Den nye Jord. Tips til at håndtere skiftet

Bøn. Mantra. Og et Kænguru-hop ;-)

Tre tips til at manifestere skiftet til den nye Jord.

 

En læser af mit nyhedsbrev skrev til mig, om jeg havde nogle gode råd til bønner i denne udfordrende tid, hvor vi står midt i skiftet til den nye Jord. Det gav mig lyst til at dele noget af det, jeg selv bruger i mine bønner. Udover tips til bønner vil jeg desuden dele et par andre praksisser, som jeg bruger til at holde min frekvens høj.

Som du sikkert ved, handler alting om vibrationer. Og i denne specielle tid handler det først og fremmest om, at alt, vi sender ud (og ind i os selv) er med til at hæve vores vibrationer. Et højt vibrationsniveau vil lette overgangen til den nye Jord. Og være med til at vi manifesterer den hurtigere. Lige nu er der så meget, der kan sende os nedad på vibrationsstigen, så tips til at hæve vores frekvens kan vi alle bruge.

den nye jord

Bønner for skiftet til den nye Jord

For netop at stimulere en høj frekvens, sørger jeg altid for at formulere mine bønner som taksigelses-bønner. Det vil sige at jeg starter med “Tak fordi …..” – i modsætning til det, jeg kalder “Please hjælp mig”-bønner. Du som har læst KÆRLIGHED i 5. DIMENSION ved, hvad jeg taler om. Du, som ikke har, får herunder nogle eksempler.

Taksigelsesbønner kunne f.eks. lyde sådan her:

“Guddommelige Kærlighed, TAK fordi du hjælper mig igennem denne proces med lethed og ynde, til mit og altings højeste bedste.”

“Kære Engle, TAK fordi I er hos hele menneskeheden, så vi klarer dette skifte til det højeste bedste for alle.”

“Himmelske Mor og Himmelske Far. TAK fordi I viser mig vejen gennem denne udfordring, så den løser sig på bedste måde for mig og alle omkring mig.”

“Kære Højere Selv. TAK fordi du guider mig i denne svære situation, så Kærligheden, Lyset og Sandheden får lov at råde.”

Det kan lyde på alle mulige andre måder, som det nu føles rigtigt og sandt for dig.

 

Taksigelsesbønner stimuler tilliden til, at du – og vi alle – allerede er hjulpet.

Pointen er, at når vi formulerer vores bønner på denne måde, kommer de fra en vibration af taknemmelighed og tillid til, at vi er sørget for, passet på og guddommeligt guidet, selv om det ikke altid ser sådan ud på overfladen i vores konkrete liv. Vi sender en højtvibrerende vibration ud – som sender noget tilbage til os, som matcher denne høje vibration. I følge Loven om Tiltrækning, som opererer efter princippet lige tiltrækker lige.

Anderledes forholder det sig med “Please hjælp mig/os”-bønner, som sendes ud fra en lavere vibration af magtesløshed, frustration, utryghed, desperation, offermentalitet m.v. De kan være med til at vedligeholde den lave frekvens, som er så udbredt på Jorden lige nu. Og som især medierne er med til at vedligeholde. På den måde kan “Please hjælp mig/os”-bønner faktisk gøre det modsatte af, hvad intentionen bag dem er.

Ikke blot sender taksigelsesbønner en højere vibration udad, men også indad i dig, hvor den stimulerer tilliden til, at du er hjulpet. Samt taknemmeligheden over den – synlige eller usynlige – hjælp, du/vi får. Det i sig selv er med til at hæve din vibration, så du bedre kan se løsninger og modtage guidning “udefra”. Vi kan også sige det på denne måde: Mens “Please hjælp mig”-bønner er med til at lukke/sammentrække dit energisystem, er Taksigelses-bønner med til at åbne og udvide.

I bogen KÆRLIGHED i 5. DIMENSION uddyber jeg, hvad det at leve og ånde ud fra taknemmelighedens vibration kan gøre. Plus en hel masse andet, som holder dit vibrationsniveau højt. Hvis du er interesseret i bogen, kan du købe den i webshoppen her på siden. Du kan også bestille den hos din lokale boghandler, som vil have den i løbet af 2-3 dage.

 

Et højtvibrerende mantra

Udover bønner er der også en anden ting, jeg bruger til at holde mit vibrationsniveau højt. Nemlig et mantra, som indeholder højtvibrerende koder. Jeg har mantraet fra en virkelig skøn kvinde, Blossom Goodchild, som kanaliserer The Federation of Light (TFL). Du finder hendes YouTube kanal HER.

For lang tid siden gav TFL Blossom (og hendes følgere) dette mantra, som de anbefaler, at vi bruger jævnligt. Gerne flere gange om dagen, gerne inden vi falder i søvn og gerne når vi vågner op om morgenen. De forklarer på flere af videoerne, at dette mantra indeholder koder, som aktiverer de højtvibrerende energier i os. På den måde er vi med til både at holde den høje energi for os selv, for dem omkring os og for menneskeheden. Og vi er med til at “beskytte” os selv mod alle de lavtvibrerende koder, som der er mange af i disse tider.

Mantraet lyder:

I AM the Light
I AM the Love
I AM the Truth
I AM

AM står med store bogstaver, fordi TFL lægger tryk på dette ord, når de siger mantraet på Blossoms videoer. På dansk ville mantraet jo lyde:

Jeg ER lyset
Jeg ER kærligheden
Jeg ER sandheden
Jeg ER

Jeg tror, det er ligemeget, om vi bruger den engelske eller danske udgave. Jeg veksler lidt imellem dem.

Du kan prøve, om det giver mening for dig – og om du kan mærke, det styrker din vibration. Hvis ja, så vil jeg anbefale, at du begynder at bruge det.

den nye jord

Et kænguru-hop til den nye Jord 😉

Et sidste tip er en øvelse, jeg har fra Lyscirklen.dk. Deres Youtube kanal er HER. Og deres website er HER.  Lyscirklen er Birgit og Trine (mor og datter) som gennem deres virksomhed i Sæby kanaliserer åndelige mestre og hjælper mennesker gennem skiftet. Bl.a. har de hjulpet mange med healing af vaccineskader m.m.

Jeg mener bestemt, at denne øvelse er kanaliseret fra Yeshua (Jesus), som jævnligt kommer med budskaber gennem Trine, som er clairvoyant. Den går ud på bevidst at visualisere, at du bevæger dig fra den gamle Jord (3D) til den nye Jord (5D). Se f.eks. for dig, at den gamle Jord er træt, udpint og afblomstret mens den nye Jord er lysende, farverig og meget levende. Se dig selv står på den gamle Jord og træde over på den nye. Jeg har mest brugt det at “hoppe” – som i et kænguruhop – fra den gamle til den nye Jord.

Men det er jo nok et spørgsmål om temperament, om man vil “træde”, “hoppe”, “flyve”, “svømme” eller noget helt femte.

For at give et konkret billede af de to udgaver af Jorden – den vi forlader og den nye Jord, vi er i gang med at lande på, kan du kigge på billedet i toppen af dette indlæg. Så er det måske nemmere at forestille dig øvelsen.

 

P.S.

Hvis du er blevet interesseret i bogen KÆRLIGHED i 5. DIMENSION, kan du herunder se en udtalelse, som jeg fik ind for nyligt. Og som jeg er meget glad for – lige som jeg i øvrigt er med alle de fine udtalelser, jeg har fået, og som du kan læse flere af HER. Denne kommer fra Helle Malling Beck:

Alt, hvad jeg i de seneste mange år har taget til mig af livsvisdom, bliver harmonisk samlet i denne bog til en markant dybere forståelse og erkendelse i forhold til mit eget liv. I bogen mærker man forfatteren som et menneske, der ud fra egne livsvilkår videregiver oplevelser, det er nemt som læser, at genkende og spejle sig i. Teksten løber som en strøm fra en empatisk, kærlig og lysende bevidsthed, som er både ydmyg, smuk og tillidsvækkende. Stor respekt for denne rejse og videregivelse.

I forhold til begrebet 5D sætter bogen på fineste, næsten fjerlette måde fokus på dette, for mange mennesker, STOR nytænkning. Men på en måde så det føles oplagt, sandt og ligetil. Næsten som om, man nu ser en stor åben vej foran sig. Den vej, hvor alle veje endelig mødes. Det giver håb. Det giver mening. Der er meget fine, inspirerende øvelser, der er formuleret  med al respekt for den proces, eller det sted i livet, man som læser er netop nu. Næsten som at blive taget blidt ved hånden for at lære at mærke kærligheden til hver eneste afkrog af hele ens væsen.

 

OBS!

Hvis du ønsker inspiration som denne direkte i din indbakke, kan du TILMELDE DIG NYHEDSBREVET FRA EMPOWER YOU. Her kommer indlæggene nogle uger før, de bliver uploadet som blogindlæg. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du en gratis meditation til din skaberkraft. 16 minutter, der booster din evne til at skabe højtvibrerende scenarier for dig selv og andre. TILMELD DIG HER


No Comments

Post A Comment