spirituel udvikling går gennem hjertet. Om ascension og at hæve dine vibrationer.

Meditation til dit hjerte

I dette indlæg får du en super enkel, men meget virkningsfuld hjerte meditation, der hjælper dig med at forbinde dig med din sjæl.

Der er mange grunde til at blive bedre til at forbinde dig med dit hjerte. Dels opnår du et meget bedre velbefindende, når du har kontakt til hjertet, end når du primært er i dit hoved. Den bløde, boblende fornemmelse af velvære kommer kun, når du er god til at være i dit hjerte.

Dels har de udfordringer, som livet byder på, det med at blive langt mere enkle og klare, når du møder dem fra hjertet, end når du møder dem fra hjernen.

Og dels er det i hjertet, sjælens stemme bor. Det, som vi også kan kalde din intuition. Så hvis du ønsker at forbinde dig med din sjæl og leve et et liv, hvor du er i kontakt med den sande og mest autentiske del af dig, er det en god ide jævnligt at lave en hjerte meditation eller anden form for praksis, hvor du træner det at flytte fra hjernen ned i hjertet.

Jo oftere, du laver sådan en hjerte meditation, jo bedre bliver du til at bevare hjertekontakten, når du går gennem livet. Til sidst kan du blive så god til det, at hjertekontakten er din normaltilstand, og du møder alt og alle ud fra en dyb og rodfæstet hjertekontakt.

Det er et dejligt sted at være. Langt mere fredfyldt, langt mere sandt og langt mere kærligt end at møde livet fra hjernen, hvor alle tankerne, vurderingerne, fortolkningerne og analyserne udspringer fra. De har det med at bringe mere forvirring end klarhed.

I denne hjerte meditation bruger du naturen til at guide dig til kontakten med dit hjerte og din sjæl. Meget oplagt her om sommeren, hvor vi opholder os meget ude, men også både efterår, vinter og forår er den oplagt. Forbindelsen med naturen er en af de mest enkle genveje til dit hjerte.

Så skal vi ikke bare komme i gang med denne hjerte meditation, så du kan få etableret en god og rodfæstet forbindelse til dit sjæl mens det er sommer?

 

Hjerte Meditation i naturen

 

Sid udenfor.

Brug dine sanser til at opleve Jorden under dine fødder. Lyt til fuglene og føl vinden mod din hud.

Skru ned for tempoet indeni og udenfor dig. Forestil dig, at du har en stor knap foran dig, du kan dreje mod uret, så du skruer ned for tempoet i alting.

Begynd nu at tune ind i de følelser som det at være i naturen vækker i dig. Se på træet foran dig. Hvad får det dig til at føle? Begynd at mærke vibrationen af alting omkring dig. Træerne, jorden, græsset, himlen, blomsterne, vandet – hvad du nu er i nærheden af.

Bring nu din opmærksomhed indeni dig selv. Sid et øjeblik og mærk de følelser, der rører sig indeni dig. Føler du dig rolig, ængstelig, optimistisk, trist, glad? Sid et stykke tid med disse følelser og anerkend dem. Vær i dit hjerte og bare mærk, hvad der rører sig. For nogen kan yoga øvelser yderligere også hjælpe som en del af meditationen i naturen.

Når du går videre med din dag, check løbende ind i dit hjerte. Hvad sker der? Hvilke følelser er på spil? Hvad fortæller det dig? Om dit liv. Om dig selv. Om den situation, du er i lige nu. Om dem, du er sammen med lige nu.

Når du føler dig selv være for meget i dit hoved og tænke for meget – skru ned for tempoet på knappen foran dig og ret roligt din opmærksomhed tilbage til, hvad der rører sig i hjertet.

Og glæd dig til, at denne evne til at være i hjertet en dag bliver din grundtilstand, ud fra hvilken du møder alt og alle.

Rigtig go fornøjelse 🙂

2 Comments
 • Ingemai Kerstine Liff Larsen
  Posted at 00:34h, 27 juli Svar

  Tak for delingen af Meditationen; at forbinde dit hjerte til dig selv.
  Den er super god tusind tak for den ☺

  En god dag til dig
  kh. Ingemai

  • Ianneia
   Posted at 13:13h, 27 juli Svar

   Selv tak Ingemai. Jeg er rigtig glad for at du kan bruge den 🙂 KH ianneia

Post A Comment