Om hvordan du bruger Covid tiden til at heale din frygt og bevæge dig fra 3D til 5D

Empowerment i en Covid tid

Virkelig en vild Covid tid, vi lever i lige nu. Både på de indre planer, hvor vi tilbydes SÅ mange muligheder for dyb transformation – og på de ydre planer, hvor kampen om sandheden udspiller sig for åbent tæppe.

I dag skal det handle om empowerment. Jeg vil gi dig nogle råd til, hvordan du bruger denne helt unikke tid til at træne din evne til at tage kraften hjem til dig selv. For tænk lige over det: Hvad er det for et mindset, der ligger bag hele Covid 19 scenariet?

Ja – enig – det er 3D’s (3. dimensions) mindset? Det mindset, som bygger på, at vi er svage ofre for noget farligt udefrakommende. At vi er i livsfare og må bruge al vores krudt på at overleve frem for at leve – hvilket naturligt genererer en masse frygt og behov for at beskytte os/passe på os selv (og hinanden, som vi siger 🙂

Det er det mindset, der igen og igen bekræftes i det offentlige rum lige nu. Og både du og jeg ved jo, at det mindset er passé. Det er usandt og det holder os i bunden af vibrations-stigen, hvor vi går rundt og rundt i ring i det lille selvs skabelsescirkel. Og dernede i bunden har vores immunsystem det rigtig skidt. Og vi tiltrækker mere af det, som vores opmærksomhed er fyldt af.

Så samtidig med, at der på de universelle planer aldrig har været så store lysindstrømninger til Jorden, og vi aldrig har haft så store muligheder for at slippe 3D og indtage 5D (= ascension) – så ser vi altså dette frygt-scenarie omkring Covid udspille sig i verden. Og det vi ser i verden, det er jo et spejl på vores indre.

Det giver os en unik mulighed for at:
– rydde op i de sidste rester af 3D frygten
– komme helt hjem i os selv og mærke og sanse vores egen kraft
– opdage de tankemønstre, som lammer og sender vores vibrationer nedad
– erstatte dem med nye tankemønstre, som styrker og sender vibrationerne opad
– styrke kærligheden i hjertet og få en DYB oplevelse af dens helt enorme healende potentiale

Det er ikke i småtingsafdelingen af muligheder, når vi taler ascension. Så TAK for dem 🙂

 

Hvordan bruger du Covid til at transformere frygten?

Og hvordan gør vi så det? Her kommer nogle forslag:

Først og fremmest må du gøre op med forestillingen om, at din krop er svag.

Din krop er templet/boligen for din sjæl her på Jorden. Den er et unikt, intelligent, magisk og dybt kompetent system, som er i stand til at heale og bringe sig sig selv tilbage til balance hvert øjeblik, det skal være. Så forestillingen om, at der kan komme noget som helst udefra og true kroppen, er i sig selv en illusion.

Det er de tanker, du fodrer kroppen med, som svækker immunsystemet og gør den modtagelig for diverse uhåndterbare invasioner udefra. Det er der, du giver kraften fra dig og lægger din skæbne i andres hænder.
Og overbeviser dig selv om, at du har brug for f.eks. injektioner for at beskytte dig.

Mere om de kære tanker herunder. Men først et citat fra Dr. Melissa Sell, tysk New Medicine Practioner (bygger på 5D mindset) som jeg synes rammer plet:


Det er altså 3D, der er på spil i dette scenarie med at overbevise os allesammen om, at vores og andres kroppe er både farlige og svage. Og at der skal komme noget udefra, i form af en injektion, og redde os. Og 3D lever jo i os allesammen – så lang tid er det trods alt ikke siden, at et 5D-liv blev fuldt tilgængelig her på Jorden. Så tanken om, at vi er sagesløse ofre for en udefrakommende fare er lige så nærværende i os, som at vi er stærke og kraftfulde skabere. Vi kan vælge at tappe ind i begge bevidstheder. 3D eller 5D – det er dit valg

Som jeg skriver i indlægget Kan man leve i 3D og 5D på samme tid?

Hvis du vælger 5D, skal du holde de kære 3D tanker i ave. Beslutte dig for, at de ikke er din virkelighed mere. Vælge nye tanker, som modgift til alle de ord og billeder, du bliver fodret med i nyheder og det offentlige rum (bare synet af mennesker med masker og det – undskyld mig – hysteriske fokus på injektioner stimulerer offerbevidstheden).

 

Forslag til 5D empowerment-tanker

Lad mig komme med et par forslag til 5D tanker:

Jeg er omgivet af lys, som kun lader det gode og sunde komme igennem til mig.
Min krop håndterer enhver udfordring med lethed og ynde.
Min krop er et kraftfuld tempel, som healer ALT.
Kun det, som er Lys og Kærlighed, kan nå mig.
Jeg er en kraftfuld skaber af ALT i mit liv.

Jeg er stærk – jeg er sund – jeg er rask.
Jeg er urørlig
og usårlig.

Kun til inspiration, for det allerbedste er, at du opfinder din egen bekræftelse. Og når du gør det, så brug reglen:

Den bekræftelse, som giver den stærkeste positive følelse, er den bedste.

Vælg én, der virker helt rigtig og styrkende for dig. Og sig den, tænk den, syng den, råb den, dans den, hvisk den, elsk den i de fleste vågne timer af din dag – også når du ser nyheder m.m. Hvis vi skal overskrive den kaskade af 3D tanker, der oversvømmer os lige nu i medierne, skal der sættes effektivt og vedholdende ind.

 

Positiv info om Covid 19

Noget som også styrker din kraft og tillid og dermed empowerment, er at opsøge viden om Covid 19, som vi ikke hører i de gængse medier.

For af en eller anden grund, som jeg ikke vil komme nærmere ind på her, så er den fortælling, vi får gennem journalister, sundheds-eksperter og politikere i mainstream medier kun en del af den samlede fortælling om Covid 19. Der er en tendens til, at optone frem for nedtone faren/alvoren. Gøre det hele værre, end det er, for nu er sige det direkte. Og ikke referere til de positive nyheder om sygdommen.

Det synes jeg er vigtigt, at vi ved. Fordi jeg jo tror på, at vi skaber den virkelighed, vi italesætter.

Så jeg opsøger andre kilder for at afbalancere. Og der er efterhånden masser af valid, dokumenteret information derude – hvis vi søger lidt andre steder end lige mainstream medierne – om, at den nye Corona virus og Covid 19 er langt mere uskyldig, end vi først frygtede. Det er meget svært at forstå, hvorfor restriktionerne gennem det seneste år er blevet værre og værre i takt med, at videnskaben har fundet ud af, at de allerfleste af os enten slet ikke mærker infektionen eller kun bliver ganske let syge – og at der er gode behandlingsmuligheder for dem, der bliver syge.

På WHO’s hjemmeside rubriceres sygdommen på linje med influenza, oven i købet en af de lette af slagsen med en overlevelsesprocent på over 99%. Så hvorfor restriktionerne tager til er en gåde, som får mig til at tænke, at der er en underliggende dagsorden, som vi ikke får at vide. Og den underliggende dagsorden kunne meget vel være det vaccineprogram, som lige nu rulles ud med en skræmmende hastighed. Ikke mere om det i dette indlæg – blot en konstatering af, vi er udsat for et frygt-bombardement af dimensioner, som alt tyder på, ikke har hold i virkeligheden.

Dette understøttes af kanaliserede budskaber fra den åndelige verden, som hele tiden har formidlet dette til menneskeheden. Jeg benytter mig af forskellige uafhængige kilder fra medier, som kanaliserer forskellige åndelige væsener (Ærkeenglen Michael, Det Hvide Broderskab, Åndelige Mestre, the Nine m.v.). Og de siger allesammen det samme på hver sin måde:

Den nye Corona virus og Covid 19 var i starten en ret alvorlig sygdom. De mutationer, vi oplever nu, er langt mindre skadelige (hvilket vistnok i øvrigt er helt almindelig lægeviden: jo mere en virus muterer, jo mindre skadelig bliver den).

Og så advarer de selvfølgelig allesammen mod frygten, fordi den gør mange flere syge end selv virussen. Frygt er den følelse, den åndelige verden i årevis har bedt os om at arbejde med. De underliggende overbevisninger, der skaber og vedligeholder den, er DEN største forhindring for, at Jorden og menneskeheden kan tilbageerobre magten over vores sundhed og flytte os fra 3D til 5D.

Derfor er den mulighed, vi har lige nu for at arbejde med og hæve os op over vores frygt af så eminent stor betydning. For os selv, for Moder Jord og for hele menneskeheden. Så lad tage kraften hjem til os selv ved at se vores indre frygt i øjnene og transformere den, du og jeg.

Til sidst vil jeg opfordre til til at tage endnu et kig på det skønne billede, der hører til dette indlæg. Det siger det hele om den kæmpe mulighed for transformation, som vi tilbydes lige nu 🙂

 

1 Comment
  • Pingback:mRNA injektion? Input til tidens store spørgsmål. Forskningsresultater m.m
    Posted at 14:10h, 05 april Svar

    […] Jeg er ikke i tvivl, hvad angår min egen beslutning, hvilket du sikkert allerede har gættet. Men jeg tror jo også fuldt og fast på at styrke os selv indefra og ikke udefra. Gennem en styrkelse af immunforsvaret og vores eget lys. Du skal selvfølgelig tage din egen […]

Post A Comment