Flere hurtige tips til at hæve dine vibrationer

Måske har du læst nogle af mine øvrige indlæg i denne kategori om vibrationer og Loven om Tiltrækning og fået en god forståelse for, hvorfor det er vigtigt at holde dit eget vibrationsniveau højt?

Måske har du oven i købet besluttet dig for at et af de vigtigste projekter i dit liv fra nu af er bevidst at arbejde på et højt vibrationsniveau i dit eget system?

Fordi du har erkendt, at dit eget vibrationsniveau betyder ALT når det handler om, hvad du tiltrækker og manifesterer gennem Loven om Tiltrækning. Og ALT når det handler om, hvad du er i stand til at give til andre og til verden.

Måske har du oven i købet taget skridtet fuldt ud og investeret i mit e-kursus med de 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv  – som giver dig al den viden og alle de redskaber, du har brug for, for at sikre dig et højt vibrationsniveau.

Eller måske har du investeret i et af mine mindre e-kurser, designet til at hæve dine vibrationer (gennem selvkærlighed, tilgivelse eller taknemmelighed).

Eller – du har måske mine 6 guidede meditationer til sjælen liggende på din telefon, og lytter jævnligt, når dit vibrations-niveau trænger til lidt omsorg.

Anyway – uanset hvad, så er jeg sikker på at du godt kan bruge nogle hurtige tips i hverdagen til at hæve dit vibrationsniveau her og nu. Du fik 3 tips til at hæve dine vibrationer for noget tid siden og her kommer – i punktform og lige til at plukke, nogle flere gode ideer:

Inden vi kommer til de gode ideer så lad os lige slå én ting fast med det samme: alt hvad der får dig til at have det godt, er med til at hæve dine vibrationer. As simple as that.

Når du ved det, er jeg sikker på, at du ikke undrer dig over nedenstående råd. Og – allerbedst – sagtens selv kan finde på flere.

Du hæver dine vibrationer, når du:

  • Omgiver dig mennesker, der støtter dig frem for at pille dig ned
  • Lytter til musik, som bringer høje vibrationer (harmoni, vellyd, velvære) med tekster som stimulerer din kraft frem for at svække den (ikke for meget “jeg kan ikke leve uden dig” og “hjerte rimer på smerte” 🙂 )
  • Læser bøger og ser film, der bringer dig høje vibrationer (håb, optimisme, tro på dig selv og din kraft, tro på kærligheden)
  • Omgiver dig med farver, møbler, blomster, planter og andre ting, der får dig til at have det godt
  • Indtager en kost og behandler din krop på en måde, der nærer dig og får dig til at ha det godt.
  • … kom gerne med andre bud herunder i kommentar-feltet, så du kan opløfte og inspirere dine med-læsere.

 

Rigtig go fornøjelse 🙂

 

High Vibes

fra

Ianneia

No Comments

Post A Comment