Spirituel udvikling. Hvad er OP og hvad er NED? Om ascension og det at hæve dine vibrationer.

OP og NED i ascensions-processen

 

Et – måske – overraskende blik på spirituel udvikling

 

Hvad er spirituel udvikling? Eller – for at bruge et ord, vi hører meget i disse år: Hvad er ascension?

Det korte svar: at hæve dine vibrationer.

Det lidt længere: at bevæge dig fra en måde at være i verden på, som primært er styret af frygt til en måde, som primært er styret af tillid og kærlighed.

Og det er den proces, vi alle, hver og en på planeten, er i fuld gang med, hvad enten vi er bevidste om det eller ej. Vi er i gang med en kollektiv spirituel udvikling, som går ud på at transformere den fælles menneskelige bevidsthed. Det er – i min optik – derfor vi er kommet, hver og en.

Og hvordan gør vi det så – altså hæver vores vibrationer? Ja, der kommer vi til det spændende spørgsmål.

Hvis du har læst Covid og De 3 faser i ascensions-processen, eller Det store spirituelle spørgsmål, så ved du, at jeg mener, at sand spirituel udvikling – som vi også kan kalde oplysning – handler om, at vi går igennem mørket i os (og verden). Vi tilføjer altså vores lys og kærlighed til de områder, hvor mørket hersker, og oplyser det derved. Frem for at hæve os op over det.

Hvis du har læst bogen AT VÅGNE, så har du helt styr på, hvordan det hele hænger sammen. Og hvis du har læst bøgerne KÆRLIGHED i 5. DIMENSION  og/eller DIN GUIDE TIL LOVEN OM TILTRÆKNING – så ved du også, hvordan du tilføjer lys og kærlighed til de mørke frygtbaserede programmer. Som vi alle bærer på, hver og én.

Men hvis du nu ikke kan huske alt, hvad du læser (!) så lad mig prøve kort at forklare, hvad der er OP og NED i ascensions-processen. Måske er der nogle overraskende pointer, som det er værd at tage med.

 

Når du går NED, går du OP. Når du går IND, går du UD.

Grunden til, at jeg føler mig kaldet til at skrive om det er, at der har været mange misforståelser i de spirituelle kredse. Om hvordan det egentlig fungerer, når vi hæver vores vibrationer og forbinder os med vores højere/universelle selv. Og om, hvordan vi etablerer kontakt til den guddommelige kærlighed, som vi alle er en uadskillelig del af og som er den, der kan oplyse os og vores verden.

Naturligt nok har mange af os haft en forestilling om, at det at hæve vores vibrationer og ascendere (som jo i virkeligheden betyder OP-stigning), er en bevægelse OP og UD fra vores jordiske selv/fysiske kroppe. Op i kronechakraet og ud i den æteriske del af os for at kontakte de høje vibrationer “derude”.

Det er naturligvis denne forestilling, der har dannet grobund for den livlige diskussion, der har været i de spirituelle kredse i de seneste par år. Om hvorvidt vi i spirituel udvikling overhovedet skal beskæftige os med den mørke agenda, der er i gang med at afsløre sig som en del af den 3D matrix, vi har levet i. Eller om det ikke bare sænker vores vibrationer og blokerer for ascension. (Det er det, du kan læse om i Det store spirituelle spørgsmål)

Men det bliver mere og mere klart for rigtig mange af os, der arbejder bevidst med ascensionsprocessen – både den individuelle og den kollektive – at processen går den anden vej. At hvis vi skal opnå en holdbar frekvens-stigning, som gør en forskel, og som kan blive et lysende og bæredygtigt fundament for det nye højtvibrerende liv – så skal vi NED og IND i den fysiske krop.

 

Spirituel bypassing (ignorering) af mørket

Vi skal IND og NED og mærke, hvad der rører sig. Af traumer, skyggesider, bortgemte følelser m.v. Få øje på det mørke som livet i 3D har skabt i os selv. Så vi kan møde det med kærlighed og dermed oplyse det. For hvordan skulle vi kunne transformere noget, vi ikke ved er der?

Eller, hvis vi snakker det kollektive/samfundsmæssige niveau:

Vi skal IND og kigge på substansen i den måde, vores systemer har været skruet sammen på. Kigge åbent og ærligt på, hvad der er derinde – også korruptionen, manipulationen og dysfunktionen. Igen så vi kan oplyse det og skabe noget helt nyt. Ikke bare en ny forbedret udgave af vores gamle selv, eller vores gamle samfund. Men fuldkommen nye, lysende, højtvibrerende udgaver af både os selv og vores fællesskaber.

Det er det, skiftet fra 3D til 5D grundlæggende handler om. Et helt nyt fundament, et helt nyt liv, helt nye udgaver af os. For der har været så mange usandheder i det fundament, livet i 3D har hvilet på.

Og for at skabe dette nye, skal vi først transformere de gamle koder, vi alle bærer på fra det gamle fundament. Vi kan ikke bare lade som om, mørket ikke eksisterer, og så hæve os op i lys og kærlighed. Så vil de gamle spøgelser/dæmoner/skeletter spænde ben og udøve deres magt over os fra det u- og underbevidste. Og de nye udgaver af os og vores samfund bliver lappeløsninger på de gamle versioner. Det er ikke det, vi er kommet for.

Så vi må anerkende mørket og finde modet til at kigge ærligt på det. Alt andet vil være spirituel bypassing. Hvor vi bilder os ind, at vi er blevet oplyste og for “fine” til at beskæftige os med mørket. På den måde giver vi faktisk mørket (endnu) mere magt over os og holder vores vibration lav.

 

Dit HJERTE er den alkymistiske smeltedigel

Dit vigtigste redskab i den proces er dit smukke HJERTE. Det er den alkymistiske smeltedigel, der kan transformere ALT. Med kærlighed, empati, omsorg og næring til DIG. Og dermed til alle andre.

Når du går IND i hjertet og vækker kontakten til den kærlighedskilde, som er dit sande ophav og dermed din sande essens, kommer du UD i det store, kærlige og gavmilde univers, som rummer svaret på og healingen af al mørke. Det er gennem dit hjerte, du tænder dit unikke lys. Og det er dermed gennem dit hjerte, du hæver dine vibrationer.

Og når du går NED i kroppen og møder alt, der lever der, med nysgerrighed, interesse, ømhed og blødhed, opløser du de spændinger, blokeringer og ubalancer, som 3D traumerne har skabt i dig. På den måde løfter du dig ud af 3D’s tunge vibration og OP i de højere dimensioner, hvor de høje vibrationer befinder sig.

Det tog mig mange år at forstå, at det var igennem mit hjerte og min fysiske krop, jeg i virkeligheden forbinder mig med det store uendelige univers. At grounding (NED) er noget af vigtigste i ascensions-processen (OP). Et tilsyneladende paradoks, som vi er i gang med at forstå og omfavne her i den nye 5. dimensions bevidsthed, hvor det er kvantefysikkens regler der gælder.

 

Paradokset i spirituel udvikling

Så altså: For at opleve, integrere og erfare den universelle kærlighed DERUDE, skal du opleve den HERINDE  – i dit hjerte. Og for at opleve, integrere og erfare de høje vibrationer i de højere bevidsthedslag DEROPPE, skal du etablere dem HERNEDE – i din krop. Det er en vigtig pointe, for ellers risikerer vi at vores spirituelle udvikling og ascension bliver en illusion, som ikke kommer til at gøre en reel forskel i vores liv.

Jeg håber, det giver mening.

Det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke fra tid til anden kan kontakte Gud/Gudinde, engle, ærkeengle, mestre, åndelige hjælpere m.v. og således bede om healing og transformation “udefra”. Men det betyder, at den hjælp, du får, meget bedre kan nå dig og udrette sin magi, når du er fuldt til stede i din krop og dit hjerte, i stedet for at være i hovedet og derover.

OBS: Jeg kan på det varmeste anbefale at kontakte Moder Jords hjerte, når du har brug for hjælp “udefra”. For i kontakten til Moder Jords bankende, alkymistiske hjerte, får du en grounding, som holder dig godt og sundt til stede i din krop. Og der er ikke grænser for den hjælp, vi kan få, når vi går NED og IND i Jordens indre. Derinde er der også en smeltedigel med en enorm transformerende kraft. Lige som i dit hjerte.

 

Inspiration til din proces

Så kære Læser. Mens vi – her i november 2021 – gør os klar til at erkende de virkelige sandheder om mørket vores gamle verden, er det bedste, du kan gøre, at gå NED i din krop og IND i dit hjerte og mærke, hvad der rører sig. Væk fra hovedet og alle tankerne og analyserne. Du oplyser ikke bare mørket i dig selv, men også i det store kollektive felt, vi kalder den menneskelige bevidsthed. På den måde hæver du vibrationerne i både DIG og HELHEDEN.

Og – ikke mindst – du gør både dig selv og helheden stærkere og rustet til, når stormen kommer. Så du og dine medmennesker står godt og solidt plantet og ikke er til at vælte.

Hvis du vil have hjælp til processen, finder du forskellige tilbud i min webshop.

E-kurser, guidede meditationer, bøger m.v. Alt sammen designet til at bringe dig ind i dit hjerte og vække kærlighedsvibrationen i dig.

Jeg kan bl.a. nævne den nye bogpakke med alle mine 3 bøger til prisen for de 2. Der er også andre bogpakker og pakker med guidede meditationer og e-kurser, hvis du er begyndt at tænke på julegaver. Selvfølgelig til særlig pakkepriser. Dem finder du under Pakketilbud.

 

OBS!

Hvis du ønsker inspiration som denne direkte i din indbakke, kan du TILMELDE DIG NYHEDSBREVET FRA EMPOWER YOU. Her kommer indlæggene nogle uger før, de bliver uploadet som blogindlæg. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du en gratis meditation til din skaberkraft. 16 minutter, der booster din evne til at skabe højtvibrerende scenarier for dig selv og andre. TILMELD DIG HER

 

2 Comments
 • Elena. Custura
  Posted at 20:37h, 22 november Svar

  Love it♥️

  • Ianneia
   Posted at 21:37h, 22 november Svar

   Så dejligt det giver mening Elena ❤️

Post A Comment