Hvor på vibrations stigen ligger din udstråling?

I de seneste indlæg har jeg skrevet en del om Loven om Tiltrækning og i sagens natur om vibrationer, da alt i forbindelse med Loven om Tiltrækning handler om netop vibrationer.

Høje vibrationer, lave vibrationer, lette vibrationer, tunge vibrationer, højt-vibrerende følelser, lavt-vibrerende følelser, at højne din grundfrekvens og jeg kunne blive ved … Du finder links til disse indlæg i bunden af denne side.

I de her nævnte indlæg har jeg flere gange nævnt vibrations stigen og lovet, at jeg ville poste den på et senere tidspunkt. Det er så nu – den kommer her.

Den vibrations stige jeg har valgt, stammer fra Gill Edwards’ bog Livet er en gave. Èn af mine absolutte yndlings-bøger og én af mine absolutte yndlings-inspirations-kilder i alt mit arbejde med Empowerment og det at hjælpe mennesker med at skabe det liv sjælen ønsker sig ved at bruge Loven om Tiltrækning bevidst.

Gill Edwards’ tilgang til det at arbejde med Loven om Tiltrækning matcher fuldstændig min tilgang: vi skal have sjælen med, vi skal ha (selv-)kærligheden med, vi skal være i kontakt med vores passion, som fortæller os noget vigtigt om vores livsformål, vi skal gøre det let og enkelt og frem for alt til et positivt projekt. Så vores manifestations-projekter kommer fra hjertet og ikke fra hjernen – så det ikke bare er egoet, der pisker rundt og vil manifestere og tiltrække alt muligt, som det lige får lyst til.

Det er dette match mellem Gill Edwards og mig, der gør, at jeg har valgt hendes vibration-stige her. Men der findes også mange andre måder at rubricere vibrationer på, som er lige så gode.

vibrations stigen Gill Edwards

Følelser er vores vigtigste tiltræknings-magnet

 

Når du ser på vibrations stigen her, så vil du måske bemærke, at alle de tilstande, der er nævnt på de forskellige trappetrin, er udtryk for følelsesmæssige tilstande. Og hvorfor nu det, når det er vibrationer – altså hvad for en frekvens hele dig og hele dit system svinger på – vi taler om?

Ganske enkelt fordi den alt-afgørende faktor for din frekvens netop er din følelsesmæssige tilstand. Det er med andre ord de følelser, du er fyldt af, der bestemmer dit vibrations-niveau. Din følelsesmæssige tilstand er din vigtigste tiltræknings-magnet overhovedet.

Og da Loven om Tiltrækning jo bl.a. bygger på grund-princippet Lige tiltrækker Lige, så er det altså nødvendigt, at du sørger for at befinde dig på de øverste trappetrin, hvis du vel at mærke vil gøre dig selv modtagelig for at tiltrække/modtage flere af de dejlige højt-vibrerende følelsesmæssige tilstande, som også befinder sig deroppe.

Lidt groft sagt: Hvis du konstant går rundt og er vred, irriteret, træt, sur, magtesløs, frustreret – eller er fyldt af andre af de lavt-vibrerende tilstande, som befinder sig på de nederste trappetrin – så skal du altså ikke forvente, at der kommer en hel masse glæde,  tilfredshed, begejstring, lykke, kærlighed – eller andre højt-vibrerende tilstande – dumpende ind i dit liv. Så dan fungerer det ganske enkelt ikke, det der med Loven om Tiltrækning.

Så hvis du gerne vil tiltrække de nævnte højt-vibrerende tilstande, så er du nødt til at bringe dig selv i vibrationsmæssig samklang med disse tilstande – ved at gøre det der skal til, for at du bevæger dig opad på stigen, så du nærmer dig de tilstande, du gerne vil tiltrække. Så din udstråling matcher det, som du gerne vil tiltrække.

Derfor er en daglig taknemmeligheds-praksis – eller andre praksisser der bevidst får dig til at fokusere på de positive elementer i den livs-situation, du er i – så utrolig effektiv i forhold til at hæve dine vibrationer. Når du bevidst beslutter dig for at fokusere på alt det gode i dit liv, som du er taknemmelig for, så bevæger hele dit system sig let og elegant – og ofte omgående – opad på vibrations-stigen. Hvorimod du, når du fokuserer på alt det, du ikke er tilfreds med, lynhurtigt bevæger dig nedad på vibrations-stigen.

Ikke at taknemmelighed kan løse alt, sådan lige med et fingerknips. Det kan meget vel være, at der skal mere til. Healing af gamle sår, transformation af gamle overbevisninger, hovedrengøring i underbevidstheden, træning i selv-kærlighed, selv-empati, selv-respekt, selv-anerkendelse.

Hvis du kan mærke, at du har brug for den form for fin-tuning af dit system og din udstråling, kan jeg varmt anbefale mit e-kursus med de 5 nøgler til at tage kraften hjem til dig selv, som er designet til at hæve vibrationerne i alle områder af dig og dit liv.

Kun du ved, hvad der skal til. You know it – and you name it.

Men uanset hvor du er på stigen, så vil dit system altså tiltrække det, som matcher det du er fyldt af. Det er en naturlov. Lige som tyngdeloven. Vi kan ikke komme uden om den, uanset hvor meget vi prøver. Og uanset om vi er bevidst om det eller ej, så er denne lov på spil i vores liv 24-7.

 

Hvor befinder du dig henne?

 

Jeg håber, at du med denne billedlige fremstilling af alt det med vibrationer får en fornemmelse af, hvordan det hele hænger sammen.

En fornemmelse af, hvor du for det meste befinder dig. Og hvilket trin der er det næste, som du bevidst kan arbejde på at indtage i den kommende tid. For derefter at arbejde dig videre opad stigen så du til sidst helt naturligt for det meste befinder dig på det øverste trappetrin.

Deroppe hvor du kan shine og trives og virkelig ha det godt. Hvor du kan være dig selv præcis som den du er uden at skulle lægge låg på din udstråling og din kraft. Hvor du kan give den helt unikke gave til verden, som du er kommet for og som kun du kan give, fordi der kun er én eneste i hele Universet, som er DIG.

Og når først du får etableret en grundfrekvens, som befinder sig deroppe på øverste trin, så er det meget lettere at vende tilbage dertil, selv om du ind imellem ryger lidt ned i vibration. Og det gør vi jo ind imellem. For det er også en del af det at være menneske på Jorden.

Men for nu: rigtig go fornøjelse med at fin-tune din udstråling og klatre opad stigen 🙂

 

High Vibes

fra

Ianneia

P.S. Her finder du de indlæg jeg nævnte i starten:

Den nye tid. Den nye energi. Vandmandens tidsalder. Jordens vibrationer stiger….

Loven om Tiltrækning og vibrationer

Kend dit livsformål. Ær din behov. Og skab en høj følelsesmæssig grundfrekvens

3 tips til at hæve dine vibrationer her og nu

2 Comments

Post A Comment