Det stores pirituelle spørgsmål. Skal vi som spirituelle mennesker beskæftige os med mørket?

Det store spirituelle spørgsmål

Det største spirituelle spørgsmål

Når jeg ser på de spirituelle spørgsmål, der har været til debat i det spirituelle netværk, jeg har befundet mig i lige siden marts  2020, hvor Coronaen ramte og The Great Awakening for alvor startede, så er der ét bestemt spørgsmål, der er dukket op igen og igen. I flere forskellige varianter, men de dækker alle over det samme.

Nemlig spørgsmålet om, hvorvidt vi som spirituelle mennesker skal beskæftige sig med den mørke agenda, som trådte tydeligt frem med Corona-fortællingen. Jeg overdriver ikke, når jeg siger, at det er DET spørgsmål, der har splittet den spirituelle verden i to – lige som Coronaen har splittet resten af vores verden.

Vi har oplevet den bifurcation (2-deling), som de fra åndelig side har forberedt os på gennem flere år. Den trådte for alvor i kraft omkring vintersolhvervet, december 2020, og har invaderet både den spirituelle og “almindelige” verden. Og den har splittet familier, venner og andre relationer. Det er fuldkommen samme mønster over hele verden. Og det har som sagt været forudsagt længe. Men det gør det ikke mindre smertefuldt.

empoweryou

Det store spirituelle spørgsmål og Corona

Men tilbage til, hvordan det store spirituelle spørgsmål har udfoldet sig i de kredse, der bevidst arbejder for at forankre Lyset på Jorden. Altså for ascension = at hæve vibrationerne, så vi kan bryde ud af 3. dimensions (3D’s) gamle matrix og begynde at skabe vores nye liv i 5. dimension (5D).

Nu er det jo ingen hemmelighed, at jeg er blandt dem, der fra begyndelsen valgte at tale åbent om det, jeg så. Og at jeg gik i gang med en dybdegående research bagved scenen for at blive klogere på den kære Corona-fortælling. Jeg vidste fra starten, at den var en vigtig del af skiftet fra 3D til 5D, som jeg har beskæftiget mig med i mange år. Min research mundede ud i bogen AT VÅGNE, som udkom i juni.

Og det er heller ingen hemmelighed for dig, der har fulgt med i mine skriverier, at rejsen ned i kaninhullet bød på mange aha-oplevelser. Hvor den mørke agenda, som har styret vores liv i 3D matrixen, afslørede sig for mig på en måde, som var langt vildere, end jeg havde forventet.

Det fører for vidt at uddybe her – det skal du læse AT VÅGNE for at forstå. (Den kan købes her på siden, både som trykt bog og som e-bog. Desuden kan du bestille den hos lokale boghandlere landet over og hente den 2-3 dage efter din bestilling. Prisen hos boghandleren er 139 kr. lige som i min webshop – men du sparer fragten på 40 kr.)

empoweryou

Mange spirituelle spørgsmål kredser om det samme

Nå, tilbage til det store spirituelle spørgsmål. I den proces, jeg har været igennem – og i det globale spirituelle netværk, jeg har bevæget mig i – er jeg gang på gang stødt på de yderst relevante spørgsmål:

Skal vi som spirituelle mennesker overhovedet beskæftige os med den mørke agenda?

Er vi med til at forstærke/tiltrække mørket ved at give energi til det?

Skal vi ikke hellere “bare” sørge for at holde kærlighedsvibrationen høj i vores eget system, for at holde den kollektive vibration høj?

Skal vi møde den mørke agenda med medfølelse og kærlighed, eller skal vi afsløre den og sige klart NEJ TAK til at deltage i dens “spil”?

Det er som nævnt i min optik yderst relevante spørgsmål. Og det er en yderst svær balance at holde. Den med, hvor meget vi skal beskæftige os med mørket/den lave vibration, når det viser sig, at den er en realitet i vores verden. Og hvor meget vi skal fokusere på at være i Lyset/den høje vibration.

Og jeg tror ikke, der er et éntydigt svar. Herunder vil jeg prøve at ridse op, hvordan jeg ser på det. Måske kan du bruge det i den tid, der kommer. Så du kan finde din egen balance i det hele.

empoweryou

Vi er alle unikke – og har unikke roller

Mit standard-svar på spørgsmålene har hele vejen igennem været – og er stadig:

Vi er alle unikke og har signet op til at spille unikke roller i den kamp mellem mørket og Lyset, som udspiller sig på Jorden. Så den største fare ift disse spørgsmål er, at vi kloger os på de andres valg. Og tillader os at mene noget om deres måde at indgå i bevidsthedsskiftet på.

For jeg tror på, at vi alle er gået ind i dette liv med fuld bevidsthed om, hvad det var for et kæmpe paradigmeskift, vi ville komme til at deltage i. Det kan godt være, at nogle spiller en anden variation af deres rolle end oprindelig tænkt. Men selv det er måske en del af den store plan. For i det, der foregår lige nu på Jorden, har vi brug for alle roller. Selv de mørkeste mørke og de ondeste onde spiller en rolle, vi som kollektiv har brug for, for at vågne op til dem, vi i sandhed er. Vågne op til Kærligheden indeni os. For det er jo det, det hele går ud på.

Og – som GUD så klogt siger i Neale Donald Walshs Guddommelige Samtaler 1:

Du er nødt til at vide, hvem du ikke er, før du kan vide, hvem du er.

empoweryou

Det store spirituelle spørgsmål – og de forskellige roller

Og der har de mørke kræfter, som har kontrolleret vores liv i 3D, spillet en meget vigtig rolle, ved at vise os, hvem vi ikke er. Vi er ikke hovedløse, ubevidste væsener, der blindt adlyder autoriteterne, og følger det, vi får besked på, selv om det ikke hænger sammen. Vi er ikke sådan nogle, man kan bilde hvad som helst ind. Vi er ikke i vores grundessens frygtstyrede væsener.

Ja – det er det, vi er programmeret til at være i 3D, men det er ikke sandheden om os. Vi er langt større. Langt klogere. Langt mere (selv)kærlige. Langt mere kraftfulde. Langt mere suveræne. Og det er det, vi er ved at finde ud af – og for alvor kommer til at finde ud af i den tid, der kommer. Det er det, hele bevidsthedsskiftet handler om. Og for at finde ud af det, så har vi brug for alle roller.

Vi har brug for dem, der graver og researcher i den mørke agenda – for uden dem ville tingene slet ikke komme frem og menneskeheden ikke vågne. Og så kunne vi allesammen blive i 3D matrixen og lade dem, der har haft magten i årtusinder, fortsætte med at kontrollere os.

Og vi har brug for dem, der holder sig helt uden for, og holder kærlighedsvibrationen høj for sig selv og det kollektive.

Vi har brug for dem, der ser klart og åbent på agendaen.

Og vi har brug for dem, der stiller sig kritiske over for “konspirationsteoretikerne”. For en kritisk sans, især i en tid, hvor vi er ved at opdage, at vi er blevet snydt og løjet for, er en vigtig evne.

Vi har brug for dem, der kigger dybt i sig selv og transformerer mørket der.

Og vi har brug for dem, der er helt ude på barrikaderne for at transformere mørket der.

Kan du se pointen? Vi kunne ikke klare det her mega-kæmpe-store projekt, vi i fællesskab har gang i, uden de forskelligartede roller, vi spiller. Hver eneste af os har sin helt unikke måde at bidrage med.

empoweryou

Svaret på det store spirituelle spørgsmål

Så det værste vi kan gøre (og ja, det sker, også for mig) det er at gøre os kloge på, hvad de andre “burde” gøre. Hvad der er “det rigtige” at gøre.

Der er ikke noget, der er rigtigt. Og derfor heller ikke noget, der er forkert.
Der er ikke noget, vi burde. Og derfor heller ikke noget, vi ikke burde.
Der er ikke noget, der er mere spirituelt end andet.
Der er kort sagt ikke nogen måde at håndtere det, der kommer frem, der er bedre end andre måder.

Der er kun det at følge vores egen indre guidning, og agere på den måde, som den vejleder os til.

Være tro mod os selv. Finde vores egen indre sandhed. Og respektere, at andre gør det samme.

I tillid til, at alt er præcis som det skal være. Og i anerkendelse af, at det er MEGA stort og svært, det her.

Aldrig før er det sket i Universet, at en planet sammen med sine levende beboere går fra 3D til 5D. Kun de sejeste sjæle har fået lov af Guddommen til at deltage i det. Og det omfatter os alle, hver og en, der er inkarneret lige nu. Uanset hvilken rolle, vi spiller.

Husk det i den tid, der kommer.

Vær nænsom mod dig selv og din rolle.
Vær nænsom mod dine medmennesker og deres roller.
Vær nænsom mod dem, der spiller mørket/det ondes roller.
Og vær nænsom mod dem, der spiller rollen som mørkets/det ondes ofre.

Det sidste er nok det, der ligger mest til højrebenet. Det er vi gode til – at være nænsom og have medfølelse med ofrene. Det er nok  de 3 første, der kan bruge et realitetscheck.

empoweryou

Mit inderlige håb

Jeg håber inderligt, at vi i den tid, der kommer, kan begynde at heale noget af al den splittelse, vi har skabt i de seneste halvandet år. Fra bifurcation til oneness. Fra 2-deling til forening. Det er vejen frem. Og at vi vil komme i tanke om, at det er vores sande natur at samarbejde i stedet for at bekrige hinanden.

Her slut oktober 2021 er alle de store planeter færdige med deres retrograd, så nu er der snart ingen bremse på energien. Så kan det være, at afsløringerne af vores matrix ikke bare siver i undergrunden og når frem til de særligt opmærksomme, som de har gjort indtil nu. Men at de også når de danske mainstream medier på en måde, så alle er nødt til at tage stilling til det.

Det håber jeg også inderligt. For det er også vejen frem i min optik. Vi er nødt til at se klart og tydeligt, hvad der gemmer sig i skyggen, individuelt og kollektivt, for at kunne transformere den. Hvis du vil læse mere om den problematik, så læs evt. indlægget Covid og de 3 faser i ascensionsprocessen. 

Eller du kan som sagt læse bogen AT VÅGNE.

 

OBS!

Hvis du ønsker inspiration som denne direkte i din indbakke, kan du TILMELDE DIG NYHEDSBREVET FRA EMPOWER YOU. Her kommer indlæggene nogle uger før, de bliver uploadet som blogindlæg. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du en gratis meditation til din skaberkraft. 16 minutter, der booster din evne til at skabe højtvibrerende scenarier for dig selv og andre. TILMELD DIG HER

1 Comment

Post A Comment