Øvelse: Plant overflod i din underbevidsthed

I dette indlæg får du en helt enkel øvelse til at hæve dine vibrationer.

Det er sommer. Vi skal ud i solen og vinden og vandet. Og ikke sidde for meget ved en skærm. Sanse i stedet for at tænke.

Så dette indlæg bliver uden en masse baggrund for, hvorfor det er vigtigt, at du om-programmerer din underbevidsthed.

Hvis du vil have yderligere forklaringer omkring dette, kan du gå til mine øvrige indlæg i underbevidstheds-kategorien:

Øvelse: Omprogrammer din undervidsthed
Øvelse: Frigør dig fra dine ubehagelige følelser og gamle mønstre
1-minuts øvelse: 4 trin til at plante lykke i din underbevidsthed

I dette indlæg vil jeg dele den bedste overflods-øvelse, jeg kender. En øvelse, som gør hele dit system klar til at modtage overflod på alle planer.

Og når jeg siger overflod, så mener jeg ikke bare en lind strøm af penge. Jeg mener overflod på alle planer: overflod af glæde, kærlighed, meningsfuldhed, velvære, tilfredshed, lykke – og alt hvad du ellers ønsker dig.

Lad denne øvelse blive din sommer-bøn/sommer-bekræftelse. Et skønt og forvandlende sommer-ritual.

 

3 vigtige pointer for at skabe et liv fyldt med overflod

 

Men lige en smule forklaring, inden du får øvelsen: Der er 3 vigtige pointer, som er vigtige for at lykkes med at skabe et overflods-liv:

 1. Din underbevidsthed er chefen i den evige skabelses-proces, der foregår mellem dig og Universet. På den måde er de programmer, som din underbevidsthed kører efter, afgørende for, hvad du tiltrækker og hvilket liv, du skaber. Uanset hvad dit bevidste sind og din mund går og siger og bekræfter.
 2. For at ankre en programmering, der tiltrækker overflod, i din underbevidsthed, skal du vedholdende og kontinuerligt over en længere periode lære den, at det er disse nye programmer, den skal operere efter.
 3. For at få din underbevidsthed til at tro på, at du mener de nye programmer alvorligt, skal du sørge for at have så mange positive følelser som overhovedet mulig koblet på din om-programmerings-proces. Fordi underbevidstheden er emotionel, ikke rationel.

 

TAK er den bedste bøn overhovedet

 

Og lige lidt mere forklaring, inden du får øvelsen: Hvis du har gennemgået mit e-kursus med de 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv, så ved du at den bedste bøn overhovedet er: TAK. Kort om hvorfor:

Når du siger TAK for, at noget godt er kommet til dig – uanset om det allerede er kommet, eller du blot har sendt ønsket ud – så signalerer du både indadtil i din egen underbevidsthed og udadtil i Universet, at du tror fuldt og fast på, at du er støttet og næret og at alt, hvad du har brug for, kommer til dig med lethed.

Og når du sender disse signaler indad og udad, så får du det godt, bliver glad og taknemmelig og hæver dine vibrationer, så de appelsiner, du ønsker dig, rent faktisk har mulighed for at lande i din turban.

Hvis du derimod beder ud fra en mangel-tilstand, á la: Åh kære Univers/kære Gud/kære Engle – please send mig det og det – så signalerer du indad og udad, at du er i en mangeltilstand. Du indtager en offer-rolle, du sænker dine vibrationer og alt det gode, du ønsker, kan ikke komme i kontakt med dit energi-felt.

Fordi lige tiltrækker lige. Så enkelt er det.

 

Her kommer øvelsen:

 

Så her kommer den bedste øvelse til at plante overflod i din underbevidsthed:

 

Jeg er SÅ velsignet. Jeg er SÅ taknemmelig. TAK. TAK. TAK.

 

Sig den langsomt, så du virkelig kan føle, hvordan det er at være så velsignet og taknemmelig.

Dvæl ved hvert enkelt ord.

Træk vejret helt ned i maven på hver sætning.

Tag den med ud på solsengen, på stranden, i skoven, i flyveren, på sejlbåden, i solen, i regnen, i vinden, i vandet.

Lad den fylde dit sind når du vågner om morgenen og når du skal falde i søvn om aftenen.

Og mange gange i løbet af dagen, hvor du lige kommer i tanke om det.

Bliv ved. Gentag igen og igen, indtil du kan mærke, at det er sandt. Indtil selv din underbevidsthed – som indtil nu har troet på noget helt andet – nu tror på at:

 

Jeg er SÅ velsignet. Jeg er SÅ taknemmelig. TAK. TAK. TAK.

 

Jeg lover dig, at den forvandler dig og din underbevidsthed og dermed dit liv. Hvis du lover, at du bliver ved og ved, indtil det ER sandt for dig. Også selv om det tager noget tid.

Tænk på, hvor lang tid din underbevidsthed har brugt på at lære:

 • at livet er en kamp
 • at du ikke har fortjent lykke, kærlighed og overflod
 • at du ikke er værdig til at være velsignet og støttet og elsket bare fordi du er dig.

Så er det vel ikke så mærkeligt, hvis du skal bruge det meste af en sommer på at om-programmere de gamle fattigdoms-koder og kamp-koder. Så du kan hæve dine vibrationer og gøre dig klar til at tiltrække en overflod af alt det gode du ønsker dig.

Og husk: Jo flere gange, du gentager bønnen/bekræftelsen, jo mere kommer du ind i følelsen af at være velsignet og taknemmelig. Og den følelse er ganske enkelt helt vidunderlig at bære indeni. Og altså transformerende i forhold til din underbevidsthed.

Man kan blive helt afhængig af den følelse. Afhængig på den gode måde, forståes. På en måde, hvor hele dit system reagerer, hvis følelsen for en tid forlader dig. Og så er det jo bare om at komme i gang med at plante dens godgørende frø ved at gentage bønnen/bekræftelsen igen og igen 🙂

Så hermed min opfordring til dig: Gør dig selv afhængig af denne bøn/bekræftelse i denne sommer. Den vil gøre dig klar til at møde dig selv og livet på en mere sand måde. Og tiltrække overflod på alle planer.

Fordi overflod er sandheden om dig og om livet.

Rigtig go fornøjelse.

Og rigtig go sommer 🙂

 

High Vibes fra Ianneia

 

P.S.

Hvis du vil bruge sommeren på at arbejde målrettet på at hæve dine vibrationer så du kan tiltrække det liv, din sjæl ønsker sig, kan du ta et kig på mit e-kursus med 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv: MANIFESTER DIN LIVSDRØM

 

P.S.P.S.

Hvis du vil have yderligere inspiration til at tage kraften hjem til dig selv, så check den samlede oversigt over mine blog-indlæg ud her. Tilmeld dig bloggen til højre på siden, hvis du vil have direkte besked om nye indlæg.

P.S.P.S.P.S.

Tilmeld dig nyhedsbrevet på EmpowerYou hvis du vil holde dig opdateret med tips og trick til at tage kraften hjem til dig selv, gode tilbud og andet slowfood til sjælen og guf til din kraft.

3 Comments
 • Pingback:3 tips til at hæve vibrationer her og nu
  Posted at 17:32h, 24 september Svar

  […] Plant overflod i din underbevidsthed […]

 • Jeanette
  Posted at 14:01h, 05 juli Svar

  Hejsa og tusind tak for den fine øvelse,jeg blev helt rørt,da jeg havde sagt det en del gange. Simpelthen så fantastisk ,at noget så enkelt kan være så power fuldt❤️

 • ianneia
  Posted at 10:51h, 06 juli Svar

  Selv tak kære Jeanette. Jeg er rigtig glad for, at du fik noget ud af øvelsen. Nemlig – meget enkelt og meget powerfuldt. Bare bliv ved hele sommeren 🙂

Post A Comment