3 tips til at hæve dine vibrationer

3 tips til at hæve dine vibrationer her og nu

I dette indlæg vil jeg give dig nogle af mine bedste tips til at hæve dine vibrationer i bestemte situationer, hvor du kan mærke, at din frekvens falder. Selv om jeg er en kvinde af mange ord, vil jeg forsøge at undlade at komme med lange forklaringer på, hvorfor alt det her med hæve vibrationer i vores kroppe og energi-systemer er så vigtigt. Blot denne korte indledende forklaring:

I denne tid, Vandmandens Tidsalder med den nye, højtvibrerende energi strømmende til Jorden, virker Loven om Tiltrækning væsentligt hurtigere end den gjorde i den gamle, lavere vibrerende energi.  Der er hurtig afregning ved kasse 1, hvad angår at modtage det, som vi selv sender ud.

Det gælder både højt- og lavt-vibrerende energi. Så hvis vi ønsker at modtage højt-vibrerende tilstande – glæde, tilfredshed, meningsfuldhed, begejstring, kærlighed for blot at nævne nogle få – så er vi nødt til at mestre det her med at styre vores egen vibration, så den matcher disse tilstande. Fordi Lige tiltrækker Lige.

Hvis du vil have yderligere baggrund og forklaringer på hele det her spændende felt, kan du gå til mine 3 forrige indlæg i denne kategori. Dem finder du her:

 

Den ny tid. Den nye energi. Jordens vibrationer stiger. Vandmandens Tidsalder. Hvad er det altsammen for noget?

Loven om Tiltrækning og vibrationer

Kend dit livsformål. Ær dine behov. Skab en høj følelsesmæssig grundfrekvens.

 

Din grundfrekvens er det vigtigste

 

Som jeg skrev i sidste indlæg, så er din grundfrekvens det absolut vigtigste.

Hvis du lever et liv, hvor du konstant går på kompromis med dig selv, dine behov og dine inderste drømme, og hvor du derfor ikke grundlæggende trives og har det godt,  så vil din grundfrekvens være rimelig lav. Og når din grundfrekvens er rimelig lav, så vil de tips, du får her ikke have den helt store – og i hvert fald ikke langvarige – effekt.

Der, hvor du får mest glæde af dem er, når du stille og roligt arbejder på at etablere en høj grundfrekvens og så bruger tips’ene til at komme tilbage på niveau, når din energi liige kommer på afveje – eller skal vi kalde det på nedtur.

For selv om du har en høj grundfrekvens, så er det jo – som du kan læse i indlægget: Når jeg kender mit livsformål, bliver livet så en dans på roser – ikke en garanti for, at du ikke støder ind i udfordringer, problemer, svære situationer, svære relationer m.m.

I de tilfælde er det godt at ha forskellige redskaber på hånden til at hæve vibrationer i hele dit system, så du kan hjælpe din frekvens tilbage på sporet. Komme hjem til dig selv igen, kan vi også kalde det.

Det er sådan nogle tips, du får i dette indlæg. Så lad os hellere komme i gang.

 

Tip 1 til at hæve vibrationer: Tænk på en du elsker

 

En meget enkel måde, at hæve dine vibrationer på, er at tænke på en, du elsker. Det kan være din gamle bedstemor, din yndlingslærer i skolen, et barn, et kæledyr, din skytengel, Jomfru Maria, Moder Jord – eller selvfølgelig din partner eller kæreste.

Det, der er meget vigtigt, når du vælger den, du vil sende kærlige tanker til, er at der er et ukompliceret kærlighedsforhold mellem dig den person. Derfor er børn, kæledyr og engle så gode til den her praksis. Fordi der som regel er et eller andet lettere kompliceret, når vi er i kærlighedsrelationer med andre voksne.

Det er altså vigtigt at det er så ren og ubetinget en kærlighedsfølelse som overhovedet muligt.

Når du ved, hvem du vil tænke på, så er det hele såre enkelt:

Luk øjnene, tænk på personen, tag nogle dybe åndedrag og MÆRK Kærligheden fylde dig. I det øjeblik du mærker Kærligheden fylde dig, er din frekvens steget. Ren, ubesmittet og ubetinget Kærlighed er én af de højest vibrerende følelser overhovedet.

Bliv ved med at tænke på personen – tilføj evt. tanker om dejlige stunder I har haft sammen – i et par minutter, tag et afsluttende dybt åndedrag, åbn øjnene og MÆRK din vibration.

Kan du mærke, at den er steget? At du er lettere? At det, der tyngede lige før fylder lidt mindre nu? Ikke helt forsvundet måske, men fylder mindre end før?

Hvis du kan mærke forandringen, så gå videre med din dag – nu med den nye, lettere vibration. Hvis ikke, lav øvelsen igen – evt. med en anden person eller et andet væsen.

 

Tip 2 til at hæve vibrationer: Taknemmelighed

 

En anden af de allerhøjest vibrerende følelser er taknemmelighed. Derfor er et andet tip at fokusere på noget, som du er taknemmelig for.

Så igen: Luk øjnene, tænk på det, du er taknemmelig for, tag nogle dybe åndedrag og MÆRK Taknemmeligheden fylde dig. I det øjeblik du mærker Taknemmeligheden fylde dig, er din frekvens steget.

Bliv ved med at tænke på det, som du er taknemmelig for – tilføj evt. andre ting, som kommer til din bevidsthed – i et par minutter, tag et afsluttende dybt åndedrag, åbn øjnene og MÆRK din vibration.

Kan du mærke, at den er steget? At du er lettere? At det, der tyngede lige før fylder lidt mindre nu? Ikke helt forsvundet, men fylder mindre end før?

Hvis du kan mærke forandringen, så gå videre med din dag – nu med den nye, lettere vibration. Hvis ikke, lav øvelsen igen. Tænk evt. på noget nyt, som du er taknemmelig for.

 

Tip 3 til at hæve vibrationer: Vælg bekræftelser, der bringer dig lettelse

 

Det sidste tip, jeg vil dele med dig i dag er at gå efter følelsen af lettelse. Lige som Kærlighed og Taknemmelighed er Lettelse en højt-vibrerende følelse. Så uanset hvad der skal til for at opnå følelsen af lettelse, så gør det.

Her vil jeg gerne sige en enkelt ting omkring affirmationer/bekræftelser, som der er sagt og skrevet meget om i tidens løb. Der er udviklet og opstillet mange regler for hvad man ”må” og ”ikke må” i den forbindelse.

F.eks. ”må” man ikke bruge ordet ”ikke” fordi underbevidstheden ikke forstår ordet ”ikke”. Man må heller ikke tale i fremtid eller i hypoteser, men kun i nutid, fordi ellers skubber man det man gerne vil have til at ske foran sig, og det kommer aldrig til at ske.

Du har måske hørt de her – eller andre – regler.

I min verden er der kun en regel: hvilken følelse skaber den pågældende affirmation eller bekræftelse i dig. Dine følelser er din absolut vigtigste tiltræknings-magnet, derfor er de rettesnoren for ALT, hvad der handler om at hæve dine vibrationer.

Så altså: hvis det skaber en dyb og dejlig følelse af lettelse i dig at sige til dig selv: Hvor ville det bare være dejligt, hvis jeg ikke skulle på arbejde i morgen – så brug den.

Og lad tankerne vandre videre derfra omkring hvad du så ville bruge tiden på. Se det for dig, mærk det, sans det det på så mange måder som muligt – jo flere sanser og følelser, du har i brug, når du tænker dine højtvibrerende tanker, jo bedre virker de på dit vibrations-niveau.

Sig den affirmation, der bringer lettelse mange gange og NYD følelsen af lettelse. Svælg i den til du ikke gider mere. Når du så går videre med din dag, så har du denne vibrations-stigning med dig.

Og hvis det er noget, du har lyst til eller brug for at gøre hver dag, så er det nok på tide at kigge på din grundfrekvens i relation til dit arbejde. Er det tiden at kigge dig om efter noget andet? Er det arbejde, du har nu, med til at fastholde din grundfrekvens på et lavt niveau?

Eller er det blot i denne uge, at du har brug for hjælp til at holde din frekvens høj ved at drømme dig væk? Kun du ved det 🙂

 

Kærlighed, Taknemmelighed og Lettelse på én gang

 

De 3 tips, du har fået her, kan selvfølgelig kombineres på forskellige måder.

Det kan være, at du kan finde nogen eller noget at tænke på, som både fylder dig med Kærlighed og Taknemmelighed. Og det kan være, at du kan finde en affirmation, der netop bringer dig lettelse, fordi den bekræfter din Kærlighed og din Taknemmelighed.

Her er det kun din egen fantasi, der sætter grænser.

Ét af mine mest populære blogindlæg indeholder min foretrukne bekræftelse til at hæve vibrationer, som jeg postede først på sommeren. Den kan du finde her til inspiration:

Plant overflod i din underbevidsthed

Og for nu at fylde inspirations-koppen helt op, så får du lige endnu et link til et af mine seneste indlæg, hvor du får flere tips og ideer til at hæve vibrationer. Der er både fast-food og slowfood. Du finder det her:

Loven om Tiltrækning og vibrationer

Og med al den inspiration håber jeg, at du bare vil gi den gas og finde på alle mulige skønne tanker og handlinger, som skaber skønne højt-vibrerende følelser i dig. De er lige så vigtige som plasteret i din pung, som du lige har ved hånden, hvis du skulle få en vabel på en gåtur i et par nye sko 🙂

For – som sagt – selv om du lever et liv, hvor du har en høj grundfrekvens og grundlæggende er glad, trives og har det godt – så lur mig, om der ikke ind imellem kommer udfordringer, hvor din frekvens falder, og hvor du har brug for at komme tilbage til dit store selv og opad på vibrations-stigen.

 

Rigtig go fornøjelse med opstigningen.

High Vibes

fra

Ianneia

 

P.S. Hvis du virkelig har fået blod på tanden ift at hæve dine egne vibrationer, så tag et kig på et af mine 2 e-kurser, som giver dig redskaber til netop det:

Det store kursus med de 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv:

Manifester din livsdrøm- skab det liv din sjæl ønsker sig

og det mindre omfangsrige kursus:

Lær at elske dig selv – og skab glæde, ro og kærlige relationer.

9 Comments
 • Pingback:Hvor er din nuværende udstråling på vibrations stigen? - Empower You by Ianneia
  Posted at 17:14h, 28 oktober Svar

  […] 3 tips til at hæve dine vibrationer her og nu […]

 • Pingback:Hvor på vibrations stigen ligger din udstråling? - Empower You by Ianneia
  Posted at 20:48h, 28 oktober Svar

  […] 3 tips til at hæve dine vibrationer her og nu […]

 • Pingback:Flere hurtige tips til at hæve vibrationer - Empower You by Ianneia
  Posted at 14:52h, 15 januar Svar

  […] du godt kan bruge nogle hurtige tips i hverdagen til at hæve dit vibrationsniveau her og nu. Du fik 3 tips til at hæve dine vibrationer for noget tid siden og her kommer – i punktform og lige at gå til, nogle flere gode […]

 • Christina Bech
  Posted at 22:00h, 20 januar Svar

  Mange tusind tak for et dejligt indlæg. Ja kærlighed er højtvibrerende 😀 tak.
  Jeg glæder mig til at modtage mere fra dig på e-mail.

  • Ianneia
   Posted at 23:04h, 20 januar Svar

   Selv tak Christina. Jeg er rigtig glad for at du kan bruge det 🙂

 • Jørgen Toft
  Posted at 20:12h, 16 august Svar

  Kan nogen forklare en novice, hvordan man definerer “vibrationer” i denne sammenhæng?

  • Ianneia
   Posted at 16:32h, 17 august Svar

   Kære Jørgen.
   Vores vibrationer er kort fortalt et udtryk for, hvordan vi har det. Når vi hæver vores egne vibrationer og bevæger os opad på vibrations-stigen får vi det bedre og bedre. Når vi bevæger os nedad får vi det dårligere. Følelser som vrede, sorg, afmagt, skyld og skam er meget lavt-vibrerende følelser (som videnskabsmændene også er begyndt at kunne måle) mens følelser som glæde, begejstring, kærlighed, tillid og tilfredshed er højtvibrerende. Så de følelser, vi er fyldt af er afgørende for de vibrationer – eller den frekvens – som vores krop og hele energisystem svinger med. Og det har stor betydning for, om vi har det godt eller dårligt.

   Og når vi er i stand til at hæve vores egne vibrationer i situationer, hvor de har det med at gå nedad (altså når vi bliver fyldt af lavt-vibrerende følelser), så får vi større indflydelse på, hvordan vi har det, og dermed større indflydelse på kvaliteten af vores liv. Derfor er det mestre dine egne vibrationer en vigtig del af “at tage kraften hjem til dig selv” som er mit danske udtryk for det engelsk/amerikanske “empowerment” (deraf navnet på mit firma Empower You).

   En af de allerbedste og sikreste måder at sikre dig et højt vibrations-niveau er ved at træne din egen kærlighedsevne. Kærlighed er den højest vibrerende følelse, og ved at åbne hjertet for kærligheden først og fremmest til dig selv hæver du stille og roligt dine vibrationer. Derfor er selvkærlighed et helt centralt emne i alle mine kurser, foredrag og coaching sessioner. Når først din evne til at elske dig selv er styrket, vil kærligheden brede sig ud til alle omkring dig. På den måde er det, at du hæver dine egne vibrationer gennem selvkærligheden, med til at hæve vibrationerne i dine omgivelser og i sidste instans på hele jorden.

   Du kan få mere indblik i det med vibrationer i flere af blogindlæggene her på siden. Læs f.eks. om vibrations-stigen m.fl. Og skriv igen, hvis du stadig har svært ved at forstå det 🙂

 • Camilla Louise hansen moe
  Posted at 18:49h, 25 november Svar

  Du er bare fantastisk! Det var lige hvad jeg havde brug for for at få min grundfrekvens op igen. Tak.

  • Ianneia
   Posted at 13:42h, 26 november Svar

   Tak for din tilbagemelding Camilla. Jeg er så glad for, at du kan bruge tips’ene 🙂

Post A Comment