe et liv, der nærer dem.

Der er rigtig mange misforståelser og usandheder forbundet med selvkærligheden i vores kultur. Vi har lært, at vi er egoistiske og selvoptagede, når vi elsker og tager os af os selv. Og at der går noget fra andre, når vi elsker os selv. Som om kærligheden er en begrænset størrelse, hvor der ikke er nok til alle.

Det er en meget alvorlig misforståelse, som er skyld i rigtig meget ulykke. Både i enkeltpersoners liv og i familier, samfund og kulturer.

 

Empowerment og selvkærlighed får dig til at stråle af din unikke energi

Så det at begynde at træne din selvkærlighed er efter min mening alfa og omega. Både når vi snakker trivsel og når vi snakker empowerment. Det er fundamentet for, at du kan begynde at stråle som den unikke energi, som er sandheden om dig og din sjæl. Til glæde for både dig og dem, du omgiver dig med.

En god måde at komme i gang er hver dag at tage små skridt for at opfylde dine behov, ønsker og drømme. Det vigtige er ofte ikke hvor store og radikale dine handlinger er. Det vigtigste er, at du er vedholdende og stabil i de signaler du sender til underbevidstheden. Så den lærer, at den kan regne med dig og at du ikke svigter dig selv. At du er en trofast og kærlig forælder for dig selv.

Mit bedste her-og-nu-råd er: Stil dig selv mindst én gang om dagen dette spørgsmål:

Hvis jeg elskede mig selv betingelsesløst, hvad ville jeg så gøre nu?

Tro på det første svar der kommer – og derefter: Gør det! Handl på den intuitive indsigt, der åbner sig gennem spørgsmålet.

Og mind jævnligt dig selv om, at selvkærlighed og empowerment er 2 sider af samme sag. Så hvis du gerne vil tage kraften hjem til dig selv og komme i dybere kontakt med din sjæls energi, er der ingen vej udenom. Så er du nødt til at øve dig i at elske dig selv.

Mere in

Mere inspiration til din selvkærlighed og empowerment

Jeg har forskellige produkter i min webshop, som er designet til netop at styrke din selvkærlighed:

MEDITATION:

Et enkelt redskab er min guidede meditation, som gør en stor forskel, når du bruger den jævnligt. Du finder den her:  ELSK DIG SELV

 

FOREDRAG:

I mit videoforedrag om Selvkærlighed får du både indsigt i selvkærlighedens altafgørende betydning for dine vibrationer.  Og redskaber og tips til at komme i gang med at elske dig selv. Det finder du her: Videoforedrag: SELVKÆRLIGHED – hvorfor, hvad og hvordan

 

E-KURSUS:

Den fulde pakke til at styrke din selvkærlighed, får du i mit e-kursus. Her får du både undervisningsvideo, guidede meditationer samt øvelser, redskaber og tips til at bruge i dagligdagen.

Jeg holder dig i hånden de første 4 uger efter køb af kurset med en inspirations-mail om ugen. Her præsenterer jeg materialet skridt for skridt og forklarer, hvordan du bruger det.

Kort sagt: med e-kurset får alt, hvad du har brug for til at få selvkærligheden til at blomstre i dit liv. Du finder det her: LÆR AT ELSKE DIG SELV – OG SKAB MERE KÆRLIGHED I DIT LIV

 

MINIKURSUS:

Her får du et kursus bestående af 5 lektioner, som lander i din indbakke 5 dage i træk. Kurset er bygget op over 3 centrale spørgsmål, som viser dig, hvordan det egentlig står til med din kærlighed til dig selv. Spørgsmålene er sjælens kærlige spørgsmål til dig, og de stikker dybt.

Når du har taget temperaturen på din selvkærlighed gennem test-spørgsmålene, får du virksomme redskaber og tips til straks at gå i gang med at opgradere der, hvor du får øje på, at der er plads til forbedringer.

Endelig får du et klart og præcist indblik i, hvad alt det her med energiskiftet fra Fiskenes til Vandmandens Tidsalder, fra lave til høje vibrationer, fra ego-bevidsthed til sjæls-bevidsthed handler om. Du finder minikurset her: TEST og OPGRADER din SELVKÆRLIGHED.

 

God fornøjelse.

High vibes fra Ianneia

 

No Comments

Post A Comment