Mellemøsten. Krigen, der ender alle krige?

Mellemøsten - krigen der ender alle krige

Mellemøsten. Krigen, der ender alle krige?

Nogle bud på, hvad der foregår i Mellemøsten.

Det er ikke tilfældigt, at der står nogle bud på, hvad der foregår i Mellemøsten i overskriften her. For det, jeg har på hjerte i dette indlæg, er at præsentere forskellige bud. Ikke bare et, men flere af de fortolkninger/forståelser, der er i omløb.

Det er en broget affære. Og hvis jeg var rigtig klog, holdt jeg fingrene helt ude af den kagedåse. Men jeg er åbenbart ikke rigtig klog, for jeg føler et dybt kald til at dele noget af det, jeg hører. Vel vidende, at ingen – som i ingen – har det fulde overblik over, hvad der foregår. Men derfor er det alligevel vigtigt, at vi deler de forskellige bud med hinanden. Mest for at imødegå frygten, afmagten, håbløsheden over, at det aldrig holder op. At der altid vil være krig og ufred i den region, at intet hjælper. At mennesker altid vil lide.

Der er nogle kræfter, der ønsker at holde os i den tilstand, som kaldes loosh. Menneskelig lidelse, som nogle kræfter ernærer sig gennem.

(Fra ascensionglossary.com: A term applied to energy produced by human beings and animals that other entities use to feed from … loosh is referred to as the emotional energy radiated by animals and humans when feeling threatened, harmed or being killed …)

Men der er en anden historie bag det, vi får præsenteret i medierne. Og selv om vi ikke har det fulde overblik over den historie, så det vigtigt at tale om den. Den er nemlig langt mere positiv, end det, vi hører. Og jo mere, vi tager de positive briller på, jo mindre loosh producerer vi. Jo mindre, vi hopper med på mediernes frygt-scenarie, jo mere udsulter vi de kræfter, som står bag det hele.

Den endelige opløsning af de mørke kræfter på Jorden

Du, der kender mig, ved godt hvad det er for en historie. Nemlig den, der handler om, at vi er i fuld gang med at opløse de mørke kræfter, som har haft et fast greb om Jorden og menneskeheden i årtusinder. At få øje på og sige NEJ til de kræfter, er en vigtig del af den menneskelige ascensions-proces. Vi kan ikke komme videre, før vi har set i øjnene, hvad der er foregået. Hvad vi har været en del af og hvad vi har bidraget med af lavtvibrerende energi.

Det er den bedste sikring imod, at vi nogensinde igen lader os fange på den måde. Og lader os udnytte og misbruge til at skabe en verden, som tilgodeser nogle kræfter, som ikke er af Lyset. For det er jo os – dig og mig – der er skaberne, husker du nok. Det er os, der har skaberkraften. De mørke kræfter i toppen af 3D matrixen mistede den, da de vendte ryggen til Skaberen for at leve i et Univers, hvor deres regler og love – ikke Skaberens Kærlighed – herskede.

Siden har de flydt rundt i Universet og udset sig planeter og racer, som de kunne holde som slaver og få til at skabe deres Paradis for dem. Vel at mærke et Paradis, som er meget langt fra det, som du og jeg kalder Paradis. Det er det, vi har været en del af i mange, mange generationer og nu er i fuld gang med at opløse her på Jorden.

Ja, jeg ved, det lyder langhåret og taget direkte ud af en science fiction film. Men vi er så tæt på de seriøse afsløringer, at jeg føler, jeg er nødt til at nævne det igen. For det, vi ser udspille sig i Mellemøsten, er sandsynligvis en del af de afsløringer.

Parterne i Mellemøsten konflikten styres af de samme kræfter

Lad mig forsøge at give et indblik i nogle af de bud, jeg hører på vandrørene om situationen i Mellemøsten. Tag det, der resonerer og lad resten ligge.

En vigtig pointe omkring krig og konflikt på Jorden, er at det næsten aldrig handler om land-mod-land eller folkeslag-mod-folkeslag. Ja, det ser unægteligt sådan ud, men det er det også meningen, at det skal. For det er en del af den divide-and-conquer strategi, som the controllers altid har anvendt over for menneskeheden. Det skal se ud som om, folkeslag kæmper mod folkeslag, mens det i virkeligheden er kræfter i toppen af pyramiden, der sætter det hele i værk – og finansierer begge sider.

Det er igen det med at skabe loosh. Det er næring for the controllers. OG det forhindrer os i at forene os og samarbejde, hvilket betyder, at de mister magten. OG så tjener the Military Industrial Compleks – ejet af “de mørke” – jo penge på krig. Så der er mange grunde til, at de altid har brugt den strategi. Strategien gælder alt fra den russiske revolution, 1. og 2. verdenskrig, stammekrige i Afrika, krigen i Mellemøsten og alle andre krige. Alt det skriver jeg bl.a. om i AT VÅGNE.

Men det stopper ikke her. Det gælder nemlig også diverse terrororganisationer så som ISIS, Antifa og – surprise – Hamas. Set med de briller er en vigtig pointe altså, at Hamas ikke repræsenterer det palæstinensiske folk. Det er en terrororganisation, som er sat i verden af mørke kræfter. De samme kræfter, som står bag/over den israelske regering. De samme kræfter, som har interesse i at holde konflikten i Mellemøsten i live. Hvorfor de har særlig interesse i at holde koflikten i live i netop dette område, kommer der et bud på længere nede.

Det mulige udbytte af krigen i Mellemøsten

Sammenhængen mellem Hamas og det palæstinensiske folk er altså i den forståelse en falsk konstruktion. Hvis det er sandt, at Hamas og Israel styres af de samme (mørke) kræfter, er det, vi hører i vores medier, noget sludder. Hvis det er sandt, skulle dækningen af konflikten jo se helt anderledes ud. Hvis det er sandt, lyder vores politikeres: Vi står sammen med Israel, hult og tegneserie-agtigt. (Det gør det dog i mine ører uanset om det er sandt eller ej, i betragtning af konfliktens historiske perspektiv.)

Jeg tror, det er sandt.

Vi kunne lige så godt kalde konflikten: Cabalen angriber Cabalen. Giver nogle helt andre skylden og tager en masse mennesker som gidsler. Dog tror (håber) jeg ikke, at dødstallene er så store, som medierne siger. Meget tyder på, at både den ene og den anden side kører storstilet frygt-propaganda. Hvilket jo giver mening, hvis de i virkeligheden styres af den samme side, og formålet med det hele er at skabe frygt og afmagt – loosh. Det bringer også mening til paradokset om, hvordan Hamas kunne angribe i 6-7 timer uden synderlig modstand fra det israelske militær. Tyder på et insider job.

Hvis ovenstående er sandt, kan denne konflikt blive en vigtig begivenhed i den proces, vi står i på Jorden. For så er det ikke en masse hadske individer/befolkninger, der skal “komme til fornuft”, før krig og ødelæggelse stopper. Så er det “bare” den lillebitte elite, som har styret alt på kloden, som skal stoppes. Lige som troldmanden i Troldmanden fra Oz. Og – i min overbevisning – så har det været i gang i mange år. The World Alliance har systematisk nedbrudt Cabalens indflydelse på stort set alle områder i vores verden. Jeg er overbevist om, at de også har fat et par lange ender i denne konflikt.

Krigen i Mellemøsten kan blive krigen, der ender alle krige

Så det positive udkomme af det, der foregår lige nu i Mellemøsten, kan være, at det bliver afsløret, hvem der egentlig står bag konflikten. Altså Cabalen. Også kaldet Khazarian Mafia og Deep State, så spids ører, hvis du hører disse navne i tiden, der kommer. Også positivt, når det bliver tydeligt, at alle verdens mainstream-medier har været Cabalens vigtigste våben i divide-and-conquer strategien. (Interessant nok, så mener mange, at alle mainstream medier styres af Mossad – altså fra Israel).

DET vil virkelig være positivt. Og et stort skridt henimod et endeligt nedbrud af den gamle verden. Meget tyder på, at den timing, vi ser udspille sig, åbner for den mulighed. Dem, som tror på, at dette kan blive udfaldet, kalder den aktuelle krig i Mellemøsten for krigen, der ender alle krige. Og interessant nok, så er det ifm The World Alliance’s destruktion af Cabalens magt de seneste par år, gentagne gange blevet slået fast:

Israel will be last.

Hvad der er baggrunden for dette udsagn, er der mange teser om. Jeg vil undlade at gå ind i de mange teser i dette indlæg, da det også er en broget affære. Blot konstatere, at de samme kilder har forudset oprydningen/afnazificeringen i både Khazakstan, Ukraine og Taiwan. Alle disse steder har været knudepunkter for Cabalen. Hvor de har samlet sig og hvorfra de har udøvet deres bestialske aktiviteter. Og Israel er altså også sådan et knudepunkt, måske det vigtigste. I ovenstående forståelse skulle det, der foregår lige nu i Mellemøsten, altså blive den sidste af disse oprydninger.

Den centrale Stjerneport i Mellemøsten

Der er endnu et aspekt af den langvarige konflikt i Mellemøsten, som jeg lige vil nævne. Den er vild og langhåret – og galaktisk og spirituel. Så er du advaret.

Der er nemlig teser om, at præcis i Israel befinder sig en af Jorden allervigtigste Stjerneporte (Stargates). Men hvad er en stjerneport? Vi kan sammenligne det med vores menneskelig krop og energisystem. Vi har meridianer (som i Jordens krop hedder leylines) og så har vi mange akupunktur punkter, nogle anses for vigtigere end andre. Hvis meridianerne er blokerede, kan vi aktivere nogle af akupunktur punkterne (med nåle, energiplastre, tryk m.m.) og få energien til at flyde igen. Det er en meget central del af at holde vores krop og energisystem sundt og strømmen af livsenergi i bevægelse. Gammel kinesisk visdom.

Det samme gælder Moder Jord. Hun har som sagt de her mange leylines fordelt over hele hendes overflade, og desuden små og store Stjerneporte (= akupunktur punkter), hvor den kosmiske energi fra Universet/Guddommen strømmer ind i Jorden. Når de store og vigtige stjerneporte er åbne, strømmer energien frit, og Jorden og hendes beboere, herunder menneskeheden, trives og har det godt. Men når de centrale stjerneporte ikke er åbne (som det har været meget længe), så medfører det mistrivsel, sygdom og manglende flow. Både for Jorden og hendes beboere.

Og – voila – så er vi tilbage ved loosh.

Når stjerneporten åbnes, stimuleres ascensionsprocessen

Set i den forståelse, at der er kræfter, som har holdt Jorden og menneskeheden i den lave frekvens i årtusinder, giver konflikten i Mellemøsten mening på en helt ny måde. For disse kræfter er på ingen måde interesseret i, at de store stjerneporte skal åbnes. Det betyder nemlig, at livsenergien strømmer frit og ubesværet til os alle. Og gæt, hvad det vil gøre ved vores ascensionsproces. Det vil katapulte (er det et ord?) den ud over stepperne.

Så kan injektioner, mindcontrol, frygtpropaganda, giftstoffer – og hvad vi ellers har været udsat for for at holde vores vibration nede – gå hjem og lægge sig. For når den kosmiske guddommelige livsenergi strømmer frit til os alle, så husker vi straks, hvem vi er, og vi hopper ikke på flere julelege. Så det ikke at have kontrol over en af de vigtigste stjerneporte, som altså efter sigende skulle befinde sig i Israel, det vil være Cabalens endeligt.

Det skulle være en yderligere grund til, at der har været konflikt i Mellemøsten i mange, mange år. Så hele historien om, at Israel blev givet til jøderne efter 2. verdenskrig som en humanitær gestus, er (endnu) en sang fra de varme lande. Det handler efter al sandsynlighed om noget helt andet. Nemlig kontrol over området/stjerneporten gennem konstant aktivering af konflikt.

We the People er løsningen

Det var forskellige bud på, hvad der siges på de alternative medier om krigen i Mellemøsten. Jeg håber, det giver inspiration til, at du overvejer sagen på en måde, som giver mening for dig. For det er jo det, det hele handler om. Det er os, der skal stoppe det her vanvid i den sidste ende. Os, der skal sige NEJ til det, som ikke hænger sammen for os. Hver på vores måde. Når vi siger stop, stopper det. Når vi skaber tankemønstre og dialoger på en ny og mere nuanceret måde, forandrer situationen sig. Så stærk er vores energi. We the people er jo skaberne af det hele.

Og vi ser lige nu rigtig mange mere nuancerede betragtninger, ikke bare fra Mellemøsten, men fra hele verden. Rigtig meget tyder på, at tiden er kommet, hvor vi helt almindelige mennesker nægter at videreføre den hadske retorik, som politikere og medier i årevis har fodret os med vedr. denne konflikt. Der kommer mange tilkendegivelser frem i offentligheden fra mennesker, der beder om nuancer, menneskelighed og nye måder at se virkeligheden på. Den gamle “dem og os” og “de onde og de gode” retorik går ikke mere. Frekvensen i den kollektive bevidsthed er blevet så høj, at det simpelthen ikke giver mening at tro på de gamle cowboy-historier mere. Godt forsøgt, kære Cabale, men We the People er blevet for kloge og klartseende.

Men det, som jeg synes er allermest opløftende, er, at der tilsyneladende er mange tiltag i selve Mellemøsten, hvor befolkningen nægter at deltage i konflikt-dagsordenen. Mennesker, der siger: Ikke mere splittelse, krig, had – kun sammenhold, menneskelighed og fred. På tværs af nationalitet, kultur, religion og gamle fjendebilleder samler de sig. Det giver så meget håb. Når befolkningen siger fra, kan krigsmaskinen ikke køre mere.

Charlie Wards On the ground rapport fra Mellemøsten

Herunder får du et længere citat fra Charlie Wards nyhedsbrev fra 13. oktober med eksempler på, hvad der sker i Mellemøsten af samlende initiativer.
“In the southern regions of Israel, a remarkable display of unity is unfolding as Arabs and Jews stand side by side in acts of compassion and service. In the face of escalating violence, countless individuals, regardless of their backgrounds, have come together to offer assistance and support …   
 
In the Negev region, Sleman Shlebe, a Bedouin resident, mobilized around 600 volunteers, primarily from the Azazmeh tribe, who used their local knowledge and ATVs to form emergency teams. They combed the area, seeking missing individuals, regardless of their ethnicity, providing essential assistance. Sleman Shlebe emphasized their resolve even without weapons, acknowledging the armed Hamas militants still present. “Our best weapon is God,” he declared. The local efforts were soon recognized by established security forces, who dispatched police officers to support the Bedouin squads …
In the city of Jaffa, a joint Arab-Jewish civil guard was swiftly established, with over a thousand members, determined to prevent a recurrence of the inter-communal violence that erupted in May 2021. They vigilantly monitored their neighbourhoods and used video documentation to defuse potential tensions …
Similarly, Haifa residents, Arabs, and Jews alike, joined together to clean and restore public bomb shelters, signifying unity in a challenging time. Arab-Israeli MK Ahmad Tibi coordinated a helpline in the city of Taibeh to aid civilians in distress, irrespective of their backgrounds. Throughout these acts of collaboration and kindness, a message of solidarity emerged, transcending ethnic and religious lines, and offering hope during these tumultuous times. As the conflict continued to unfold, these communities remained united in their pursuit of peace and assistance to those in need.”

 

Afslutning

Kære Læser. Lad os lade disse opløftende historier fylde vores verden, om ikke andet så inden i os selv. Lad os i den priviligerede del af verden holde frekvensen høj, så vi ikke bidrager til at producere loosh. At vi bliver opslugt af de lave vibrationer, hjælper ikke befolkningen i Mellemøsten, kun Cabalen. Vi kan godt sende medfølelser og Kærlighed til området uden at producere lave vibrationer. Og vi kan sende taknemmelighed til de modige sjæle, der er inkarneret i det område, mens de udfører deres vigtige arbejde for menneskeheden. Når alt kommer til alt, er det det eneste, vi kan gøre, men det er heller ikke så lidt, fordi vi alle er forbundet i ét stort sammenhængende felt 💖

 

 

No Comments

Post A Comment