Kend dit livsformål og skab en høj følelsesmæssig grundfrekvens

I det forrige indlæg om Loven om Tiltrækning og Vibrationer kommer jeg kort ind på, at det at hæve dine følelsesmæssige vibrationer er det allermest afgørende for, hvad er det er for en frekvens, du sender ud. Og dermed for, hvilke tilstande, du tiltrækker gennem Loven om Tiltrækning.

Og hvordan hæver du så dine vibrationer?

I mit arbejde – og i mit e-kursus’ nøgle 3 med titlen Hæv vibrationerne i dine følelser – opererer jeg med 2 niveauer af din følelsesmæssige tilstand: din følelsesmæssige grundfrekvens og din her-og-nu frekvens i forskellige situationer i dagligdagen.

I dette indlæg vil jeg komme med inspiration til det første – altså det at hæve dine vibrationer, så du opnår en høj grundfrekvens. Hurtige tips og ideer til at hæve din her-og-nu frekvens, når energien daler i bestemte situationer i hverdagen, kommer i et af de næste indlæg.

 

Kend dit livsformål og skab dermed en høj følelsesmæssig grundfrekvens

 

Din grundfrekvens er det absolut vigtigste for din evne til at tiltrække højt-vibrerende – som vi også helt enkelt kan kalde behagelige eller ligefrem vidunderlige – følelsesmæssige tilstande. Glæde, tilfredshed, begejstring, meningsfuldhed og tillid kan nævnes som eksempler.

En høj følelsesmæssig grundfrekvens opnår du bl.a. ved at være i kontakt med din passion, som fortæller dig noget vigtigt om dit livsformål – eller det liv din sjæl ønsker sig. Derfor er en meget vigtig grundpille i min undervisning med at hjælpe mennesker med at hæve deres vibrationer, netop at blive bevidste om deres passion og dermed deres livsformål.

Det er det allerbedste sted at starte og selve udgangspunktet for at kunne udnytte Loven om Tiltrækning optimalt og effektivt. Hvis vi konstant går på kompromis med vores indre stemme – sjælens stemme – som hvisker til os, hvad det er, vi er kommet for og hvad vores unikke gave til verden er, så vil det blive meget svært at holde vores vibrationsniveau højt.

Derfor er det helt afgørende for en høj grundfrekvens, at du er i kontakt med og tør stå ved den du i virkeligheden er – dit sande jeg kan vi også kalde det. Og at du stille og roligt bevæger dit liv i en retning, hvor denne din essens og dit livsformål fylder mere og mere.

Det kan være svært i en verden, hvor vi har lært, at fornuftens stemme har større betydning end hjertets stemme. Hvor vi bliver belønnet for at indrette os efter omgivelserne frem for at stå frem som dem, vi er. Hvor det at gå på kompromis med vores egne behov og dybe drømme nærmest er en selvfølge i normalitetens hellige navn.

Så måske har du brug for at tage små skridt ad gangen i din empowerment-proces med at tage kraften hjem til dig selv. For at undgå at frygten eller kaos tager over.
Måske er du den type, der bedre kan kapere en større ko-vending på én gang for at bringe dit liv derhen, som din sjæl ønsker sig. Det kan alt sammen være et spørgsmål om temperament.

Det vigtigste er, at det sker, ikke hvor hurtigt eller hvordan det sker. Jo mere af din sande essens – din sjæls vibration – du inddrager i den personlighed, du er, jo højere vil din grundfrekvens være og jo mere vidunderligt vil dit liv være.

 

Kend dit livsformål – hvordan gør du?

 

Og hvordan gør du så det, hvis du ikke lige ved eller kan mærke din sjæl, din essens, din passion eller dit livsformål? Eller bare er lidt i tvivl om, hvad vej du skal gå for at komme derhen, vor du virkelig kan trives og shine?

For mig er der ingen tvivl om, at vejen frem i denne proces er at øve dig mere og mere i at forlade hovedet og bevæge dig ned i kroppen/hjertet. Fornuftens, rationalitetens og logikkens stemmer, som huserer i hovedet på os, kan i den grad blokere for, at vi kan høre sjælens stemme, som bor i hjertet.

Den bedste proces, jeg indtil videre er stødt på til at bringe os væk fra hovedet og ned i hjertet, stammer fra Manifestation Acceleration Technique, som er en helt enkel og samtidig meget dyb proces kanaliseret af ærkeenglen Michael gennem det amerikanske medie Gregory Possman.

Jeg stødte på processen for 8 år siden, kort tid efter at jeg forlod mit arbejde som seminarielærer for at starte min egen virksomhed. Den hjalp mig med at blive fuldstændig klar på, hvilken vej, jeg skulle gå og hvordan jeg skulle prioritere i mit liv som selvstændig.

Da jeg havde gennemgået processen, stod det klart for mig, hvad min sande passion er. Det stod klart, hvad det er, min sjæl ønsker sig med dette liv. Altså mit livsformål. Og derfra kunne jeg formulere visionen for mit arbejde, min virksomhed og mit liv. Denne vision har været mit fokus lige siden.

I de 8 år, der er gået, er jeg ikke stødt på noget, der er bedre til at afdække menneskers sande passion end denne proces. Kombinationen af stor enkelhed og stor dybde gør den magisk. Han ved godt, hvad han har med at gøre, ham Michael 🙂

I dag kalder jeg processen for passions-afklarings-processen og jeg bruger den stadig i mine kurser og min coaching. Desuden ligger den som hovedindholdet i nøgle 1 i mit e-kursus med de 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv. Titlen på nøgle 1 er netop  Find din passion og formuler din vision.

Hvis du gerne vil gennemgå processen, men ikke er til e-kurser, hvor du sidder hjemme for dig selv og arbejder med tingene, kan du sikkert finde kurser i Manifestation Acceleration Technique rundt omkring i landet, hvor du sammen med andre kan gennemgå processen.

Hvis ikke, tilbyder jeg den også som en én-til én coaching-session på 2-3 timer. Enten face-to-face eller over Skype.

Der findes selvfølgelig andre tilgange, som kan hjælpe dig med at komme i dybere kontakt med din essens og dit livsformål. Vejen derhen er ikke det afgørende.

Det afgørende er, at du bliver klarere på, hvem du er allerdybest inde og hvad du er kommet for, altså dit livsformål, og derefter skridt for skridt gelejder dig selv og dit liv i en retning, som er i mere og mere overensstemmelse med det.

Det vil helt automatisk hæve din grundfrekvens og fylde dit liv med glæde og tilfredshed. Og give dig det bedste udgangspunkt overhovedet i forhold til at tiltrække endnu flere højt-vibrerende tilstande.

Måske kan du blive inspireret af min proces. Den kan du læse om her: Hvordan ved jeg hvad min passion – eller mit livsformål – er?

 

Ær dine vigtigste behov og sørg for at de er opfyldt

 

Udover det at være i kontakt med din essens og dit livsformål – eller det, som din sjæl ønsker sig – er der en anden helt afgørende faktor, der har stor betydning for din følelsesmæssige grundfrekvens. Nemlig det, at din grundlæggende og vigtigste behov er opfyldt.

Sammenhængen mellem vores følelser og behov er i den forbindelse fuldstændig afgørende at forstå. Jeg lærte den af den amerikanske psykolog Marshall Rosenberg for mange år siden, på en række kurser jeg deltog i omkring IkkeVoldelig Kommunikation (IVK).

Marshall Rosenberg er ophavsmanden til denne kommunikationsform, og det, som han lærte mig er, at vi mennesker grundlæggende kun har 2 kategorier af følelser: De ubehagelige (som vi i Loven-om-tiltrækning sprog kan kalde lavt vibrerende) og de behagelige (som vi kan kalde højt-vibrerende).

Det, der er vigtigt at forstå er, at alle vores følelser fortæller os noget helt essentielt om vores behov.

De ubehagelige følelser fortæller os, at der nogle af vores vigtige behov, som ikke er opfyldt, mens de behagelige følelser fortæller os, at vores vigtige behov er opfyldt.

Sagt på en anden måde, så kan vores følelser betragtes som vores indre GPS system, hvor de ubehagelige/lavt-vibrerende følelser siger: den vej du kører på lige nu er ikke god for dig – vend om eller beregn ny rute, mens de behagelige/højt-vibrerende følelser siger: bliv endelig på den vej, du kører på lige nu, det er en Marguerit-rute som virkelig nærer din sjæl og gør dig godt.

Så enkelt er det.

Det betyder, at når vi har fokus på vores behov – hvad vi har brug for, hvad vi ønsker os, hvad der virkelig betyder noget for os – og allervigtigst: sørger for at gøre det, der skal til for at de bliver opfyldt, så stiger vores følelsesmæssige vibration helt automatisk.

Du skal ære dine behov. Ikke pakke dem væk i hensyns-betændelsens hellige navn. Det er ikke godt for hverken dig eller dem, du omgiver dig med.

 

Et helt aktuelt eksempel fra mit liv:

 

Jeg har haft en periode, hvor jeg har været frustreret over, at jeg ikke har tid til at arbejde så meget med mine sange, som jeg har lyst til. De dage, hvor jeg arbejder hjemme, er der en tendens til, at der hele tiden kommer noget andet ind over, som tager min tid. Det er f.ex. diverse computerarbejde, som har det med at komme til at fylde alt for meget (surprise!)

Det lægger et pres på mig, som gør, at lavt-vibrerende følelser begynder at fylde (frustration, irritation, stress, magtesløshed m.v.) – ikke som en klar tilstand, men mere som en diffus utilfredshed eller utilpashed,  hvor jeg bliver irriteret over alt det, der vælter ind i min indbakke, som jeg skal forholde mig til ,og som afholder mig fra at lukke ned og komme over i mit musikrum.

Jeg mærker også, at jeg begynder at blive irriteret på folk omkring mig. Min mand, min hund, livet som sådan m.v. Automatpiloten siger: du har det ikke rigtig godt – der må placeres et ansvar. Og så begynder pegefingeren at søge efter den skyldige udenfor mig selv. Kender du mon det?

Da jeg med Rosenbergs visdom i baghovedet ved, at den type tilstand er udtryk for, at nogle af mine vigtige behov ikke er opfyldt – og ikke at der nødvendigvis er nogen, der har gjort noget forkert – vender jeg energien indad i stedet for udad.

Jeg gør mit indre selv-empati-arbejde og får klart defineret behovet bag disse følelser: jeg har brug for at fordybe mig i at synge/arbejde med mine sange (det er også en del af min passion og noget, som min sjæl virkelig gerne vil). Det er mit vigtigste behov lige nu.

Når behovet er klart defineret og jeg har bevæget mig ud af den diffuse og frustrerende utilpasheds-tilstand kan jeg begynde at se på handlemuligheder. Her er én af dem, som virkede for mig i denne situation:

Jeg vælger at lade være med at tænde for computeren om morgenen, men går i stedet i mit musikrum og bruger de første timer af dagen på netop musikken i stedet for computeren. Når det så er gjort, kan jeg tænde for computeren og bruge resten af min arbejdstid der. Nu med en helt anden og positiv energi, fordi jeg ved, at jeg har fået arbejdet med min krop, min stemme og mine sange den dag.

Det giver en helt fantastisk ro indeni – en højtvibrerende tilstand – at vide, at det der virkelig er vigtigt for mig i denne periode, er gjort. Min samvittighed over for mig selv og min sjæl er ren som en barnenumse. Det er en vidunderlig tilstand at være i.

Jeg har valgt mig selv frem for verden/de andre (computeren). Et indre fokus frem for et ydre. Proaktiv frem for reaktiv. Selv-empati frem for det rationelle (liiiige at få ordnet mails m.m.). Hjerte frem for hjerne. Sjæl frem for personlighed.

Uanset hvad vi kalder det, er det en fantastisk følelse. Så kan indbakke og  folk, der hiver i mig, bare komme an. Jeg er urørlig og glad og tilfreds for jeg har gjort det vigtigste 🙂

Eksempel slut.

 

Så enkelt er det.

First things first.

Og alligevel så kompliceret.

Fordi det kræver en stor portion selv-kærlighed, selv-empati, selv-respekt og selv-omsorg at handle på vores dybe behov og virkelig sørge for, at de bliver imødekommet.

Der kommer tit noget andet/nogle andre i vejen, som vi liiiiige skal ta os af, og så får vi ikke taget os ordentligt af vores egne behov.

Men det kan læres.

Og det er vigtigt.

For uden selv-kærlighed, selv-empati, selv-respekt og selv-omsorg kan du ganske enkelt ikke opnå en høj grund-frekvens.

Og husk nu – hvis den lille egoisme-djævel lige nu sidder og hvisker dig i øret:

Når du hæver din egen grundfrekvens kommer det alle dem, du er i nærheden af til gode.

Det er IKKE egoisme.

Det er ansvarlighed.

For dig selv og for helheden 🙂

 

Så hvad er det, vi har fundet ud af i dette pænt lange indlæg?

 

Der er 2 helt afgørende faktorer, du er nødt til at kigge på, når du vil i gang med at hæve dine vibrationer og opnå en høj følelsesmæssig grundfrekvens:

 1. Find ind til din ægte passion. Fordi din passion fortæller dig noget vigtigt om dit livsformål – eller det, som din sjæl ønsker sig. At være i kontakt med din passion bringer dig glæde, begejstring, tilfredshed, meningsfuldhed – alt sammen højt-vibrerende følelser. Og det bringer dig i dybere og dybere kontakt med din essens, din kraft, dit lys. Godt for dig og godt for helheden.
 2. Sørg for at leve et liv, hvor dine grundlæggende og vigtigste behov er opfyldt. De behov, der virkelig betyder noget for dig, for at du trives og har det godt. Når disse behov er imødekommet, vil din følelsesmæssige vibration helt automatisk stige. GPS damen falder til ro, der er ingen alarm-signaler i kabinen, du kører med høj cigarføring derudaf på din Marguerite-rute og All is Well.

Et sådan liv er ikke nødvendigvis en garanti for, at du ikke støder ind i udfordringer, besværligheder, situationer, kriser m.v. hvor dit vibrationsniveau falder.

Så du får også brug for redskaber til at hæve dine vibrationer i her-og-nu-situationer, når tingene brænder på eller brænder sammen.

Dem får du i næste blog-indlæg. Tilmeld dig bloggen og/eller nyhedsbrev i boksene her til højre på siden, hvis du ikke vil gå glip af dem.

 

Til then:

let’s keep it simple:

Din vigtigste opgave er at sørge for at ha det godt 🙂

 

High Vibes

fra

Ianneia

4 Comments
 • Pingback:3 tips til at hæve vibrationer her og nu
  Posted at 13:46h, 24 september Svar

  […] Kend dit livsformål. Ær dine behov. Skab en høj følelsesmæssig grundfrekvens. […]

 • Pingback:Hvor er din udstråling på vibrations stigen? - Empower You by Ianneia
  Posted at 17:11h, 28 oktober Svar

  […] Kend dit livsformål. Ær din behov. Og skab en høj følelsesmæssig grundfrekvens […]

 • Klaus Dueholm
  Posted at 20:50h, 01 februar Svar

  Af hjertet TAK for et dejligt og in-spirerende indlæg!!
  Selvom det er langt, som du jo selv bemærker, så er SÅ opbyggeligt og spot on!
  Jeg – som alle andre – kender det jo så alt for godt: at falde i søvn/totalt glemme de gode aktiviteter,
  der gør en godt, løfter og giver grounding, centrering og åben kanal opadtil!
  Så du har fået en ny følger :-)!

  • Ianneia
   Posted at 11:44h, 03 februar Svar

   Selv tak kære Klaus – og TAK for din skønne feedback Så dejligt at det giver mening KH ianneia

Post A Comment